| Driver1998 a întrebat:

Va salut, am o intrebare legata strict de serverul de Metin2 Origins. Doresc sa stiu ce pot cumpara pentru a ma putea bate parte in parte cu un player de lvl 120 eu avand 105.
Sunt rasa saman. Am seturi pentru fiecare rasa full dar totusi dmg-ul celor de 120 este marisor 5-6k avand un pv total de 40k. Ce rasa imi recomandati si ce inele site, peturi site pot achizitiona pentru a diminua dmg-ul primit?
Mentionez ca doresc sa raman lvl 105.

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Când îl prinzi şi nu mai scapă. Îl faci exersând mult la duele, nu sunt expert pe AM, eu joc doar mental de meserie.

2 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Salut, mi-e greu să cred că pe aici te poate ajuta cineva cu aşa ceva... laughing

Ştiu că pet în general care să reducă DMG, nu prea am văzut să zic aşa, eu ca rasă de 1-1 vs un lvl 120, aş prefera sura AM dar să ştii să joci bine la hit, să exersezi bugul hit şi eschivele care există pe rasa aia.

Nu cunosc serverul Origins, nu am jucat în perioada asta nouă cu toate sitemele apărute, am jucat mai demult, prin 2016, tot ce pot să zic e că Vyper a făcut o treabă bună cu serverul ăla.

| Driver1998 explică (pentru Alexuţ02):

În ce consta bug ul la hit? Cum îl pot face?

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Driver1998):

Când îl prinzi şi nu mai scapă. Îl faci exersând mult la duele, nu sunt expert pe AM, eu joc doar mental de meserie.