Ca sa iti cumperi arme apesi pe tasta ''b'' si acolo selectezi ce vrei sa iti cumperi daca ti-e lene sa cumperi apesi b si dai auto-buy sau apesi F1, si apesi tasta tab ca sa vezi ce scor ai, in ce echipa esti, cati playeri sunt pe server etc. Sper ca te-am ajutat, iti recomand sa joci cu boti cat mai mult ca sa prinzi experienta pentru ca playerii dupa servere sunt tot mai experimentati
Ai un Counter Strike "Manelizat :)) "
Totul se rezolva din setari...dar mai bine descarca`l pe acesta... e mult mai ok :D
http://counter-strike.soft32.com/free-download/
Bafta!
Aaa. Inca ceva. Pe versiunea pe care o am eu, nu reusesc nicidecum sa pun boti cu care sa joc, desi dau in joc pe litera"H", si dau"add bot" sau "add 6 T", nu se pune niciun Bot. Oare de ce? O fi din cauza versiunii? Mersi mult pentru raspunsul anterior. O sa descarc aceasta versiune pe care mi-ai dat-o.
Ca sa cumperi arme apesi pe B si acolo ai un meniu de mai multe tipuri de arme. Imediat dupa ce ti-ai ales arma apesi pe B6. Ca sa iti dai seama din ce echipa faci parte apesi pe TAB.
Aaa. Inca ceva. Pe versiunea pe care o am eu, nu reusesc nicidecum sa pun boti cu care sa joc, desi dau in joc pe litera"H", si dau"add bot" sau "add 6 T", nu se pune niciun Bot. Oare de ce? O fi din cauza versiunii? Ce se intampla daca apas"B6"? "B6"? Adica sa apas litera"B", si apoi cifra"6"?
hiDDenBoY întreabă: