| Dani3lo a întrebat:

Va rog ajutati-ma, calculatorul se poate stinge de pe un telefon? exista ceva programe prin care de pe telefon sa pot stinge calculatoru? mie de 2 sau 3 luni mi se stinge calculatorul singur. nu e defect nimic e totu ok nu stiu de ce se stinge singur. virusi nu am, am scanat cu 4 antivirusuri compu( nod32, norton, avg, karsperksy) nu stiu ce sa fac. si cand se stinge nu se stinge direct, imi inchide toate programele si dupa mil stinge. Dau FUNDA

Răspuns Câştigător
| BlueScreen a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie ori ti se stinge ca sa nu se arda pentru ca coolerul e prea slab, in cazul asta trebuie schimbat coolerul ori verifica sursa. daca nu e asta nu stiu.

4 răspunsuri:
| AnonimEsteEu a răspuns:

Poate de la tastatura e un buton care e blocat si acela sa fie chiar ala care il inchide...cred.

| CristianMD a răspuns:

...Limita windowsu-lui ajunge si ti-l stinge el puneti altul (free=gratis) nu d-ala trial

| RaPpErBoY_7155 a răspuns:

Si poate dar acele programe costa foarte multi bani e vorba de tecnologie foarte foarte avansata poate calculatorul tau e stapanit de hackeri reinstaleaza windows si o sa fie bine

| YaNeSuka a răspuns:

Key`s NOU-NOUTA pentru KIS, KAV, Nod32 de care vrei, Avira, Avast + Key Manadger Kaspersky
Tot numai pentru Dumn-ra:

http://letitbit.net/......u.rar.html