| T0XyK a întrebat:

URGENT! Ce joc sa ma mai joc ca mor de plictiseala zicemi orce joc ori care tare slab ca am PC de jocuri imi merge tot da nu stiu ce dracu sa ma mai joc ziceti orce da multe

12 răspunsuri:
| pissyaly a răspuns:

Ai putea sa te joci lineage 2, sau metin...
Eu ma joc lineage si nu ma plictisesc de el big grin Amandoua trebuie download-ate

| SmecheraSPretenaS a răspuns:

Jocuri cu masini : Test Drive Unlimited 1 si 2, NFS(Toate), GTA(Toate), Euro truck simulator, F1(Toate 2006-2012),Driving San Francisco, Flatout(1, 2[2 se poate juca si online multyplayer]).Si cam atat sper ca te-am ajutat.

| BrokenInside a răspuns:

Scuze am pus eu invers(erau 2 intrebari si le-am incurcat)

| 21BoBy21 a răspuns:

Dupa parerea mea ai putea sa joci metin2, seriile gta vechi si multe altele aaaaa da si am uitat sa-ti spun ceva daca iti place jocurile shoting iti recomand battlefield 1, 2, 3 si cs 1.6

| ZakkyRock2 a răspuns:

Crisys2,prototype, aman2 is jocuri belea si trebuie sa ai pc mai bun

| BrokenInside a răspuns (pentru ZakkyRock2):

Lol. cum sa joace Crisys2 si Prototype cand a spus ca are pc slab, nu spun ca nu sant bune.

| ZakkyRock2 a răspuns (pentru BrokenInside):

Din contra a zis ca are pc bun mai ales ca la Crisys 2 trebuie sa ai PC foarte bun nu mere orice PC la el

| FuckOff_4830 a răspuns:

Mu online da trebuie sa gasesti server romanesc cu playeri de treaba happy Play4Fun!

| T0XyK explică:

Am pc foarte tare

| XPrototypeX a răspuns (pentru T0XyK):

Dar si modest esti, se vede.

| Laurentiuuu a răspuns (pentru T0XyK):

Ce ai i9 3.2 GHZ, 32 gb ram, hdd 2 tb, placa 4 gb dedicata? ala e un pc foarte tarewinking

| DamianoTorres a răspuns:

Metin2,LeagueOfLegends,WorldOfWarcaft,4Story