1. Confunzi redevenirea cu revenirea. Dar da, mi-as dori sa revina monarhia.
2. Basarabia ar trebui sa se uneasca cu Romania si probabil daca in ultimii 20 de ani am fi avut niste lideri politici de frunte (atat noi cat si ei), am fi deja uniti de mai mult de 6 ani. Insa Bucovina de Nord, la fel ca si cele trei judete din sud, apartin astazi Ucrainei, deci in privinta lor nici o sansa.
3. Nici un cetatean roman nu poate si nu merita sa fie expulzat din tara. Eu sunt aradean, am multi colegi si prieteni unguri, tu cred ca ii cunosti numai prin intermediul liderilor extremisti ai UDMR.
4. Nici un om nu merita sa fie sterilizat. Poate cu o mica exceptie: se poate DISCUTA pe tema sterilizarii violatorilor de copii, dar in nici un caz nu merita sa fie sterilizat cineva doar pentru ca apartine unei anumite etnii.
5. Pe de o parte cred ca serviciul militar are o anumita utilitate insa pe de alta parte urasc tot ce e obligatoriu. Cred insa ca se poate gasi o cale de mijloc: de exemplu sa nu poti beneficia de anumite facilitati decat daca ai un stagiu minim de pregatire militara; cred ca 3 sau maxim 6 luni ar fi mai mult decat suficiente. Si ca sa iti dau cateva exemple, eu nu as acorda permis permis de portarma celor care nu au facut armata, nu i-as lasa sa ocupe posturi in institutii militarizate sau asimilate (Politie, Jandarmerie, Pompieri, Graniceri etc). Cred ca in scurt timp s-ar alinia si firmele private, care ar angaja cu prioritate tineri care au stagiul militar, intrucat dupa cateva luni de armata dobandesti unele automatisme folositoare si in relatiile de munca.
Singurul lucru cu care sunt de acord este punctul 5.Mai impune putin respect tineretului de azi.Ca la randul lor sa respecte si ei pe cei care le-au dat viata.Si nu numai.Chiar daca lor nu le convine asta.In afara de punctul 1 toate celelalte vor duce la conflicte.Armate si interetnice.Sa stii ca daca nu ai trait punctul 1 nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva.Este ceva mai rau decat acum. Bunicii nostri stiu mai bine.Nu stiu cat te-am ajutat.
1. Nu.
2. Da.
3. Nu.
4. Nu.
5. Nu
Am raspuns la atatea cu nu, deoarece nu putem generaliza. Nu toti ungurii sunt la fel, nu merita toti sa fie expulzati. Nu toti tiganii fura, unii chiar merita tot respectul. Iar serviciul militar, trebuie sa ramana la alegerea fiecaruia.
Si la ce rege va ganditi voi sa puneti sa faca ororile astea? Oameni buni reveniti-va.
Regele Ciupercă.
Ciuperca sau micoza?
Ciupercă.
DAca raspunzi la 1, intri in lobby politic. Daca raspunzi la 2, ataci tarile vecine. Daca raspunzi la 3 si 4 esti rasist si daca raspunzi cu DA la 5, esti cel mai inteligent om, parerea mea
Anna0111 întreabă: