| printesuca1999 a întrebat:

Va rog mult datimiti si mie un cont pe lady popular cel putin lv 10 va promit ca am sa am grija de el big grinbig grin eu am mai avut un cont de lv 30 dar a fost furatsadsad

Răspuns Câştigător
| GirlsLoveLifee a răspuns:

Scumpa eu joc Lady Popular.Si mie mi-a fost furat un cont de nivelul 10, lady s-a numit Rebeka_22.Am tinut mult la acest joc si am inceput de la 0.Asa ca,iti dau un sfat nu mai cersi conturi,deoarece nimeni nu iti va da un cont. Spun asta doar ca sa stii, si eu am incercat aceste posibilitati, dar nu am reusit.Asa ca, sfatul meu e sa iti faci un nou cont si incepi totul de la 0. Daca doresti iti dau un link unde gasesti toate scopurle incepand de la nivelul 1 pana la 67. Uite acesta e linkul, asa ca cu ajutorul acestuia vei putea sa vezi ce scopuri vor urma si te asigur ca vei trece mai repede.Si inca ceva ai grija sa iti strangi cati mai multi bani, o sa ai nevoie.Asa ca linkul cu scopurile este acesta[de la lv 1 pana la lv 67, sunt toate scopurile, te vor ajuta foarte mult, te asigur]ACESTA E LINKUL:[sper sa te ajute]
http://forum.ladypopular.ro/viewtopic.php?f=50&t=5334

1 răspuns:
| GirlsLoveLifee a răspuns:

Multumesc mult pentru funda.happy... Sper ca ti-a fost de folos siteu cu scopurile.happy