Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, amenda luată in trafic o sa o primesc si acasa?
Credeți că Putin a fost înlocuit cu o sosie? Citeam undeva că de fapt e mort demult și a fost înlocuit cu o sosie... E posibil sa fie adevărat, am impresia că e doar un personaj, daca moare îl...? (mai mult)
Cum credeți că se va termina războiul din Ucraina si in cat timp?
Exista vreo putere/institutie in stat care verifica neregulile sau abuzurile pe care le fac firmele independente?
Buna seara Acum o săptămână eram foarte nervos și am mers la casa cu punga cu ceapa pe care de fiecare data o cântăresc și îi pun eticheta, femeia in vârstă ( casiera ) nu a văzut că am cântărit...? (mai mult)
Bună! Vrem să facem starea civilă în MM. El are buletin de cj, locuim în cj. Eu am buletin de mm. Întrebarea mea este dacă putem făcea starea civilă în MM, fără ca el să- și schimbe buletinul,...? (mai mult)
USR a fost mereu de centru- dreapta? Mi se pare ca partidul era mult mai, , progresist, , inainte, dar acum, cu Lasconi, e mai apropiat de conservatorism. Inca o intrebare: cum a ajuns, de fapt,...? (mai mult)
Bună! Avem pe aici un consilier juridic? Am terminat facultatea de Drept și un master în Carieră Judiciară. Am dat de două ori la Barou și din păcate nu am luat, dar voi mai încerca și nu...? (mai mult)
De ce lumea vrea Romania in Schengen? Nu ar insemna ca oricine ar putea intra mai usor in tara, inclusiv contrabandistii, imigrantii si alti criminali?
Bună! Este posibil să soliciti un apel la 112? Am sunat cu câteva seri în urmă, dar am aflat asta din telefon. Nu mi amintesc absolut nimic, și stiu ca am vorbit aproape 20 de minute. Aș putea...? (mai mult)
Buna ziua! In iunie am trimis cererea pentru alocatie, dar recent am aflat ca banca unde doream sa mi se trimita alocatia nu este acceptata. As putea sa retrimit cererea cu un extras de cont de la alta...? (mai mult)
Salut, am un scuter de 49cc cu toate actele valabile, dar din pacate nu detin permis… Mentionez ca poligonul oentru AM este inchis momentan unde vreau sa dau eu. Mi se face dosar direct daca sunt ...? (mai mult)
Slaut, am un scuter de 50cmc, am acte valabile, placuta tot numa ca nu am permis…., mentionez ca poligonul unde vreau sa dau e inchis preventiv. Mi se face dosar penal direct daca ma prinde…sau ...? (mai mult)
Aș dori să știu ce scrie în scrisoarea CMR?
Bună! Aș vrea să mă duc să lucrez în Spania, dar din câte am înțeles am nevoie de NIE. cum aș putea să obțin asta? Unde ar trebui să mă duc?
Buna! Daca sunt anul 1 la facultate si iau bursa sociala pe semestrul 1, pe semestrul 2 mai pot lua daca am restante sau refaceri?
Bună ziua. Dacă data scadentei a unui ratei este de 14. Pot plăti rata și în ziua respectiva? Mulțumesc
Salut am o problema. Mi- a fost ridicata masina de politia locala din Bucuresti, treaba e ca nu este masina mea iar proprietarul este plecat in afara pentru 10 15 zile. Am vorbit cu cei de la locala si...? (mai mult)
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu explicatia mai pe scurt? Nu inteleg asa bine in termenii acestia, ideea este ca am circulat cu permisul suspendat am fost in judecata iar astazi am intrat pe Portal...? (mai mult)
Saptamana trecuta am avut o tamponare cu una. Ideea este ca am fost amandoi la politie sa declaram accidentul cum nu ne- am inteles. Politistul nu a putut spune cine e vinovat pe loc, asa ca a trebuit...? (mai mult)
Buna seara acum 2 zile am cumpărat în Rate 2 telefoane, în flanco prin TBI Credit, am citit contractul astăzi, iar suma este de ori mai mare, în contract scrie ca am dreptul la 14 zile să anunț...? (mai mult)
Cine vă doriți să iasă președinte în America și de ce?
Ai voie cu bicicleta in tramavai? Exista vreo lege sa interzică?
Salutare, TPU! Ce ziceti, ar trebui statul roman sa plateasca despagubiri Romilor pentru sclavie si Holocaust( se accepta orice argumente, fie ca sunt pro sau contra, cat timp nu sunt basini de genul"Romii...? (mai mult)
Bună, as avea o întrebare, dacă pe anul 2024 - 2025 pe adeverinta de venit apare suma de 10740 lei din jocuri de noroc online, când se va sterge și dacă ma afectează la bursa socială la copii?...? (mai mult)
Am și eu o întrebare dacă m-am reinscris la liceu după ce am terminat profesionala mai primesc alocația am vârstă de 18 ani
Va salut, cum pot scoate banii legal/ cum pot sa cheltuiesc bani din firma, pentru nevoi personale? Trebuie sa astept 3 luni ca sa pot sa fac asta? :(
Cum pot reclama pe cineva care arunca cu pietre in casa, dar nu am dovezi (vizual, am dedus, vazand anumite faze din curtea lui) ca el arunca cu sau fara dispozitiv special?
