Eu am un leu signature pe nume Leo,o pisica persana signature pe nume Kitty,o testoasa pe nume Lola,un mazin hamster pe nume Hope,un armadillo curcubeu pe nume Curcubeu(este fata),un pegasus auriu pe nume Goldi,un cal clydesdale pe nume Braun, un ponei roz pe nume Atena, un catel tye dyed pe nume Rexy si un dragon de ghata pe nume Icey(pronuntat aisi)
Buna.Eu am o catelusa alb terier pe nume Tasha, o pasarica negru cu portocaliu pe nume Eliza, Si o pisica gri pe nume misha.Si bun nume.
E un leu de lux pe nume Sugar:Zahara prima oara m-am gandit sa-i spun Cotoncandy dar era prea lung apoi am zis ca trebuie sa fie ceva legat de dulciuri sau ceva simpatic si am zis sa fie simpatikkk dar e la mintea cocosului de ce sa-i zic asa si am crezut ca nu e bine si pe urma am zis ca trebuie sa-i zic dulkicutzu dar era baiat si daca era sa fie o fata era dulcikutzzzza dar deja avea si alt cineva acest nume si apoi ar fi mai bine sa-i zic Sugar ca mie-mi place laptele desi ma deranjeaza la stomac si in lapte e zahar dar mama mai imi pune uneori si miere dar sincer nu-mi place mierea si dennumirea de:honey deci era un nume frumos Sugarrrrrrr