| AvalohAlyn a întrebat:

Un joc mai vechi in 2010 care scrie ca merge pe XP si alea mai vechi, nu poate rula si pe un laptop mai performant cu windows 7? E posibil sa nu mearga? Eu credeam ca orice joc mai vechi o sa mearga garantat.dat fiint performanta buna a laptopului ..Nu e asa? Nu merge pe windows 7?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Da, este posibil dar nu stiu de ce.
Am un coleg care are laptop nou cu windows 8 si nu poate sa joace gta sa sau cs 1.6 pe el dar ii merg alte jocuri noi care au foarte multe cerinte.

Deci tot ce e posibil.
Bafta!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma jos Half life din 1998 pe win 7 si voi nu puteti sa jucati cs? doamne fereste. trebuie sa dai click 2 pe crack-ul jocului dupa intri la copatibilitate si o chestie ca asta

http://s21.postimg.org/bg12gbg4n/capture_20150929_121033.png

si dai click pe ea in stanga dai click pe win si dupa aplica si ok. SI gata, minune, merge jocul

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Asta nu stiamlaughing

Mersi

Dar eu mi-am luat azi jocul original Fifa Manager 10 si te intreb, la cele originale cum sa mearga pe windows 7 cum ai zis? Ca stii ca nu are crack.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Tu cum deschizi un joc? cu puterea mintii? nu apesi pe un crack? eu am jocuri doar de pe steam (adica sunt cumparate nu luate aiurea ) si fac chestia asta cu acea casuta sau crack sau cum naiba le spuneti voi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

In caz de nu ai un "shortcut" pe ecran si intri in joc direct din "origin" sau ce folosesti tu acolo, intri unde ai instalat jocul ( in C sau unde este) si acolo trebuie sa fie un "shortcut" al jocului.dai click 2 pe el si ce am mai zis eu mai sus, il faci compatibil cu win 7 si ai rezolvat.cel putin asa rezolv eu problemele.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult.Chiar nu stiam, foarte recent mi-am luat laptopul si cu windows 7..Mersi.Si bafta