Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Am primit un colet și a fost altceva decât ce trebuia sa primesc. Ținând cont ca Țeparul a pus coletul după alt nume. Pe foaia de la fan curier e doar nr telefon și iban. Numele nu este real. Ce...? (mai mult)
Cand te trimite acasa o firma te pune sa semnezi anularea contractului?
Bună ziua, dacă plec de acasă cu copilu meu de 1 an și 2 luni din cauza ca îmi vorbește urat, ma amenință cu bătaia și câteodată mă lovește, el dacă se duce la politie sa reclame ca am ...? (mai mult)
Salut, dacă tatăl meu face o declarație pe propria răspundere, sa îmi dea acordul sa susțin examenul moto, face declarația in Germania la un notar și mi- l trimite prin posta și îl traduc ...? (mai mult)
Bună! Am comandat mobilă de bucătărie la o firmă de mobilă, mi- au livrat- o cu întârziere, iar când au adus- o și au asamblat- o la mine acasă au deteriorat- o. La plasarea comenzii le- am...? (mai mult)
Salut, am ITP valabil până în 2 februarie 2024, doresc să transcriu o mașină( să o reînmatriculez în alt județ, ea acum e pe DB, și o fac pe BV), cum fac dovada efectuării ITP- ului? ...? (mai mult)
Buna ziua, Am un apartament luat cu Prima casa, am peste 5 ani de la achizitie, si m- am hotarat sa il vand. Am solicitat si obtinut acordul de la Ministerul de Finante, gasit cumparator, solicitat...? (mai mult)
Experți de top în securitatea națională a Americii - Lt. General Scott Berrier și Avril Haines - au avertizat ieri Congresul despre amenințarea crescândă din partea Chinei și Rusiei: "Is this...? (mai mult)
Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ne- a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva. Bunurile fiind achitate in timp ce scriau domnii polițiști. După 2 săptămâni...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani si am fost prins de politia locala fumand printre niste blocuri vechi. Acesta ne- a zis ca ne trimite un avertisment acasa insa cand am citit avertismentul am ramas socat. Plin de porcarii....? (mai mult)
Salutare tuturor! Din păcate, pentru mine mi s- a luat permisul din acumularea a 16 puncte. Mie mi- a venit acasă plic de la poștaș, l- am desfăcut și ma anunțase ca trebuie sa predau permisul!...? (mai mult)
Astazi din greseala am dat cu mingea intr- o colega si mi- am cerut iertare, iar ea a tot dramatizat.A 2a zi tatal fetei m- a prins pe strada si a ridicat pumnul la mine si a zis fix asa, , ca DACA imi...? (mai mult)
Salut! Cum mă pot apăra de caini agresivi? Mereu umblu cu o bâtă de lemn in cazul că mă ataca, care este cea mai eficienta metoda de a mă apără de câini și de alte animale agresive? Nu am fost...? (mai mult)
Daca permisul mi- a fost suspendat pe o perioada de 30 de zile incepand cu data de 7/04, pot sa- l ridic pe 7/05? De mentionat faptul ca l- am predat in data de 6/04 primind o doavada pana la miezul...? (mai mult)
Dacă am permisul pentru categorie A1, iar la 18 ani vreau să dau pentru categoria B, voi fi nevoit sa dau sala din nou sau dau direct orasul?
Daca am intrat pe o strada cu sens unic si examaninatorul m- a depunctat 21 de puncte pentru ca am depasit doua masini parcate pe dreapta (catalogata ca depasire in loc interzis) el avand impresia ca e...? (mai mult)
Am voie să merg cu mașina și să fac un grătar pe malul Dunării sau în pădure dacă nu las gunoaie etc? Am citit că ai voie în mod normal doar în locuri special amenajate dar sunt unii care se...? (mai mult)
Am trecut peste o postare în care spunea că Jordan B. Peterson, venind in București pentru a discuta despre altceva, dar referitor la postare, exprima faptul că "(...) singura șansă este ca părinții...? (mai mult)
Salut TPU, credeti ca Rusia ar putea reconstrui Urss, adica dupa aproape 31 de ani de la destramare? Si pe langa asta de ce Sua si Rusia se bat pe teritoriul altor state? Ma refer acum acum cu razboiul...? (mai mult)
Bună, Vin cu o dilemă foarte mare. Precizez de la început că nu am nevoie de răspunsuri la mișto. Am fost aproape un an de zile într- o relație super toxică, în care el dădea în mine,...? (mai mult)
Salut, am primit astazi prin posta o instiintare sa ma prezint la parchetul de judecatorie cu un dosar din 2019, imi apare numarul dosarului /p/2019 ce semnifica acel P? Nu am cea mai vaga idee ce s-...? (mai mult)
Am trimis datele la politie si acum ce trebuie sa fac? - Acuma cateva luni am primit in Brasov invitatie la politie pentru parcare. Am decis sa o ignor si acum cateva zile au primit ai mei acasa cerere...? (mai mult)
Dacă vreau să mă transfer de pe mecanică pe economie în clasa a -10a,trebuie să mai dau un examen de diferență chiar dacă este tot în același liceu?
