| Alextzu003 a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine cu aceste intrebari

1)Care este cea mai corectă variantă de a coopera cu un polițist care te oprește în trafic, tu nefăcând nimic greșit?
a)Oprești mașina, iar când vine lângă tine incepi să-l înjuri sau să tragi cu o arma în el
.
b)Continui să conduci, iar dacă te prinde încerci să-l omori.
c)Oprești mașina, scoți actele din torpedou și i le prezinți.
2)Am voie să interacționez IC cu un membru al staff-ului dacă acesta este ON DUTY?
a)Nu, în nici o condiție.
B)Da, doar dacă acesta ne spune că se află acolo cu un scop precis.
c)Da, faptul că este on duty nu înseamnă că IC nu se află acolo.
3)Dacă faci roleplay cu cineva, ai voie să te pui AFK?
a)Da, este permis.
b)Nu, nu este permis.
c)Dacă e neaaparata nevoie, mă pot pune AFK.
4)Care dintre următoarele exemple de RP nu este corect?
a)/me încearcă să retrimită mingea în terenul advers, alergând spre aceasta.
b)/do Din zona motorului se poate observa ieșind un fum negru gros, cu miros înțepător.
c)/me își dă ghiozdanul jos, urmând să scoată de acolo o bată.
5)În timpul unei urmăriri, cazi cu mașina în apă și aceasta îți este distrusă. Care dintre următoarele acțiuni este cea corectă?
a)Înot în larg, mă scufund și mă omor pentru a ajune la spital și a scăpa de polițiști.
b)Ies din apă, mă predau sau încerc să fug în speranța că scap de ei.
C)Dau /q și apoi revin cu o altă mașină în urmărire
6)Care variantă este greșită în urma comenzii /sms?
a)Mulțumesc pentru ajutor!
b)Am ajuns la primărie, scuze de întârziere big grin!
c)Salut, da-mi și mie banii aia că mi-ai zis aseară pe /pm că mi-i dai.
7)Ai voie să scrii OOC pe un chat IC?
a)Da, atât timp cât folosesc parantezele (( şi )).
b)Nu.
c)Da.
8)Când sunaţi la 911, va trebui să precizaţi locaţia într-un mesaj şi situaţia în altul. Aveţi voie să copiaţi mesajul de la "LOCAŢIE" la cel de la "SITUAŢIE"?
a)Nu, regulamentul serverului interzice așa ceva.
B)Da, regulamentul serverului nu spune nimic despre aşa ceva.
c)Doar în cazul în care este vorba despre ceva grav şi nu pot pierde timp să scriu mai mult.
9)Ce se poate spune despre următoarea acțiune: // X are în mâna dreaptă un AK-47. Acesta este urmărit de către LSPD. Pentru a scăpa de polițiști, acesta sare gardul aflat în fața sa. Gardul are o înălțime cu 30 de cm mai mare ca a lui X. //?
a)Este corect dacă face următorul RP : /me își ia avânt puternic urmând să sară gardul din prima, fără ajutorul mâinilor".
b)Este corect dacă folosește comanda /dgun, iar apoi sare gardul fără RP, deoarece într-o astfel de acțiune nu este necesar RP-ul cu ajutorul comenzilor /me și /do.
C)Este corect dacă face următorul RP : /me pune ambele mâini pe gard, se împinge în ele și îl sare.
10)Ai voie să ignori chat-ul OOC într-o acțiune roleplay?
a)Da, în orice situație.
b)Am voie să îl ignor doar dacă nu vorbește un administrator/tester on duty pe el.
c)Nu.