Avea iteme bune pe el (+9) dar stii ceva eu joc Metin2ValMondial pe server aragorn si sunt level 206 level maxim 250 cresti usor,poti sa iti bagi bonusuri cate vrei, faci bani super usor, eu am atac 67k si arma mea e +0 poti avea arme +9 si nu iti esueaza deloc, iti spun eu...lasa'te de Ro vino pe server privat
Daca ai sters e-mailul si nu stii nici numele de utilizator iti dau vesti proaste nu se mai poate afla. Funda?
Hai toate fetele sus pe bar,sus pe bar, mi-am amintit contul si sunt star, sunt star ) Mersi mult daca as putea da mai multe funde as da tuturor care au raspuns la aceasta instrebare.Va multumesc ca va implicati.Multumesc din nou
Era de 59 (
Cum te cheama pe server ca am nev de ajutor pls da-mi add la al1xpaulalex@yahoo.com
Avea iteme bune pe el (+9) dar stii ceva eu joc Metin2ValMondial pe server aragorn si sunt level 206 level maxim 250 cresti usor,poti sa iti bagi bonusuri cate vrei, faci bani super usor, eu am atac 67k si arma mea e +0 poti avea arme +9 si nu iti esueaza deloc, iti spun eu...lasa'te de Ro vino pe server privat