| GabrielStefan a întrebat:

World of Warcraft se poate juca gratuit? adica fara bani? ca as vrea doar sa vad cum este, dar mi-a zis cineva ca e cu bani

Răspuns Câştigător
| ronantheodor a răspuns:

Daca vrei pe normal, este gratis pana la lvl 20. Dar, cum a spus utilizatorul Bogdan87, da, sunt si servere private, dintre care unul bune e WowBiz sau WowFreakz.

5 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Exista servere private.

| blink50 a răspuns:

Salut!
Sunt servere private de toate tipurile de ex:servere pvp, server instant 80 si trebuie numa sa-ti faci iteme, servere copiate exact dupa original dar is mult buguri, servere tip greu aceste is mai grele ca si originalul
Mult noroc si spor la jucathappy

| ronantheodor a răspuns (pentru blink50):

In legatura ca-s mai grele, NOPE. Sunt unele cu ratie x100000, adica faci un quest si esti lvl 80, DAR, itemele se iau numai cu Honor Points (WowBiz) big grin. Si da, ai si dreptate, sunt unele cu ratie negativa sa zic asa, faci de un milion de greu decat pe original. Ala-i pentru Gameri "Hardcore" sa zic asa big grin

| blink50 a răspuns (pentru ronantheodor):

Asa-i ai dreptate happy crede-ma ca stiu ce vb dela 9 10 ani am inceput cu wow.3 ani am de wow am jucat pe orice server am prins si 2 ani am jucat numa pe freakz si am devenit cineva acum ceva timp man lasat de wow pentru ca ni sa urathappy

Întrebări similare