Display Devices
---------------
Card name:
Manufacturer:
Chip type:
DAC type:
Nu ai placa video instalata! Daca nu stii ce placa video ar trebui sa ai, intra pe site-ul nVIDIA si ati catalyst si alege autodetect, poate ai noroc.
Salut!
Nimeni nu cred ca te-ar fi ajutat la ce-ai acolo cate nu zic erori dar zic systemul tau.
1 Instaleaza Directx 9.
2 Instaleaza Driverul la calculator daca il ai pe CD/DVD, Stick sau de pe net.
Nu stiu de care iti trebuie dar zic eati unul exact systemului tau cand instalezi Driverul altfel nu o sa mearga si degeaba ai instalat.
3 Instaleaza java.
4 Mult succest la instalari.
Problema este ca nu ai instalat aceste lucruri care iti trebuie sa te joci sa vezi grafica 3D acum tu ai grafica 1D sau 2D maxim.
Iar marea majoritate a jocurile au 3D.
Direct x 9 il am instalat, ieri imi mergeau in reluare paginile de la google dar azi imi merg normal. java o sa-l instalez dar nu am inteles cu grafica cum este?
Daca ai instalat Driverul la calculator acuma merge normal fara nici o problema.
Grafica, 3D,Games, HD, viteza, acceleratie.
Toate astea face treaba din Driverul instalat odata instalat creste viteza la calculator foarte mult chiar si cu 446%.
Cum ai zis ieri mergeau in reluare odata instalat driverul acuma merge totul normal (pentru ca driverul Accelereaza viteza la hard) si viteza ta la calculator a crescut dar poti sa te joci foarte bine sa navichezi normal fara probleme.
Aia cu Java se instaleaza la jocuri pe Net sau la Minecraft in rest nu iti trebuie deloc.
Sper ca te-am ajutat macar sa iti mai cresti viteza la calculator sa navichezi cu usurinta.
Si acuma cred ca te poti juca fara sa mai apara vreo problema.
Mult succes in continuare!