Eu vrea acel cont terog
Iti dau contul meu animal jam: nume marya34 parola draguta dar te rog da-mi saitul tau plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz si daca mil dai trebuie sa imi spui parola si numele
Ai dat contul? Te imploor sa mi-l dai mie ca nu am mama ca mi-a murit printr-un accident, imi doresc sa nu se fi intamplat asa si a 2 dorinta a mea e sa am un cont member pe animal jam.
Plz mi-l dai mie? De cand aveam 3 ani voiam sa fiu membru si nu am reusit, iar acum am 14 ani plz, te implori da-mi-l iti dau cont Dino Storm + Transformice (CONT PRO)! Ma CHINUI SA FIU MEMBER DE CATIVA ANI! :X :I Plz...
Eu vreau
am 6 webkinz
cont Animal jam
si cont pandanda
daca vrei pot sa-ti dau si eu ceva la schimb
Iti dau contul meu : numele marya34 parola frumoasa dar te implor da-mi saitul tau plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Eu iti pot da contul meu: marya34, frumoasa. Dar te rog da-mi contul tau! Sora mea e criminala! Ma apuca de un picior si ma taraste in toata casa si ia o lingura dea mamei cu care amesteca in supa, si ma loveste cu ea pana innebunesc, daca nu-i fac rost de cont animal jam member, in 8 zile! Te rog amice, ajuta-ma sa nu mai trec prin asta. Plzzzzzzzzzzzzzzzzzz da-mi mie saitul nu suport sa fiu batuta la varsta de 6 ani. Nu ti se pare ca sunt prea tanara?
Sincer chiar nu tiasi cere daca nasi avea nevoie te rog din inima sa mi-l dai nu e pentru mine e pentru fratiorul meu care mereu e trist ca nu are si el cont dar te rog nu-ti cer chiar asa de mult iti raman datoare daca vrei
oana2002 întreabă: