Nu-mi pot imagina ce gaming vrei tu sa faci pe un SSD de 250GB; adauga si un HDD de minim 500GB, sa ai unde pune jocurile.
Cunosc multe persoane care dezinstaleaza 4 jocuri pe luna pentru ca ei cred ca SSD-ul este singura metoda de stocare de pe planeta... de asta, nu fi si tu un deprimat ca ei si ia-ti si-un HDD.
In rest, totul pare ok.
Am refacut sistemul si am pus un hdd de 1T
Dar am probleme la sursa
Zi si tu ce buget ai...
In primul rand trebuia sa mai adaugi inca 8GB ram, deoare e 8GB ram in ziua de azi nu e de ajuns.
In al doilea rand, sursa are putere prea mare pentru ce detii tu acolo, iti recomand una de 600w sau 650w sunt de ajunși cu certificat bronze/gold.
Al treilea rand, ssd-ul ala nu merita, mai bine iei un sata 3 de la patriot burst 480gb, sau daca vrei neaparat un ssd m.2 ia altul, ala nu e bun + ca e prea mic(doar 250 gb).
Carcasa ia-o daca-ti place, desi nu prea are racire buna, dar e decenta.
Acum depinde si de buget cum am mai zis, eu as lua un 1660ti in locul a unui 1660, merita clar, dar aici ramane pe seama ta.
Placa de baza, procesorul si placa video sunt ok sunt, restul zic sa faci cum ti-am zis.
Mai bine iei ssd Patriot Burst de 480gb decat kingstonul ala.
Am schimbat totul!
Am luat un r7 2700x, un gtx 1660 ghost, placa de baza Asus prime b450 plus, 16 gb ram, 250 gb ssd m2, Sursa SilentiumPC Supremo L2, 80+ Gold, 550W, hard disk seagate barracuda de 1t si carcasa segotep snake