| KLiNK a întrebat:

TPU, vreau sa ma ajutati cu ceva: imi plac shooterele cu tema celui de-al doilea razboi mandial. Vreau sa iau 2 jocuri cu aceasta tema. Unul vreau sa fie call of duty. Dar nu stiu care call of duty 1 sau 2? Eu le-am jucat pe ambele dar nu sunt hotarat. Si cel de-al doilea chiar nu stiu.
Intrebarea este: imi iau call of duty 1 sau 2? dar ce joc mai stiti cu al doilea razboi mondial?

Răspuns Câştigător
| KeNNT3D a răspuns:

Mai bine 2 e mult mai fain
alte jocuri cu razboaie:
company of heroes
company of heroes 2
Battlefield 2 bad company si 4 poate si 4 daca iti merge
Crysys 2 si 3.
Cam atata stiu cares faine

3 răspunsuri:
| DaDuSH a răspuns:

Si CoD1 si CoD2 au ca tema al doilea razboi mondial.
Am jucat si terminat abmele jocuri dar daca ar fi sa aleg intre ele as alge CoD1. Pur si simplu mi se pare mult mai bun decat CoD2.

| KLiNK explică (pentru DaDuSH):

CoD1 este mult mai nostalgic. Mi-a placut acea misiune cand eram cu englezii si eram multi intr-ul avion si ne prabusim. Sau atunci cand eram undeva unde era iarna si dupa ce am distrus 2 tancuri nemtesti, capitanul Foley s-a pus in genunchi in fata mea in semn de respect.
Call of Duty 2 are mai multa actiune dar nu imi place ca este prea scurt. In schimb Ai-ul (artificial inteligence) este incredibil de agresiv.winking

| KobraXS a răspuns:

1 este mult mai frumos.Te sfatuiesc sa joci si medal of honor:allied asault, sau medal of honor pacific assault.