Salut TPU. Lucrez ca șofer livrator la o firma cu mașina lor. Le- am spus în nenumărate rânduri că trusa medicala și extinctorul sunt expirate de vreo 2 ani, nici nu m- au băgat în seamă. ...? (mai mult)
Mi- am găsit mașina lovită in parcare, am găsit nr. de înmatriculare a faptasului pe camerele de luat vederi, am fost la poliție cu înregistrarea și am depus- o, in cât timp îl găsește și...? (mai mult)
Activitatea artistilor stradali este legala? Il vad de vreo 2- 3 ani! Canta la fluier.Ieri s- a aproiat doi jandarmi de el si i- a spus, , Sa fie ultima data cand...'' atata am auzit...? (mai mult)
Buna ziua, de cate clase este nevoie ca să dai de permis?
Salut, ce se intampla din punct de vedere legal dacă am împins pe cineva și după l-am înjurat doar pentru ca acea persoana m-a enervat? Mersi mult
Daca ader la un partid si devin "membru", am obligatia legala de a participa la tot ce mi se cere sau in cazul in care nu fac anumite lucruri maximi o sa fiu dat afara?
Salut, la mine in liceu profesorii sunt foarte pusi pentru orice chestie sa iti scada nota la purtare. Eu ma incadrez pentru bursa de merit, iar dupa ordinul 5870/2021 s- a modificat conditia ca daca...? (mai mult)
Salutare! Intentionez sa deschid un magazin online si fizic, dedicat barbatilor. Aici intentionez sa pun la vanzare si trabucuri, insa din ce am citit, spun unii ca este interzis sa vand la bucata. ...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt insarcinata in 7 saptamani, am fost la un control la ginecolog si mi s- a zis ca totul e ok si ca pot munci. Ceea ce nu intelege medicul meu e ca locul meu de munca dispune ca forta fizica...? (mai mult)
Am fost plecată in Marea Britanie şi am cunoscut un baiat, am incercat sa- l ignor dar în cele din urma m- a condus la hotelul in care rămâneam şi a vorbit cu cel de la recepție, l- a intrebat...? (mai mult)
Este o constructie veche(1970)in duplex.Una din părți s- a extins spate peste constructia initiala.Cum se va face delimitarea intre constructii? Conteaza dacă apele de pe o constructie pica pe terenul...? (mai mult)
Salut utilizatori TPU, am o întrebare. Am văzut că poți primi un cupon de 200 euro pentru a achiziționa un calculator. Euro 200 Și fratele meu de 19 in 2009 a beneficiat de acel cupon și mă ...? (mai mult)
Am 16 ani si vreau sa dau de A1, pot sa imi scot cazierul fără acordul parintilor deoarece am fost cu ei la notar sa- mi facă procura dar am uitat sa le zic sa meargă cu mine sa scot si cazierul? ...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de un certificat de nastere model european(ca cica la strainezi ala normal nu e bun) si as avea nevoie de putin ajutor. Pot sa pun cererea la primaria unde sunt eu cu rezidenta in...? (mai mult)
Salut! Sunt student la master, anul 2 și n- am loc de muncă. Săptămâna asta am ultimul examen și susținerea disertației la începutul lui iulie. Ce aș vrea să știu e dacă o să mai beneficiez...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani si urmeaza sa intru la facultate. Beneficiez de pensie de urmas si intrebarea este daca pot cumula pensia de urmas cu salariul in cazaul in care ma angajez dupa liceu?(trebuie sa precizez...? (mai mult)
As avea o întrebare, daca am 16 ani am voie sa circul cu bicicleta mecanică pe drum judetean, pe partea carosabilă? Intrebarea este pentru drumul Arad-Curtici
Salutare, azi noapte in jurul orei 02:30 am fost luat de radar cu 95 km/h in localitate, primind 8 puncte. Ideea este ca eu mai aveam 10 puncte acumulate de la alte amenzi, deci in total 18. Aseara...? (mai mult)
Bună ziua. Daca eu vreau sa plec de la casa concubinului mamei mele el nefiind tatăl meu biologic, eu ducamdu- ma la casa tatălui meu biologic acesta fiind decedat și stand la neamurile lui fara ...? (mai mult)
Bună! Am fost victima unei fraude, se pare ca cineva a preluat datele mele, habar nu am cum si acum se plimba cu taxiul platind din contul meu, a luat o suma destul de mare din bani si eu vreau sa-...? (mai mult)
Bună ziua, acum o zi am achiziționat o masina. Vânzătorul a făcut contractul de vânzare online, eu nu I am dat bani încă fiind sâmbăta. Și problema este ca în drum spre casa s- a stricat...? (mai mult)
Este primul an în care am suficientă vechime pe anul trecut să pot redirecționa o parte din impozitul meu pe venit către ONG- uri. Am impresia că în ianuarie am depus declarația 230 către un ONG...? (mai mult)
Buna, am luat probele sportive și psihologice la liceul militar, unde am fost anunțat înainte cu o săptămână de către cei de la Ploiești dar când sa le dau pe cele scrise nu am fost anunțat...? (mai mult)
Hey TPU! Cunosc un caz din localitatea mea în care se regăsește o fata de 19 ani care si a făcut iubit un baiat de 15 ani. Ce se întâmplă daca afla politia si ce aș putea face să își ispășească...? (mai mult)
Salut TPU, din cate am auzit la proba practica la examenul auto, nu ai voie cu unghii lungi sau cu unghii cu gel. Urmeaza sa dau proba practica cu instructorul si nu stiu daca am voie cu unghii lungi,...? (mai mult)
Dacă eu la mașină am centuri pe banchetă dar nu am și suport unde să le prinzi, mai primesc pasagerii amendă?
