Da, este posibil dar nu stiu de ce.
Am un coleg care are laptop nou cu windows 8 si nu poate sa joace gta sa sau cs 1.6 pe el dar ii merg alte jocuri noi care au foarte multe cerinte.
Deci tot ce e posibil.
Bafta!
Eu ma jos Half life din 1998 pe win 7 si voi nu puteti sa jucati cs? doamne fereste. trebuie sa dai click 2 pe crack-ul jocului dupa intri la copatibilitate si o chestie ca asta
http://s21.postimg.org/bg12gbg4n/capture_20150929_121033.png
si dai click pe ea in stanga dai click pe win si dupa aplica si ok. SI gata, minune, merge jocul
Asta nu stiam
Mersi
Dar eu mi-am luat azi jocul original Fifa Manager 10 si te intreb, la cele originale cum sa mearga pe windows 7 cum ai zis? Ca stii ca nu are crack.
Tu cum deschizi un joc? cu puterea mintii? nu apesi pe un crack? eu am jocuri doar de pe steam (adica sunt cumparate nu luate aiurea ) si fac chestia asta cu acea casuta sau crack sau cum naiba le spuneti voi.
In caz de nu ai un "shortcut" pe ecran si intri in joc direct din "origin" sau ce folosesti tu acolo, intri unde ai instalat jocul ( in C sau unde este) si acolo trebuie sa fie un "shortcut" al jocului.dai click 2 pe el si ce am mai zis eu mai sus, il faci compatibil cu win 7 si ai rezolvat.cel putin asa rezolv eu problemele.
Mersi mult.Chiar nu stiam, foarte recent mi-am luat laptopul si cu windows 7..Mersi.Si bafta