| kresycenzia a întrebat:

Voi ce webkinzuri aveti? Scrieti aici felul lor (adica googles, pelican, dinozaur roz etc.) si numele lor! Incep eu: o pisica, Lizzy o cheama, prima oara era cont de proba (ce bine ca afost doar pentru o zi), un iepure, Fluffy, care a facut ca acest cont sa aiba acces nelimitat, un leu, Alfy, care din pacate s-a retras, un leopard, Tabby, nu este cel patat, ci se numeste doar "leopard" si poate fi gasit doar pe webkinz romania blog pentru comanda, o pisica charcoal, se numeste Fiffy si este printre preferatele mele, un dinozaur roz, Dinno. Stiu ca numele nu este chiar ingeios, dar sigur i se potriveste. Un cal pinto pe nume Stella, doar are o stea in frunte! Un pudel alb, Destiny, care este si primul meu lil'kinz. Un catel cocker spaniel, Becco, al doilea lil'kinz. O broasca de copac al carei nume este Katy. Sora mea spunea sa se numeasca Perry, dar am fost de acord ca aceasta cantareata are un nume mai frumos de atat. O vulpe, Lily, si sigurul meu signature, lucru care ma face sa ma oftic cand vad ca altii au cate sapte. Un ponei roz, Pinkball. Ar fi fost fata, dar l-am facut baiat ca sa-i fac in ciuda prietenei mele ca nu o ascult. Acum urmeaza Arunna, primul meu pestisor, un pink glitter fish! In aceeasi zi am luat-o si pe Missy, o pasare perus (aceea verde). Am si o pisica galbena cu alb pe care o cheama Medaly si este pisica mea regala. Tot atunci l-am luat si pe Axy, u superb cal clydesdale. Apoi am primit-o pe Zebruta care, dupa cum sugereaza si numele, este o zebra. Am luat-o pe Daria, o pasare blue jay. Si sora mea mi-a facut-o cadou pe Lola, lebada mea cea pretioasa. Cand este randul ei sa ma joc cu ea, parca simt ca este sensibila ca un fulg si trebuie sa fie mereu aproape de mine. Si cel mai nou Webkinz al meu este un peste blue tiggerfish, caruia i-am spus Blake. Ma gandesc acum sa imi mai iau un peste tot blue tiggerfish. M-am gandit si la nume: Jake!

Răspuns Câştigător
| YoCookieMonster a răspuns:

Eu am un leu signature pe nume Leo,o pisica persana signature pe nume Kitty,o testoasa pe nume Lola,un mazin hamster pe nume Hope,un armadillo curcubeu pe nume Curcubeu(este fata),un pegasus auriu pe nume Goldi,un cal clydesdale pe nume Braun, un ponei roz pe nume Atena, un catel tye dyed pe nume Rexy si un dragon de ghata pe nume Icey(pronuntat aisi)

6 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Eu am o catelusa alb terier pe nume Tasha, o pasarica negru cu portocaliu pe nume Eliza, Si o pisica gri pe nume mishabig grin.Si bun nume.

| YoCookieMonster a răspuns:

Funditza?happy

| TiaFCRB a răspuns:

Eu am o pisica pe nume mita si un tapiru gen furnicar pe nume tatu

| CuloareaFericirii a răspuns:

E un leu de lux pe nume Sugar:Zahara prima oara m-am gandit sa-i spun Cotoncandy dar era prea lung apoi am zis ca trebuie sa fie ceva legat de dulciuri sau ceva simpatic si am zis sa fie simpatikkk dar e la mintea cocosului de ce sa-i zic asa si am crezut ca nu e bine si pe urma am zis ca trebuie sa-i zic dulkicutzu dar era baiat si daca era sa fie o fata era dulcikutzzzza dar deja avea si alt cineva acest nume si apoi ar fi mai bine sa-i zic Sugar ca mie-mi place laptele desi ma deranjeaza la stomac si in lapte e zahar dar mama mai imi pune uneori si miere dar sincer nu-mi place mierea si dennumirea de:honey deci era un nume frumos Sugarrrrrrrbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| Anabelle1203 a răspuns:

O pisica pe nume Pufa si mai am una pe care o cheama Steluta.

| andra123_1871 a răspuns:

Eu am 11 animalute webkinz...dar nu prea stiu cum se numesc toate...