Există țigări clasice sau electronice fără nicotină speciale pentru nefumători? Patronul oferă pe lângă pauza de masă de 30 minute și 5 minute pauză la fiecare două ore colegelor fumătoare...? (mai mult)
Salut. Poate cineva sa faca ceva cu buletinul sau cu cnp-ul meu? Daca l-am pierdut sau daca mi-a copiat cumva datele. Mersi
Buna seara. Am nevoie de o parere de la cineva care e in domeniul juridic. E vorba despre o asigurare. In 2011 am fost contactata de o firma de asigurari pentru o asigurare de interventii chirurgicale....? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa imi cumpar un scuter de 50 cc(moped),care este deja inmatriculat, ce acte trebuie sa fac ca sa il inmatriculez pe mine la primarie?
Buna seara! Eu trebuie din acest an sa duc la Apia adeverinta de venit pe care o obtin de pe site- ul ANAF dar problema este ca am niste castiguri din jocuri de noroc care imi apar pe adeverinta si nu ...? (mai mult)
Salutare! Mi a fost suspendat permisul pe o perioada de 2 luni. Tocmai s-a terminat perioada de suspendare. Am dreptul sa conduc pana ajung sa imi recuperez si permisul fizic?
Bună ziua! În urma cu aproape 2 ani, când eram începatoare am zgâriat o mașină la intrarea în parcare. Neștiind cum se procedează, am făcut amiabilă, lasand procedurile în seama șoferului...? (mai mult)
Exista joburi care te platesc cu ziua? Care ar fi cele mai usoare joburi? Nu conteaza cu cat esti platit sa fie ceva super usor ceva pentru retardati ca sa zic asa.
Este legal sa deți nunceag dacă ești minor?
Salut, vreau să mă angajez la CFR. Într- un post care nu necesită bac- ul Și un salariu de peste 4500 de lei. Sper să mă ajutați și cei care nu vor să Treacă mai departe de întrebare o ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor pentru a mă angaja la CFR pentru impegați ai nevoie de bac?
Buna TPU! Muncesc la o firma de 20 de ani si am sariul cu 200 de lei mai mic decat al unei colege care are 10 ani vechime, prestam aceeasi activitate, avem varsta apropiata una de cealalta, dar salariile...? (mai mult)
Care credeți că este cea mai bună formă de guvernământ? Și de ce
Salut, azi am avut proba scrisa la liceul militar Constanta, si am picat... Ce pot face acum, eu imi doresc foarte mult sa ajung la acel liceu, imi pot face transferul, ceva?, sau daca da cand pot...? (mai mult)
Bună ziua.Va rog îmi puteți spune, dacă am dat sala săptămâna asta pe 16, se calculează 16 zile calendaristice? Dacă este asa a 16 zi cade pe 1 iunie, oare ei lucrează în aceea zi? Mulțumesc...? (mai mult)
Salutare! Am dat bacul in seiunea vara şi nu mi- a ieșit media de bac 6 per total dar am luat minim 5 la toate materile iar pentru toamnă am completat o cerere de înscriere doar pentru cele doua materii...? (mai mult)
Poti sa dai de permis de masina la varsta de 17 ani acum? Sau inca nu s-a aprobat acea lege
Salut, dacă am itp valabil pana pe 20 și mâine e valabil
Salut! îmi puteți spune cât este pensia de handicap pentru o persoană de 18 ani care a avut cancer în în copilărie și care a avut însoțitor până când a devenit majoră?
Buna! Eu pe săptămână am engleza de 2 ori iar eu am 4 note, mi se poate încheia media doar cu 4 note?
Daca merg la o școală profesională pot sa merg la un liceu? Ce fel de liceu? Si daca da pot face orice facultate?
Daca scot un scuter de la primărie, îl mai poate înscrie în alta localitate? Daca fostul meu prieten nu vine sa facem contract de vânzare- cumparare și eu vreau sa îl scot de la primărie... Mulțumesc...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru preschimbarea permisului de conducere din Marea Britanie in cel din Romania? (am cautat pe internet, insa raspunsurile sunt cam ambigue, incomplete sau nu mai sunt valabile. va...? (mai mult)
Hei TPU. Am si eu o intrebare. Am 16 ani, la 18 imi expira buletinul, iar cand o sa trebuiasca sa il schimb, ma poate lua iubitul meu in spatiu si sa am datele din buletin ca el?(mentionez o sa ma ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!