NU! Nu o sa mai existe niciodata un asa conducator pentru ca nu exista un asa om! Toti oamenii sunt sclavii banilor! Chiar daca acum exista foarte multe persoane care nu sunt sclavii banilor, daca ar ajunge la putere unul din acesti oameni, banii l-ar transforma si pe acea persoana intr-un sclav, asa ca sperantele pentru un presedinte/conducator mai bun sunt egale cu zero!
Lumea s-a schimbat, nu mai e cum era odata... si asta numai din cauza banilor!
Atunci nu erau bani, sau ce? Rationamentul tau e complet gresit. Priveste cu mai multa atentie in jur. Banii sunt un mijloc, dar nu un scop pentru multi dintre noi.
Asa e, pentru multi dintre noi oamenii simpli, clasa muncitoare, banii sunt un mijloc dar ia sa pui o astfel de persoana undeva sus, vei vedea ca pe primul loc la acea persoana vor deveni banii, se va schimba total, va uita cine a fost! De ani buni ma tot uit prin jur si nu vad altceva...
Nu te invirti in cercurile in care trebuie. Cunosc personal vreo 5 milionari in euro (peste 3 milioane de caciula), si nici unul dintre ei nu uita de unde a plecat. Unde mai pui ca nu au nici o jena in a isi spala singuri masina sau sa puna mina sa ajute femeia de serviciu de la birou. Problema se intampla cand pui unul de ii curge noroiul din buletin sef inainte sa o merite, iar ala instant se crede imparat si are impresia ca toti trebuie' sa i se inchine. Faptul ca sunt sef ma face responsabil pentru munca si uneori soarte celor de sub mine, nu ii face pe ei presul meu. Bine, multi se comporta invers.
1.Așteaptă să devin eu președinte
2.Pentru că le păsa mai mult de popor decât de propria lor existență.Nu contau aparențele, ci doar faptele.
NU! in ziua de azi doar promit si atat
Cu lucrurile astea minore pe care le fac ei nu se schimba tara!
Altfel erau atunci!
Eu cred ca este destul de greu sa se intample asta deoarece... politicienii zilelor noastre sunt alesi alesi din membrii de partide.
Daca nu esti manjit, nu te duci sa te bagi intr-un partid deoarece iti este scarba de ce se intampla si preferi sa stai curat afara. Pe langa cei manjiti mai sunt cateva persoane care aleg sa intre intr-un [partid deoarece doresc sa se manjeasca si nu au inca toate parghiile necesare sau mai intra in partidele mari anumite vedete care s-au gandit ca aceasta implicare in politica este posibil sa le aduca o susrsa stabila de venit pe o perioada mai lunga decat viata artistica( cantaretii in special).
Pai in concluzie... daca in ciorba pui doar alimente care sunt acre, usor acrisoare sau fara nici un gust, atunci de unde sa iasa ciorba dulce?
Si... ca sa nu aruncam doar cu noroi in actuala putere eu am un mare offff. De ce nu a iesit lumea la vot? De ce pot sa iasa acum in strada si sa stea cu zilele impreuna cu copii in brate iar cand au fost alegeri si trebuiau sa dea 15 min din timpul lor si sa voteze pentru a putea acum sa isi exprime legitim nemultumirea, au preferat sa zaca in casa sau sa mearga la munte sau la piscina sau unde doamne iarta-ma au mai fost?
De ce ne plangem acum ca suntem fraieriti daca atunci am fost putori? Sa ma scuze cei care au votat dar pentru restul acesta este termenul cel mai sincer.
Alegerile din Decembrie nu au fost un caz izolat. la fiecare scrutin lumea a preferat sa nu iasa la vot. Atunci de ce tipam? De ce ne plangem?
Lasa ca daca nu mergem noi atunci o sa mearga cei care au primit un pix, cei care au primit 10 lei pentru a il vota pe xx, cei pe care ii trimite popa sa voteze cand ies de la biserica si tot asa.
Atata timp cat noi nu facem nimic, va fi la fel!
Pai si atunci erau partide.
Iepurijg întreabă: