| Wehrmacht a întrebat:

Vreau sa stiu daca exista asta pentru FarCry2. Daca gasesti, pune un link. Daca nu te lasa sa pui link pe motiv de piratare sterge o litera din link si spune-mi care e sa o pun eu.

-Un patch pentru bug-ul cu RPG-ul.Cand lansez rachetele unele cad langa mine se invart in cerc si explodeaza dupa 2-3 secunde.Altele se duc drept dupa aia o iau la stanga sau dreapta.Nu zic ca deviaza putin, se duc la dreapta de tot.

-Un mod pentru realitate.M-am saturat sa descarc 15 gloante intr-un singur inamic.Am avut surpriza sa trag mai mult de 10 gloante cu o mitraliera montata pe o masina si sa nu moara.

-Patch//Mod pentru respawn-ul idiot.Daca omor tot ce e la un punct de control, plec mai incolo putin si ma intorc ii gasesc iar pe aia intregi acolo.

-Patch/Mod pentru armament. Spun in special pentru pistol. Daca inamicii nu dupa 10 gloante de mitraliera(aia cu gloante puternice nu AK sau M4) ce sa mai zic de amaratul de pistol care are in total sub 50 de gloante? Vreau mai multe incarcatoare de schimb.

1 răspuns:
| DjGioka a răspuns:

Frate... nu te supara, da vrei cam multe! Reinstaleazati FarCry-ul sau ia deaci site de download : http://kat.ph/far-cry-2-razor1911-iso-t1158450.html! P.S. : Este.iso!