Intri pe minecraft asa scrii pe google minecraft si undeva sus scrie buy dupa ce ai intrat pe site
Stiu,dar vreau sa-l cumpar, pentru ca prietenii mei au conturi Premium si vrem sa facem toti un co-op.Plus ca o sa pot intra pe Multiplayer :3
Intri pe www.minecraft.net, apesi pe BUY NOW, iti faci un account mojang (te loghezi in caz ca ai unul) si il cumperi de acolo prin PayPal, Visa, dar poti juca pe un minecraft crackuit si poti juca pe Multiplayer
Hei,Se poate cumpara Minecraft in caseta ca si filmele cu cd.Acest joc se poate cumpara de la Eta-2u,Cred ca si la Media Galaxy.Deci,Minecraft il gasesti la magazinele de electronice, dar e bine sa intrebi un angajat, ca sa nu cauti in tot magazinul
Uite frate :
Minecraft nu se poate cumpara prin cd.
Daca vrei il poti cumpara de pe net cu card de credit sau poti cumpara un fel de carduri (le poti cumpara prin bani gheata ) dar aceste carduri se gasesc numai in SUA (Statele Unite ale Americi)
Du-te la un magazin cu 100 ron, intrebi daca are paysafe, dai banii iti da un card de unica folosinta, te duci pe siteul minecraft alegi paysafe scrii pinul si gata. fara banci sau alte chestii.asa o sa mi-l iau.