| blodinel a întrebat:

Voi ce credeti despre ACTA poti primi ani de inchisoare pentru o amarata de imagine pentru ca nai drept de autor internetul cum l-am stiut noi liber nu o sa mai fie daca nu protestam.
Voi ce credeti despre acei mosi care au semnat pun pariu ca nu stiu cei ala MMOPRG sau un Game Shooter ei vor doar sa controleze totul si sa profite de peste tot mai nou si de pe internet
ce rost are sa platim 11 15 euro pe luna daca nu ne putem uita la un video sau sa descarcam wallpapers
nu o sa mai putem descarca MP3`uri jocuri sau alte chestii poti primi inchisoare
Deci toti trebuie sa protestam
daca nu vreti sa dati 3 euro pentru vizionarea unui clip sau sa descarci o melodie cu Eminem, Rihanna
inca mai avem timp pentru petitii si proteste
JOS ACTA

1 răspuns:
| KodrutZ a răspuns:

Amice, esti idiot. Daca nu stii, stai in banca ta. Eu pe astia ca tine i-as baga putin la racoare. Majoritatea jocurilor online se indreapta spre modelul freemium, sint din ce in ce mai putine care trebuie cumparate sau cer taxa lunara. Exista muzica gratuita si LEGALA girla. Wallpapers poti sa descarci pina behai, oriunde ai fi, nu e nici o problema. Daca furi, deja e alta problema, iar textul ACTA e foarte interpretabil si vizeaza cu adevarat productia agricola bio/traditionala. Multi citesc, putini inteleg cu adevarat.