| stefyzore a întrebat:

URGENT PLS! am windows 8 si cand vreau sa intru in jocuri imi da stopped working va rog mult am incercat update la windows ..am intrebat. nimeni su stie pls TPU!

4 răspunsuri:
| Lumine a răspuns:

Buna!
Incearca sa re-instalezi windows-ul, iar daca problema nu se remediaza incearca sa instalezi Windows 7, deoarece Windows 8 nu a fost lansat oficial inca deci este inca un beta.

Succes!

| tteo92 a răspuns:

Salut!
Dai click dreapta pe jocul care vrei sa-l instalezi si dai la propeties, dupa care du-te cu mouse-ul unde scrie `compatibillty`, apoi bifezi casuta unde scrie ` Run this program in compatibility mode for :` si dai acol clik pe `windows7` lasi asa, apoi mergi si mai jos si bifezi casuta unde scrie ` Run as aministrator` apoi dai aply si ok, apoi dai inca o data click dreapta pe joc si dai clik `run as admistrator` si o sa ti se instaleze jocul.
Bafta!

| stefyzore explică (pentru tteo92):

Nu merge am incercat eu vorbesc cand deschid jocul am dat administrator degeaba stii careva va rog?crying

| tteo92 a răspuns (pentru stefyzore):

Pai nu stii tu cum sa faci nu ca nu merge.
daca nu te descurci asteapta varianta oficiala si o sa poti juca, inca este un demo, nu este asa de usor incat sa faci cumva sa joci, nici sunetul macar nu ti l-a pus si tu vrei sa joci jocuri?
Si oricum o sa ti se blocheze windows8 din 30 in 30 minute. si v-a trebuii sa i dai restart.