| RaDDu a întrebat:

Unde pot gasi tableta Razer edge in Romania va rog?

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pe ebay sau amazon, lol. happy

| RaDDu explică (pentru KodrutZ):

Ebay sau Amazon sunt in Romania?rolling on the floor
Mai documenteazate inainte sa raspunziwinking.
Ca vin taxele cat produsu laughing)

| KodrutZ a răspuns (pentru RaDDu):

Tu ai face mai bine sa te documentezi inainte sa aberezi. De pe amazon.co.uk nu ai nici o taxa de platit in plus, ca iti face expedierea de pe teritoriul UE, iar suportul pentru clienti e cu mii de ani inaintea Romaniei. Am si doua exemple personale, sa nu zici ca vorbesc din auzite:
1. Comandat un jurnal de-ala gen biblie, de vreo 1000 de pagini si cu un stil semi-arhaic asa, foarte misto, pretul fiind de vreo 30 de lire sterline daca imi aduc bine aminte. Dupa vreo luna inca nu ajunsese, le-am dat frumos mesaj, mi-au zis ca imi mai trimit unul si daca cumva il primesc si pe primul, sa il trimit inapoi. Nu am platit nici un cent in plus, l-am primit pe al doilea, primul a ramas pierdut pe la posta pe undeva...
2. Cumparat oala sub presiune, coletul a costat cam 5 lire, asta la vreo 4-5 kg greutate si expediere din Germania prin DHL. Dupa vreo 6 luni, primesc email cum ca oalele din seria din care facea parte si a mea au probleme cu capacul, sa trimit capacul inapoi ca imi va fi inlocuit gratis. Pe linga asta, mi-au achitat si transportul pe care am fost nevoit sa il platesc ca sa trimit capacul inapoi, transport care - amuzant, dar adevarat - a costat nu mai putin de vreo 70 RON, deci cu mult mai mult decit m-a costat sa primesc toata oala.
La ebay e valabila aceeasi poveste, exista si ebay.co.uk sau.de. De pe.de am comandat piese de motocicleta/masina, transportul fiind rezolnabil de ieftin, iar costul total sub jumatate din pretul componentelor cumparate din.ro de la dezmembrari...

| keytleen a răspuns (pentru KodrutZ):

Buna Kodrutz! As dori sa imi iau si eu o tableta Razer EDGE. Pot comanda de pe ebay sau amazon?

| KodrutZ a răspuns (pentru keytleen):

Why not? happy

| keytleen a răspuns (pentru KodrutZ):

Why not?

| KodrutZ a răspuns (pentru keytleen):

Pai intrebarea ta era daca poti comanda de pe ebay sau amazon. De ce nu ai putea comanda de pe ebay sau amazon? big grin