anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va propun sa discutam despre asteptatul Assassin's creed 3. Ce parere avezi, cat de super vi se pare?

PS:pentru ce-i ce nu stiu este ultimul assassin's creed aparut
http://www.go4games.ro/......te-9371978

Răspuns Câştigător
| Federovici_Silviu_1990 a răspuns:

Trailerul este desigur apetisant si iti creste curiozitatea de a juca... De cativa ani suntem obisnuiti cu aparitia unui nou joc din seria Assassin's Creed.De cand a aparut m-a fascinat prin gameplay si grafica, poveste,sunete,orase.mi s-a parut ceva inovator si foarte reusit. Si Ubisoft a reusit in ani sa imbunatateasca seria din an in an prin personaje, moduri,arme,poveste. Revelation a fost foarte bun si placut,deloc usor in unele momente, dar grafica, poveste si toate chestiile in plus ( hook-blade si modul tower defense) au indulcit gameplay-ul si m-au satisfacut mai mult.Mai mult in ani s-a dezvoltat multiplayerul care la inceput era ceva slab, nefolositor, jocul rezumandu-se mai mult la single player. Asadar eu sunt sigur ca voi cumpara jocul Assassin's Creed 3 si nu ma va dezamagi cu siguranta. Din cate am inteles nu mai exista hidden blad, ci doar un cutit si poveste deja m-a facut curios ( o revolutie sau un razboi american ). Sper ca vor mai aparea trailere care vor dezvalui anumite parti ale jocului.

3 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Personal am jucat toate 3 jocurile in revelation am intalnit lucruri care mi sau parut interesante ca acel hook-blade sau modul cu tower defense + craftingul care a fost foarte util motorul grafic mi s-a parut ok pai ales la cerintele celor 3 jocuri pentru urmatorul ar putea sa utilizeze ceva in genul lui frostbyte2 cum a fost la battlefield 3 care mi s-a parut exceptional as vrea ca actiunea sa se desfasoare undeva in orientul mijlociu sirya ceva de genul sau china

| FenZMihai a răspuns (pentru AlinKun):

De fapt actiunea se va petrece in America...In timpul razboiului de independenta sau ceva de genul.

| AlinKun a răspuns (pentru FenZMihai):

Sa aiba grija sa nu il plaseze prea inspre prezent ca deja la razboiul de independenta arma principala a devenit muscheta