| DarckPrinzzz a întrebat:

Va rog ajutati-ma TPU, nu stiu ce mi s-a intamplat la contul de metin2ro de nu mai merge.Astazi mi-am bagat credite pe joc si i-am zis unui prieten de-al meu, nu am cum sa ajung la el ca sta in cernavoda)dupa el mi-a zis sa-i dau numele fara sa imi ceara parola bineinteles eu nu il l-am dat si pe orma a inceput sa ma bata la cap, a zis ca trebuie urgent ca se inchide serverul (aries regat albastru ch unu jucam)mi-a mai zis ca are hack si imi face cal armat (aveam lvl 23) si chesti din astea, si eu pe orma i-am dat un cont fals.pana a verificat eu a, m facut un duel si in timpul duelului m-a scos de pe server si nu am mai putut sa intru, imi zicea nume sau parola gresita.am uitat sa va spun ca eu inainte mi-am schimbat parola dar am mai intrat de multe ori pe parola nou.va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac mai ales ca tocmai im bagasem credite crying, va rog ajutati-ma si dati-mi un raspuns

Răspuns Câştigător
| v1rUsSs a răspuns:

Porblema e complexaz si sunt 2 explicati dupa mine happy 1 Daca ai facut duel cu el cu el si a folosit hackul an timpulu duelului anseamna ca tea scos si ai ban happy2happyStia cineva contul si la blocathappyCam astea ar fi pls fundahappy

0 răspunsuri: