Nu, nu ai inteles. Steam-ul de fapt este un program de rulare a jocurilor cum mai este garena etc. Intra pe siteu-ul lor official http://store.steampowered.com/ si ai in colt dreapta sus o casuta verde unde zice "Instaleaza Steam" Dai acolo salvezi steam-ul pe calculator si il instalezi, dupa care iti faci cont. Pana acum acesti pasi sunt gratis, nu trebuie sa platesti nimic nicaieri. Dar daca vrei sa joci jocuri de pe steam trebuie sa le cumperi, poti sa le cumperi direct de pe steam cu cardul, sau poti sa cumperi anumite jocuri de pe acel site pe care ti l-am dat care pot fi cumparate prin sms de pe orice retea (DAR doar anumite jocuri sunt valabile sa le cumperi prin sms, adica jocurile oferite de computergames ). Deci de fapt steam-ul este un program prin care cumperi jocurile originale cu licenta si le poti accesa de pe steam, iar avantajele avand steam sunt multe. Ai inteles acum?
Vrei si tu Steam cu CS 1.6 si alte jocuri faine? Eu recomand sa cumperi de la: stefan_crime1@yahoo.com
Este ieftin si sigur.Are anunturi peste tot pe internet, doar daca il cautati pe google.E de incredere, a vandut multe si are reputatie. Eu voi mai cumpara de la el.
Poi steamul este gratis, jocurile costa bani, si doar cateva jocuri le poti cumpara de pe telefon cu credit, restul sunt cu cardul, dar acceseaza aceasta pagina : http://shop.computergames.ro/ si ai acolo o varietate de jocuri care le poti cumpara de pe telefon prin sms (scrie acolo sms cu portocaliu) 10 euro de fapt inseamna cs 1.6 + condition zero + cz deleted scenes, acela e pretu care toti romanii il stiu de cand e lumea, deci jocurile costa bani nu steam-ul sau contul de steam :)
Da bine ca sa imi fac steam imi trebuie jocul original nu?
EU am un prieten care lucreaza la VALVE [STEAM] si va pot face rost de orice joc cu cel ptin 50% reducere. detalii la: assassyn20@yahoo.com
Steam id: Jo1nT^KaWaII^=D
Steam-ul nu se cumpara, e gratis, cand iti faci cont nu costa nimic, doar jocurile coasta bani, dar sunt o multime gratis gen: Team Fortres 2, Bullet Run, Blacklight:Retribution.Pretul jocurilor variaza, daca e nou e in jur de 49.99 euro, cele mai vechi de la 4 5 in sus, de exemplu counter-strike e la 7.99 euro.Si ca sa iti mearga toate jocurile de la ei iti trebuie un pc destul de bun, depinde de cerintele jocului. FUnda?
TPx întreabă: