anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! hELP! La IMVU o colega dea mia, mi-a schimbat hainele la avatar iar eu i-am zis sa nu le schimbe si mi sa marit capul la avatar! e URATA! Ce as putea sa fac? Help! Dau funda al primul raspuns bun! Mersi!

Răspuns Câştigător
| AlexXxKiiddxD a răspuns:

Pai cand dai la Dress Up ai acolo niste categori{accesorii, tops, bootons etc} si pe undeva trebuie sa fie Heads dai acolo si alegi capul care il vreitongue nu-i mare lucurbig grin

2 răspunsuri:
| DorothyAnn a răspuns:

IMVU e un ocean de virusi pentru calculator! nu ma intelege gresit, dar te sfatuiesc sa joci jocuri ce nu necesita download! chiar daca cele care se descarca sunt mult mai atragatoare, trebuie sa te gandesti ca poti pune calcuatorul intr-un adevarat pericol, iti poti pierde toate fisierele (eu am patit de cateva ori din cauza jocurilor, printre care si IMVU). Ok, te rog sa ma ierti daca te-am jignit, chiar nu incercam asta! Sorry!

| anonim_4396 explică (pentru DorothyAnn):

Nu m-ai jignit, chiar iti multumesc. M-am lasat de imvu pentru ca am vrut sa-mi cumpar niste haine si aveam nevoie de bani si am decis sa comand si sa scriu codul cardului de bani. Si dupa ceva timp primesc pe mail ceva cum ca nu stiu ce si sa scriu ultimele 4 cifre din codul cardului, dar nu am scris ca imi putea fura banii ( cardul era a lui tata), si cred ca banca nu a last sa se ia bani ca IMVu e o porcarie!