Nu trebuie neaparat prin sms! Sti cum faci? Te duci la un magazin si zici asa (doar unde are) " Dati-mi un cod de reincarcare in ORANGE/COSMOTE/VODAFONE de 5-10-15-20-25 euro (depinde de cati euro vrei sa fie codul)( Depinde in ce retea vrei tu )
Deci te duci la magazin si ceri un cod din acela in ce retea vrei tu si de cati euro vrei sa fie codul BAFTA!
Si pe site cum fac? ca mai spune ca trebuie sa trimit si un SMS cu cuvantul EARTH la un cod......trebuie sa imi mai si reincarc telefonul?
Deci tot eu sunt...chiar acum am intrat in cont si am dac Cumpara MD dupa aceea am ales SMS si sa zicem ca vreau sa donez 5euro, dau 5euro si dau continua... Dupa aceea imi zice cu litere mari sa introduc codul dar mai jos scrie "Trimite un sms cu cuvantul EARTH la 7465... ce trebuie sa fac? sa scriu codul de pe cartela de reincarcare sau sa trimit SMS?
Faci asa! Incarci telefonul' adica, cartela telefonului cu acel cod pe care l-ai cumparat (cartela sa fie in aceeasi retea ca si codul de incarcare) iar apoi trimiti un mesaj cu "EARTH" la numarul' respectiv "7465".Sper sa reusesti, numai bine si scuze ca am raspuns acum dar nu intru mereu .
XpikkexxX întreabă: