Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Fictiv vorbind,daca un grup de persoane ar vrea să promoveze un proiect și s-ar plimba prin cluburi,centre,malluri cu masca pe fata,împărțind coduri ar spre exemplu, ar fi ceva probleme cu legea?
Ce trebuie sa conțina dosarul pentru înmatricularea unei rulote, cumpărat din Romania și care este înmatriculată în România?
Ce se întâmplă dacă fumez unde-i interzis?
Acum un an am intrat la scoala de șoferi pentru categoria B. N- am fost de atunci decât la 4 ore de teorie. În luna iunie a acestui an se face un an de când am plătit și am fost la acele 4 ore. ...? (mai mult)
Mi- am reconditionat cada in octombrie 2019 si firma care a facut asta a dat garantie 4 ani. Stratul de email pe care l- au dat se cojeste tot mai mult acum. La fiecare baie se desprinde cate o bucatica...? (mai mult)
Pe viitor, UE va deveni o singura tara? Care ar fi avantajele? Si dezavantajele?
Schenghen cand?
La integrarea unei tari in anumite parteneriate conteaza mai mult politica externa decat cea interna. Aici ma refer si la mediul extern, cel in care nu are putere de decizie. Pentru integrarea Romaniei...? (mai mult)
Ce înseamnă daca te- ai angajat și ești în perioada de proba pentru 3 luni, ai semnat acea notificare și vrei sa îți dai demisia sa îți găsești altceva? Plătești ceva de la tine? Ce urmări...? (mai mult)
Salut TPU. Mai devreme am fost hărțuit în mediul online de fosta mea iubita și mi- a spus sa ma sinucid, nu însemn nimic pentru societate, ca mama nu ma iubește, ca sunt cea mai mare jignire ...? (mai mult)
Detin categoria A1 si am o motocicleta de 150cc, dacă ma va opri politia ce îmi va face?
Salut, momentan lucrez la un loc de munca de un an si vreau sa imi gasesc in alta parte ca nu imi mai place aici, cum fac? Trebuie sa intru neaparat in preaviz sau pot sa imi dau demisia direct daca ...? (mai mult)
Poți conduce pana îți vine carnetul de șofer?
Cand implinesc 18 ani vreau sa plec de acasa si sa-mi abandonez familia complet. Ce acte trebuie sa iau? Stiu ca am nevoie de buletin si certificat de nastere, dar ce mai trebuie sa iau?
Salut,daca lucrezi in cazino poti sa furi din banii pe care ii ai ca sa faci platile la jucatori?
În primul trimestru al anului Romania are un deficit de 4 miliarde de lei iar până la sfârșitul anului se preconizează un deficit de 20 miliarde lei. Pensiile speciale în plată pe trimestrul unu...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi legile pentru minori cat si pentru majori? (site)
Salutare! Perioada de 20 de zile in care se poate da testul pentru redobandirea permisului incepe din momentul expirarii dovezii cu drept de circulatie? Si daca am predat dovada, perioada de 20 de zile...? (mai mult)
După ce a studiat limba olandeza în Olanda la școală și facultate, este necesar doar examenul de La ministerul culturii pentru a deveni translator?
Am si eu o intrebare sper sa nu fie deplasata. Dacã escrocii astia cresc preturile la produsele alimentare de bazã in mod artificial fara a avea un temei, si tot mai multi incep sa fure din magazin ...? (mai mult)
Cum este condusă Transnistria? Au presedinte, au parlament? În ce relații este cu Republica Moldova și cu România? Dar cu alte țări atât din punct de vedere politic cat și economic?
Ce se întâmplă dacă un utilizator de pe Wikipedia copiază materiale de pe alte site-uri web?
De ce nu avem voie să împușcăm un urs?
Cum vă explicați că un puști de 21 de ani (Teixeira) a putut avea acces la documente secrete de top ale armatei americane? La vârsta asta nu a putut absolvi nici măcar o facultate și a fost totuși...? (mai mult)
Unde pot exclama un vecin? Și-a pus oile la 5 m de poarta mea
Deci sa comis o fapta si am fost cercetat penal acum cateva luni mi- a venit instiintare sa merg sa ridic dosarul in dosar scria ca nu au fost dovezi impotriva mea bun dar astazi mi- a venit din nou instiintare....? (mai mult)
Bună ziua! Cum se procedează în legătură cu o persoana cu handicap căreia îi expiră certificatul luna aceasta, dar ea nu este in tara... Poate fi prelungit într- un fel acesta? Daca nu, trebuie...? (mai mult)
Buna seara, Cum poate obtine un cetatean non- UE permis de munca in Romania? Unde ma pot interesa? Pe unele site- uri am vazut ca se poate obtine doar de la angajator, iar pe altele ca se obtine printr-...? (mai mult)
Cum pot face o cerere de transfer talon din constanta in Târgoviște pentru transcriere. Menționez ca talonul a fost reținut in Târgoviște pentru netranscriere la timp apoi trimis la constanta și...? (mai mult)
Dacă mi-am schimbat domiciliul, cât timp am la dispoziție pentru a schimba buletinul, fără sa sufăr consecinte legale? Trebuie sa stau la poza iar?
Deci mi am anulat contul de Netflix dar totusi n am reusit sa mi sterg si cardul! ieri am observat ca a incercat sa mi fure bani de pe cont dar noroc ca n am avut..Cum sa fac sa mi sterg cardul de pe Netflix::?...? (mai mult)
Daca mama mea are cetatenie romana si in timp a dobandit cetatenie italiana dar nu s- a nascut in Italia atunci imi pot face si eu cetatenie italiana daca nimeni din familia mea nu s- a nascut acolo decat...? (mai mult)
Ce inseamna control judiciar?
E adevărat că Geoană candidează din nou la prezidențiale anul viitor și are și cele mai mari șanse de câștig în sondaje?
Salut! Daca in urma cu cateva ore eu mergeam cu bicicleta linistit, nefiind atent era o masina parcata pe carosabil si am intrat in spatele ei, eu neproducand nicio paguba masinii, nu aveam viteza doar...? (mai mult)
Salut, mâine o sa trimit bani la o banca din Germania din aplicația mea de pe telefon. Aveți idee dacă banii ajung în contul persoanei în aceeași zi?
Bună. Sunt în preaviz, iar acum în aceasta perioada a sărbătorilor firma a oferit o prima de paste de 200 de lei dar mie mi- au dat doar 100 de lei. Este din cauza ca plec. Este în regula sa îmi...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, vreau sa scot si eu cazierul cu mentiunea Examen Auto, stiti ceva daca am amenda neplatita pot scoate cazierul? Amenda o am de 4 luni, 250 lei a fost, 500 cred ca s- a...? (mai mult)
Suspendă executarea pedepsei de 1 an şi 2 luni închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 Cod penal în cazul acesta mapot face ceva sa nu- mi...? (mai mult)
Fereastra bucătăriei mele (de la ap) este pe balconul de serviciu. Pe acest balcon vin persoane din bloc, sau din afara blocului, fumează beau, vorbesc tare, arunca diverse: cutii de pita, geamantan....? (mai mult)
Buna, au voie copiii cu minicrossuri de 49 pe drumurile publice? Ce pedeapsa primesc daca ii prind?
Dacă iti schimbi buletinul de 18 ani înainte de a împlini vârsta dar înainte de împlinirea vârstei trebuie sa faci o operație la pediatrie (copii ) se poate? ori trebuie tot buletinul care l- am...? (mai mult)
Salut, știe cineva daca am un dosar penal într- o alta tara de aproximativ 2 ani mai pot depune dosarul de înscriere pentru MaPN. Am văzut ca în autobiografie se cere sa spui dacă ești în curs...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva suma pe care trebuie sa o plătești in caz ca îți dai demisia din MApN fix după terminarea cursului?
Buna seara. Daca in acest moment lucrez ca inginer iar în același timp fac masterul in același domeniu cu facultatea... La final daca prezint diploma va creste salariul?
Salut, am si eu o intrebare, am un frate bolnav, a facut accident vascular etc are pensie, e o situatie mai naspa in familia lui, nevasta vrea sa il lase, au casa amandoi si o fetita impreuna, chestia...? (mai mult)
Sunt împreună cu o fata cu care sunt și un pic înrudit. Gen tatăl ei este var primar cu bunicul meu și nu sunt foarte sigur dacă este permisa căsătoria dintre noi, cu toate ca am fii un grad...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu ai ITP la mașină?
Daca o fata de 16 ani a rămas însărcinată și iubitul are 18 ani și fata vrea sa stea cu el și să păstreze copilul, in care băiatul are toate condițiile sa poată să întrețină și față...? (mai mult)
Buna! Am facut accident acum 3 saptamani, a fost 100% vina mea si mi- am asumat, au fost doar cu pagube materiale minore (aripa mea din dreapta indoita usor si bara lui julita). Am cazut de comun acord...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?