| KLiNK a întrebat:

TPU, ziceti-mi si mie niste jocuri pentru. pc cu masini unde te poti implimba cu masina pe un anumit traseu sau intr-un oras daca se poate. Asta pentru ca imi place sa testez performantele masinilor in jocuri, sa vad care e mai buna, etc. Unul ar fi NFS Porsche dar l-am terminat de n ori. happy
Deci niste jocuri care sa contina ce am mentionat mai sus.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Test Drive Unlimited (TDU) 1 si 2 sunt foarte bune! Bafta!

| KodrutZ a răspuns (pentru lpavel):

Daca TDU2 e bun, eu sint popa. TDU 1 e foarte ok, dar 2 e jenant.

| KLiNK explică (pentru KodrutZ):

Am auzit ca TDU 1 are multe masini. 80 macar sunt?

| KodrutZ a răspuns (pentru KLiNK):

Sincer, habar n-am. Sint destule. Plus motociclete. Fizica e mult mai ok in primul decit in TDU2, unde e dezastru, toate masinile se comporta la fel.

| lpavel a răspuns (pentru KodrutZ):

Daca tie nu-ti place asta NU inseamna ca nu e bun! Parerea mea e ca 2 e mai bun iar daca am intreba 10 persoane care le-au jucat pe amandoua, 7 ar fi de acord cu mine!
Si te intreb de ce e asa jenant ca n-ai putut sa-l termini? big grin

Nu e vorba ca nu imi place mie. E un dezastru din n motive. Uite aici un review, nu stau sa insirui iar ce si cum am scris deja pe larg - http://www.download3000.com/......imited-2/. Nu e singurul review care il considera sub primul TDU. Daca am intreba 10 persoane CARE L-AU CUMPARAT, 7 ar regreta banii aia ca si mine.

Fie cum zici dar mie si prietenilor mei ne place mai mult 2! motivele sunt prea multe sa le spun...

Hai zi-le ca sint chiar curios!

Iti spun doar 2 care-s cele mai importante : masini mai bune, gameplay mai bun! big grin Doar pentru astea 2 se merita jucat!

Ce intelegi tu prin gameplay mai bun? Ce intelegi prin masini mai bune? Ai 12 ani? Crede-ma ca am jucat primele jocuri de racing cind taica-tu se incalta cu fesul si jocul se incarca de pe caseta. Am avut timp sa trec prin cam toata istoria a ceea ce inseamna jocuri de racing iar cind tu vii si imi zici "masini mai bune" desi in TDU 1 masinile aveau un comportament cu mult mai ok decit in 2 iar "gameplay"-ul e un termen generalist care se refera la tot si la practic nimic... ma cam bagi in dubii. Rau de tot.
P.S. Nu sint gica contra. Am facut precomanda. Am dat 60 EUR pe rahatul asta si AM VRUT sa imi placa. Din pacate dragoste cu de-a sila se cheama viol.

P.S. Vorbind despre gameplay - nimic din TDU 2 nu se compara cu o cursa cu motocicleta in TDU 1. NIMIC.

Hahahahahaha de ce crezi tu ca sunt copil? Apoi de ce crezi ca numai tu ai jucat jocuri pe caseta? big grin Daca nu as fi un jucator inrait crezi ca mi-ar mai placea tdu 2? Sigur as fi de aceiasi parere ca tine, si chiar iti spun ca primele 30 de minute jucate am fost de aceiasi parere ca tine apoi situatia s-a schimbat brusc!
Acum gameplay : vb de motocicleta? probabil iti plac motocicletele mai mult, si mie imi plac nu zic nu dar daca vreau numai motociclete atunci sunt jocuri numai cu moto nu am sa joc tdu pentru asta! Mie imi plac mult jeep -urile, duelurile dintre concurenti si binenteles cea mai smechera masina : Bugati Veyron... Deci calitatile astea NU le ai in tdu 1! happy

Nu e vorba ca imi plac motocicletele mai mult, e vorba ca nu ai senzatie de viteza in TDU 2 ca in 1. E plin de buguri. Jeepurile se comporta toate la fel. Masinile din trafic arata jenant. Totul devine EXTREM de repetitiv.

Buguri? Fara suparare dar nu te-ai gandit cumva ca e din cauza pc-ului? La mine merge ca uns! Apoi Viteza? când merg cu Bugati abia vad drumul... happy

Nu, nu e din cauza PC-ului. Glitchurile audio? Nu, nu e vorba de placa de sunet sau altceva. Dialogurile alea penibile cum ti se par? Animatiile de parca ar fi venit din 1995? Sa fi dat bani pe el si timp de vreo saptamana dupa lansare sa mearga serverele cu tiriita cum ti se pare? Concurentii retarzi din cam orice cursa cum ti se par? Ai jucat un Collin McRae vreodata? Sau macar un nenorocit de Driv3r? Pina si driving modelul din Driv3r San Francisco sau Mafia 2 e mai realistic...

14 răspunsuri: