Niciunul nu e cu adevarat mmorpg de calitate, incearca si tu linegy sau altceva, ceva mai dur si provocator
Pai nu stiu.M-am reapucat de jocurile cu impuscaturi.Dar m-am apucat serios.Si eu vara trecute am cumparat un MMORPG numit Aion parea fain dar cand l-am instalat n-am putut sa imi fac cont fiindca nu aveam Master Card sau Visa sau American Express dar nu era pe plata dar trebuie sa scriu numarul cardului nu stiu de ce.
Aveai nevoie de un hack
Metin2 este dinamic dar dupa 6 luni te plictisesti de el.Si iti spui in minte, ca numai ti-ai irosit timpul jucandute pe el.Incearca mmorpg-ul Argo online.Are grafica superba itemele cu o grafica buna.Si nu te plictisesti de el.Incearca Argo numai daca ai performante bune la pc.
Iar la 4Story putintel mai buna grafica.Mai multe questuri intr-adevar armele au o grafica mai buna decat la metin2.Si grafica mai buna.Metin2 e un joc in decadere toti s-au plictisit dupa ce au atins lvl maxim pe privat.
Niste mmorpg-uri pe care le-am jucat si am fost multumit de grafica lor de arme etc:
1.Argo Online
2.Last Chaos
3.Shaya
4.Vindictus Europe (Cel mai bun, chiar ti-l recomand sa il incerci) dar downloateazal de pe serverele de pe Europe adica nu din America aici ai link-ul.
http://vindictus.nexoneu.com/ de unde il downloatezi si iti faci cont.
xScorpion4626 întreabă: