Prima si prima data, fii atent la termeni
Strategie include :
RTS - real time strategy de ex: Age of empires, poti face aliante, dar doar atat, nimic complex.
4X sau Turn-based strategy game de ex: Civlization 5, diplomatia, inclusiv aliante e MULT mai complexa si conteaza cu cine mai esti prieten/aliat, conteaza granitele, resursele, voturi etc muuulte chestii.
MMORPG = Massively Multiplayer Online Role-Playing Game deci nu este strategie.
Age of empires 2 si Civilization 5 sunt single sau multiplayer.
Ar mai fi si TD - Tower Defense, cum ar fi Plants vs Zombies, fara aliante etc am vrut doar sa dau exemplu.
Ok, intrebarea ta are un raspuns foarte simplu : Civilization 5 cu toate DLC's. Nu exista un joc mai tare de strategie in momentul de fata. 5 conditii de victorie : Stiintific, diplomatic, razboi, timp, cultura. A castigat premiul BAFTA pentru cel mai bun joc de strategie. Merge pe orice sistem din ziua de azi.
Am jucat vreo 500 ore si il mai instalez o data sa mai bag vreo 200 mi-ai facut pofta iar.
Daca ai chef, iti pot scrie o pagina intreaga aici despre ce e vorba in joc, a si are vreo 8 nivele de dificultate, mie personal mi-a luat 300 ore sa-l bat la Deity ( ultimul nivel de dificultate ), dar pentru ca ma uitam pe Youtube la altii care au 4.000-5.000 ore jucate.
anonim_4396 întreabă: