Pai dac esti fata : MaVrei, SoHot, SexyPisi... sau baiat : Frex, Assasinu, CrazyBoy [funda? :X]
Daca esti fata ce zici de xXSupperGirlXx,CrImInAlIsTa,QueenGirls la sura, la samanca: XSupperBuffX TheBuff, la warr: Razboinica, Ucigatoarea,la Ninja: Asasina,Umbra iar daca esti baiat sura:TheVipera,ManaUcigatoare,in caz de esti saman :TheAngel,BloodyAngels,in caz de warr: lucianoBoss,TheBestWarriar daca esti ninja:UnmbraNoptii,Asasinul, Arcasul, Pumnalistul. Sper ca te-am ajutat imi dai plz fundita
Daca esti fata ar fi ceva XxSoRrYsOrxX daca esti baiat AnoNyM pentru war este xDemonickAx baiat xCraZyWaRx
Pentru fete: TayzZz, Mezuzumy,Boisa, TechnoAuras, YncubiSS pentru baietiowers, Bitzu, Rocante, Avolonsper ca ti'am fost de folos
Possible////Mohomby////CenTro////
Bloody///TheAngeL////Spectro////Amanita////Satisfaction////Senzation////Penetrate////DemonikGirL////Position si cam atat sper ca ti'am fost de ajutor [funda?]
SapatorX,DeMoNxD,IngerDigytal,Refl3x. LordHeLL.BlackShadow.SoSo12.Botyk.[Funda? :X ]
Uite frate ce a zis astia e de *** uite aici un nume : [VIP]iNnTeRzZiSxKiD
MDA SI MIE MIA FOST DE AJUTOR NUMELE CrbL2000, 1,2, 3,4, 5, ...
pentru baieti : Sura:BodYxBoy AME
GoLl AmSufletGol Bosul LuMa DjMimir Kakim MooTotol Molotof Fete: SuraBoYGirl MimAs FetitaCuminte sufletMik Puffy Nume By SttEmyx
Eu zic ca e un nume furmos. D3t0n4t0r pentru sura..acm pentru war..RumPelik..pt ninja..Al3rT..pt samy..BinDB(astea au fost pentru baieti acum pentru fete:sura..Lor3..ninja..Lov3Sp3eD..war..RenAt4..samy..SanDhyA sper ca ti-am fost de ajutor
Esti patetic nume tari sunt Kileps; Kilien; MaxyMusS; B0olDuUura; Lalo; Eriko0
Uitele LegendX, KenzooR, CeMa, CoolBoy, si fata SexyBuff, SuraKiller, xXxKillxXx, fundita PRIMESC?
Uite frt aici niste nume: Pentru shaman: BeBeZeu Pentru Ninja: xKraddy Pentru War: LordOfDarkness Pentru sura: xCry
WarDatDrq AsSasinCreed KISSofDEAD, Drakucool
gheara rupf0su rupfasu tarelapat
Pentru baiat : GhostWarrior sau WarriorGhost, SniperGhost, lIlPadrino Pentru fata : BuffRo, SexyBuff, 0SeXxY0
Saman fata:LoVe, Neferra, FataRea.Ninja fata:ZooZoole, AsaSinAta, IaMa.Sura fata:MagiX, Siria, CruellaDeVille.War fataoarEu, Razboinica, Psy.
Saman baiat:Buffer.Sura baiat:MagieNeagra.Ninja baiat:AsasinuNoptii.War baiat:AllTau, QwarrQ
Sper ca te-am ajutat!
Samy (fată) - oKenre
Samy (băiat) - Dr3amKilleR
Ninja (fată) - Pingu.
Ninja (băiat) - xTripleXx.
War (fată) - Aimee
War (băiat) - Khantos
Sura (fată) - LayD.
Sura (băiat) - KenT
Syfon, JeToN, YoMenKay, Oxis, Orion. Astea mi-au venit primele in minte...
OsirisXx(WaRR)
xDoUblEXx(Ninja)
xTeDauPeJos(Sura)
TraZneT(Shamy)
Sper Ca TI-am Fost De Folos!
Ce Zici De Un Nume De Fata: SuraSorana De War: WarVj De Ninja:FyFy De Shaman Chrom Si Cam Atat