Eram in grup de 25 si unul dintre noi a spart geamul cuiva cu piatra. Dupa noi am fugit si acum adica peste o luna cel care a dat cu piatra m- a contactat ca sa ma duc la politie sa dau declaratie ca nu...? (mai mult)
Astăzi va fi executat și Darryl Barwick în Florida. A fost condamnat la moarte în 1986 pentru omor calificat deosebit de grav. Care credeți că e logica acestor tergiversări? Îl condamni astăzi...? (mai mult)
Salutare! Dacă fac un live pe Tik Tok pe domeniul public iar cineva mă ceartă că apare în live fără ca eu să-i cer acordul, pot fi trimis în judecată de respectiva persoană?
Tot observ filme vechi pre- 89 pe Youtube. Asta mă face să întreb: Care e situația cu drepturile de autor ale acestor filme? Adică ele sunt în domeniul public ori e doar o chesriune legată de faptul...? (mai mult)
Salut, mi- am cumpărat o mașină, am înmatriculat- o dar câteva luni nu voi circula cu ea și doar va sta în curte și vreau să știu dacă asigurarea RCA și itp- ul sunt obligatorii să le fac...? (mai mult)
Bună ziua! Referitor la acele carduri sociale (pentru combustibili: lemn, cărbune, ori pentru electricitate, gaze, etc.), le- a folosit cineva? Nu sunt foarte sigur în utilizarea lor, adică ...? (mai mult)
Salut TPU. Am intampinat o situatie azi de dimineata. Mergand pe strada, am fost oprit de politia locala si mi- au cerut buletinul (legitimare). Nu l- am avut asa ca le- am zis numele intreg si data de...? (mai mult)
Ca sofer de TIR ești obligat sa ai contractul de munca la tine?
Bună dimineața! Contractul mi l-au făcut timp de un an. Și scrie că îmi expira in august 2023. Și vreau să înțeleg daca la inceputul lunii sau la sfârșitul lunii?
Salut! Am sunat din greșeală la 112 din cauza butonului de alarmare și am închis. M-au sunat, dar nu am răspuns. Voi primi amendă sau vor veni la mine?
Buna TPU! Daca mai am 20 de zile de concediu neluate si vreau sa imi dau demisia, mi se platesc acele zile la lichidare? Sau cum se procedeaza?
Dacă Biden va fi reales (cu Kamala cu tot), el va avea 82 de ani la începerea noului mandat. Există o probabilitate destul de mare ca, la un moment dat pe parcursul acestui mandat, K. Harris să ...? (mai mult)
Buna! E vreo alta modalitate in afara de Skilled worker visa pentru a putea lucra in Anglia? Ma voi muta cu cineva tot din România care are presettled status (din EU settlement scheme). Este acolo ...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma angajez acum la 15 ani, o nelamurire am, iau minim pe economie unde e cazul sau iau alt procent pe un salariu de adult?
Poate cineva sa-mi explice procedeul de a iti schimba numele/numele de familie? Thank ü!
Vedem în viitorul foarte îndepărtat în România parlament unicameral cu 300 de parlamentari?
Salutare! Ce ai face daca ai afla ca in urma cu vreo 30 de ani, in preajma Revolutiei din '89, mai devreme sau mai tarziu, sa zicem fie ca ai fi avut niste bunici care au facut niste afaceri foarte...? (mai mult)
Salut. Stiti careva oricine primeste bani de la primarie cand implineste 100 de ani? Stiti ce suma si cum se procedeaza?
Buna,stie cineva cum as putea sa îmi schimb numele?
AJUTOR, AJUTOR, AJUTOR! Am fost dat în judecată de către o firmă de prelevare celule stem! Pe contract scrie clar că ambii părinți trebuie să fie de acord cu prelevarea celulelor! Cum s- a...? (mai mult)
Salut. Eu ca si părintele minorului pot vedea documentația care s-a adus la înscrierea minorului in scoala primară daca eu nu am stiut de mutarea lui in alta institutie de invatamant? Multumesc
Salut. Săptămâna trecută mi- am dat demisia de la locul de muncă și acum aștept să între salariul sa- mi facă lichidarea. Am o întrebare. Dacă la începutul anului am intrat în posesia concediului...? (mai mult)
Salut, am comandat de pe un site un produs. Dupa o zi sau doua dupa ce am primit coletul am vazut ca nu mi se potriveste ceea ce am comandat si am dat email celor de la firma spunand ca vreau sa returnez....? (mai mult)
Care este diferența între amenda judiciara și penala?
Vesti bune pentru angajati, se maresc bonurile de masa la suma de 40 de lei. Problema este urmatoarea, cine este atat de prost sa ofere aceasta valoare? Nimeni. Statul trebuia sa oblige angajatorii care...? (mai mult)
Buna ziua, o mica speta... Acum o luna de zile am avut un conflict pe un server de discord cu un individ, mi- a vorbit foarte urat apoi mi- a trimis mesaj in privat pentru a continua conflictul ( aflasem...? (mai mult)
Bună dragilor! Azi am sa va spun o poveste despre 3 frați și o moștenire aș dori să știu și părerea voastră despre aceasta situație. Avem o mama divorțată cu 3 copiii, 2 fete și un băiat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a