| VirtualKnight a întrebat:

Voi ce preferati? Metin2 sau 4story? mie mi se pare ca 4story are grafica mai buna, are mai multe iteme si magii, ai cal de la primul nivel, cel putin 3 misiuni pe nivel, ai 3 tipuri de monezi (bronz, argint, aur), poti avea itemele mai mari de +9, sunt mai multe tari, si multe multe altele... daca vreti explicati-mi ce e mai bine la metin2.Am pus intrebarea pentru un prieten big grin

4 răspunsuri:
| geo675 a răspuns:

Niciunul nu e cu adevarat mmorpg de calitate, incearca si tu linegy sau altceva, ceva mai dur si provocator

| VirtualKnight explică (pentru geo675):

Pai nu stiu.M-am reapucat de jocurile cu impuscaturi.Dar m-am apucat serios.Si eu vara trecute am cumparat un MMORPG numit Aion parea fain dar cand l-am instalat n-am putut sa imi fac cont fiindca nu aveam Master Card sau Visa sau American Express dar nu era pe plata dar trebuie sa scriu numarul cardului nu stiu de ce.

| geo675 a răspuns (pentru VirtualKnight):

Aveai nevoie de un hack

| WhiteStorm a răspuns:

Metin2 este dinamic dar dupa 6 luni te plictisesti de el.Si iti spui in minte, ca numai ti-ai irosit timpul jucandute pe el.Incearca mmorpg-ul Argo online.Are grafica superba itemele cu o grafica buna.Si nu te plictisesti de el.Incearca Argo numai daca ai performante bune la pc.
Iar la 4Story putintel mai buna grafica.Mai multe questuri intr-adevar armele au o grafica mai buna decat la metin2.Si grafica mai buna.Metin2 e un joc in decadere toti s-au plictisit dupa ce au atins lvl maxim pe privat.
Niste mmorpg-uri pe care le-am jucat si am fost multumit de grafica lor de arme etc:
1.Argo Online
2.Last Chaos
3.Shaya
4.Vindictus Europe (Cel mai bun, chiar ti-l recomand sa il incerci) dar downloateazal de pe serverele de pe Europe adica nu din America aici ai link-ul.
http://vindictus.nexoneu.com/ de unde il downloatezi si iti faci cont.