anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-imi jocuri online populare(de strategie).

Răspuns Câştigător
| OkAyAn a răspuns:

Mai sunt si grepolis,ogame, nemexia, triburile, battlekinght, empire si altele! Eu le joc pe primele 2 si sunt cu adevarat de sterategie daca vrei sa te apuci contacteaza-ma!

| BigJon a răspuns (pentru OkAyAn):

In grepolis in ce lume joci?

| OkAyAn a răspuns (pentru BigJon):

Rho aici de dezvolti cel mai bine daca vrei iti trimit un link ca-sa fi langa mine si sa te ajut sa cresti!

Ok, astept link-ul tau. Cum este numele tau de jucator? Ca sa te gasesc dupa ce m-am inregistrat.

OK dar astepti pana iti trimit eu inv! ok? Si ma cheama okayan12!

Ok, astept invitatia ta.

Http://ro.grepolis.com/......42212-ro18

Uite linkul! Te-am pus exact langa mine!

Vreau sa stiu si universul si numele tau de jucator din OGame, pentru ca nu prea imi place grepolis.

Sti la inceput tutorialul e naspa si pe mine ma plictisit de moarte dar dupa devaine mai interesant joaca macar pana termini tutorialul! BN pe ogame ma cheama okay12 si joc pe lumea eu.Dar aici nu te pot pune langa mine!

AAA szc pot sa iti trimit inv pe ogame dar nu sant sigur daca vi exact langa mine s-ar putea sa cazi cu un sistem mai inainte sau nu stiu! daca vrei iti trimit?

OK, trimite-mi.

Uitel intra sa vezi daca se poate http://ogame.ro? refId=109+105316 (nu cont daca mai ai unu)!

13 răspunsuri:
| Terminatorul2 a răspuns:

Age of Mithology, Age of Empires, Comand and Conquer cele mai populare

| horeabazatu2012 a răspuns:

Pai, incearca world of tanks, world of warplanes, sau intri pe saitul gamezer si acolo ii :biliard sah etc.

Întrebări similare