| WayhaughtK a întrebat:

Vreau sa imi comand un PC de pe PC Garage, cum se procedeaza pentru mine este prima data cand vreau sa-mi cumpar ceva de pe net, imi spuneti pasii pe care trebuie sa-i urmez?!

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca nu te grabesti foarte tare, sfatul meu e ca mai intii sa faci cont PCGarage apoi cont pe MyGarage, unde sa faci vreo 50 de posturi si oleaca de reputatie ca sa primesti o reducere de 3% ca membru MG. Nu e mult, dar nici putin. Inca 1% mai primesti daca folosesti un voucher oarecare (te servesc eu cu asta, nu e bai). Ideal ar fi sa iti iei frumos componente si sa il asamblezi singur. E mai distractiv si mult mai flexibil.

| lpavel a răspuns:

Fa asa :
Cauti pc-ul care-l vrei si-l adaugi in cos,
apoi cobori mai jos la :
Detalii Livrare Comanda si bifezi :
Sunt client nou,
Persoana fizica,
Dl. = si scrii numele si prenumele,
-apoi mai bifezi : Alta adresa de Livrare si scrii adresa ta unde vrei sa ti-l aduca, mai jos trebuie obligatoriu sa scrii un nr de telefon ca sa te poata contacta sa confirmi comanda, adresa de email o scrii daca vrei.
La comada de plata = daca vrei sa platesti cu bani cand ajunge coletul atunci bifeaza : Ramburs la livrare, daca nu poti alege cum vrei...
La comanda fara operator sau cu operator alegi ce vrei, nu conteaza...
-la Cont Client bifeaza neaparat : Doresc Cont Client -de asta ai nevoie daca va avea probleme pc-ul si va trebui pentru garantie!
-apoi mai jos bifeaza :
Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare si Clic pe : Lanseaza comanda! Bafta!

| EneCristian a răspuns:

Pai faci un buget mai intai apoi deseori pe pc garage apare un consultat si poti sa vorbesti cu el daca nu cauti calculatorul potrivit pentru buget si performante apoi il bagi in cos si cauti in sectiune ce si cum ( cu plata cand vine modalitatile de plata etc).