| Anonim430 a întrebat:

Vă rog să mă ajutați, mi-am instalat un joc în care dacă ai 10000 de diamante câștigate primești 6700 robux. M-am uitat la recenzii și o persoană a zis că chiar dă robuxi adevărați, altă persoană a zis că atunci când ajungi la 10000 de diamante jocul se șterge automat, iar altcineva a zis că jocul este făcut ca să-ți heckuiască(pirateze) contul de pe roblox. Eu deja am ajuns la 9474 diamante. Ce să fac? Ce recenzie să cred? Merită încercat să câștig 6700 robuxi sau să dezinstalez jocul? Și cum să evit să-mi fie heckuit contul?

Răspuns Câştigător
| NisipLaMare a răspuns:

Mi se pare absurd sa se dezinstaleze jocul.
Seteaza logarea/recuperare cont cu numarul de telefon.

Schimba-ti parola la 2 saptamani, teoretic oricine lunar ar trebui sa isi reinoiasca parola lunar.
Contul sa-l sti numai tu nu si alti prieteni.
Totusi mai foloseste din diamantele alea, o sa faci altele.
Fa-ti un cont doar pentru jocuri cu securitate ridicata:parola puternica si controlul e-mailuri logari cu telefonul cod confirmare.
Intreaba un admin sau la sectiunea help despre cele 10.000 diamante poate fii doar un Mith pentru a descuraja jucatorii.

| Anonim430 explică (pentru NisipLaMare):

Am văzut un tutorial pe net despre acel joc că după ce câștigi diamantele sau monedele necesare, trebuie să introduc ceva ID de joc și după să aștept 3-5 zile. Problema este că nu știu ce este acel ID și cum să fac rost de el.

| NisipLaMare a răspuns (pentru Anonim430):

Dupa ce esti logat pe pagina la Roblux la adresa de webb sunt scrise niste numere cam asa : https://www.roblox.com/users/123456789/profile.
Ei bine sirul acela de numere este id-ul tau se pare. Daca nu esti sigur delogheaza-te si logheaza-te din nou pentru a vedea daca apare acelasi sir de numere.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Opreste-te inainte de 10000, poate ti-i trimite acasa.