Ce grupuri de Facebook știți unde să pot face sondaje politice? Ms fundă
Salut, am 17 ani, în aprilie fac 18, am terminat 9 clase la 17 ani, e posibil să merg in clasa a 10 daca voi avea 18 ani deja? As dori sa merg sa fac clasa a 10 in Uk sau România sau nu voi fi ...? (mai mult)
Buna seara, Ma puteti ajuta va rog cu o informatie? Doresc sa calatoresc in Romania cu fiica mea luna viitoare pentru 10 zile, la data intorcerii in UK pasaportul ei va mai fi valabil doar 8 zile....? (mai mult)
Buna, pot lua un copil pentru cateva zile/saptamani la mine, care se afla in centru de plasament?
Salut! Am cumparat recent un scuter electric cu contract de vanzare cumparare. La R.A.R imi trebuie cumva si factura de achizitie a vehiculului de la vechiul propietar?
Dacă tatal băiatului cu care eu vorbesc este verișor primar cu verișoară mamei mele înseamnă că suntem rude de ce grad? Ar fi pacat daca am făcut-o?
Salut, daca-mi cumpar o trotineta electrica care prinde mai mult de 25 km/h dar eu circul cu ea doar cu 25, pot fi totusi amendat? Multumesc
Știe cineva dacă trebuie să plătești ceva când îți faci pașaportul și de ce acte ai nevoie ( în afară de cartea de identitate)?
Bună. Ma scuzați ca va deranjez cu aceasta problema, este puțin cam stupida însă am nevoie de ajutorul vostru! De curând am vrut sa achiziționez de la cineva de pe OLX niște bani (Recuzita de ...? (mai mult)
O mașină din spatele meu s- a băgat în depășire pe linie continua, a încercat sa se bage între mine și mașină din fata mea dar cel din fata a pus frana pentru a face stanga pe o uliță, cel...? (mai mult)
Salut, azi am mers cu 70 pe un drum cu limita de 50, dupa aia văd mașina de poliție și încetinesc la 50, m- am uitat la ei și stăteau cu capul în jos cum ar sta pe telefon, m- ar fi putut ...? (mai mult)
Salut! Daca am nota scăzuta la purtare pe primul modul o sa mai iau bursa(socială) pe modulul respectiv?
Vă salut comunitate TPU! Am și eu o întrebare pentru voi care ține de reintegrare în muncă. Am lucrat până în 2020 la cablaje în Pitesti până m- am îmbolnăvit cu plămânii și cu ficatul...? (mai mult)
Salutare. Am o bicicleta cu motor pe benzina de 49cc. Unii zic ca necesita permis altii nu. Partea interesanta e ca am trecut de zeci de ori pe langa politie chiar stateam la semafor cu ea si nu m- a intrebat...? (mai mult)
Salut, daca am trimis actele pentru reducerea perioadei de suspendare, pe email, a trecut o săptămână și nu am primit nici un răspuns, cum fac, mulțumesc mă depășește situația fiind prima...? (mai mult)
Buna! Am primit de la ANAF ca am de platit 399 lei din 1256 lei si pot beneficia de anularea a 857 lei.intrebarea mea este urmatoarea, daca platesc aceasta suma de 399 primesc ceva gen chitanta pe care...? (mai mult)
Am făcut 18 ani și am depus cererea respectivă, la cât timp îmi intră alocația după?
Salut, eu detin o agentie de pariuri, am avut un trainer(el nefiind angajat pe firma mea) care s- a jucat din casa o suma de 8000 lei. Se poate face plangere penala impotriva lui? Am dovezi camere si...? (mai mult)
Salut! Va fi posibil un RoExit in caz ca un candidat de opozitie UE castiga alegerile din Romania? Doar intreb.
Bună seara, știe cineva cum pot afla dacă s-a deschis în instanță un proces de succesiune și nu îl gasesc pe lege5.ro? Se poate să fie dosarul pus pe privat? mulțumesc
Salut. Am o întrebare. Daca am o firma inchisa(de buna voie, nu a fost inchisa de ceva instituție a statului), si vreau sa cumpar ceva pe pers juridica, se poate? Sau cum functioneaza, as vrea sa...? (mai mult)
Câți români din cei 5 milioane care trăiesc afară, o să se întoarcă în România până la urmă? Ce credeți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Prison Break
Ai stat cu sufletul la gura la fiecare episod sa vezi daca planul lui Michael de a-si salva fratele de la o pedeapsa nedreapta va functiona? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al serialului Prison Break?