| Elisei_Greti_1997 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati. Nu pot face schimburi pe steam. Imi spune ca am anulat toate ofertele de schimb. Am trimis mesaj la Suport Steam, dar nu au raspuns inca. Vreau sa activez schimburile!

Răspuns Câştigător
| DanielVălean a răspuns:

Daca ai anulat schimburi in ultima saptamana, doar peste o saptamana de la anularea acelui schimb poti sa faci altele.
Daca te-ai conectat pe contul tau de steam de pe un nou dispozitiv (fie chiar si calculatorul tau, cu windows nou), trebuie sa fi protejat o saptamana si nu te lasa sa faci schimburi.
Banuiesc ca pe tine nu te lasa sa faci schimburi directe, rezultand in schimburi retinute pentru cateva zile sau saptamani. Pentru rezolvarea acestei probleme e esential sa-ti instalezi Steam pe telefon si sa activezi Steam Guard, introducand numarul tau de telefon pe steam si verificandu-l. In aplicatia Steam pe mobil o sa ai in stanga "Steam Guard", dai acolo si dai Confirmare sau ce scrie pe acolo si l-ai activat. De-acum incolo, cand faci schimburi, o sa primesti pe telefon o instiintare despre schimbul respectiv pe care va trebui sa o accepti. Daca faci asta, schimbul e direct trimis fara a deveni schimb retinut. Sper ca ti-am fost de ajutor intr-un fel, daca nu, iti astept in continuare eventualele intrebari. happy

| Elisei_Greti_1997 explică (pentru DanielVălean):

Multumesc, nu am incercat inca dar o sa incerc. big grin

| Elisei_Greti_1997 explică (pentru Elisei_Greti_1997):

Tot nu merge. am citit ceva si e "Ban Trade Vac".e pentru 7 zile.

| DanielVălean a răspuns (pentru Elisei_Greti_1997):

Astepti 7 zile si incerci din nou. happy

| Aurelian_Cosmin_1976 a răspuns (pentru DanielVălean):

Dexi a mers ca am si eu aceeasi problema

4 răspunsuri: