Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 10 Martie 2025 sunt:
Buna ziua. Are cineva idee când îmi pot lua înapoi permisul de conducere ținând cont de faptul că am comis următoarele fapte? : conducere a unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată...? (mai mult)
Salut! Dacă fac școala de șoferi în București eu fiind din alt oraș, termin orele și dau sala în București și apoi vreau să dau examenul practic în orașul de domiciliu, cam în ce constă...? (mai mult)
Intrebare pentru domnul Ioan de la sal. Dumneavoastra ce credeti care e motivul acestui fenomen caci deja s- a dat si la stiri ca cei care din septembrie incoace au intrat in pensie normala nu au primit...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt în preaviz și am nevoie sa îmi iau concediu medical in perioada aceasta. Stiu ca se intrerupe perioada de preaviz din momentul in care incepe medicalul, insa întrebarea este daca îmi...? (mai mult)
Deci Iohannis o să fie președinte și de Revelion?
In cat timp poate fi contestata o lege la curtea constitutionala?
Ce parere aveti de Cristian Diaconescu președinte? chiar dacă are 65 de ani, îl vad foarte lucid și prezent în realitate, voi ce spuneți?
Buna ziua! Mi- a fost luat talonu pentru anvelope. Am fost la rar am trecut mi- a pus ștampila pe dovada mai rămâne doar sa merg la poliția rutieră sa ridic talonul.dar au program doar marți și...? (mai mult)
Salutare, urmează să fac școala de șoferi C+ E plus atestate, și nu știu dacă la E mai trebuie să dau sala, mie mi- a zis cineva ca aș da decât la C și la E sunt atestatele, voi ce părere ...? (mai mult)
Salut! Mi- am făcut un abonament la sensino.ro mai demult și recent am primit o scrisoare în care trebuie să plătesc 45 euro. Am plătit și am trimis din nou e- mail cu anularea abonamentului ( au...? (mai mult)
Buna ziua. Am și eu o intrebare. Când îmi pot lua înapoi permisul de conducere daca am comis următoarele infracțiuni : conducere a unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată...? (mai mult)
Buna seara, am primit amânarea aplicării pedepsei inchisorii cu 2 ani de probatiune pentru conducere atv cu perm. suspendat. Am legalizat hotararea, fiind definitivă iar astazi am mers la servicul...? (mai mult)
Dreptul de uzufruct (pentru un imobil), cum se dobândește? Trebuie să fie un document care exprimă clar dreptul de uzufruct, beneficiarul și cine-cui îl dă?
Bună, poate a mai trecut cineva prin asta. Un prieten a luat o amendă penală in jur de 1500€ în Germania a plătit o perioadă apăi s- a întors in România definitiv acum 9 ani … acum vrea să...? (mai mult)
Dacă vreau să fac test de poligraf în anchetă sau pentru a dovedi nevinovăția sau altele se poate? Doar o curiozitate Ms frumos și fundă.
Daca dau de permis in uk la 17 ani pot sa conduc si in Romania?
Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la situatia urmatoare. Am fost angajata pentru doua saptamani la o firma unde chiar am avut la inceput o dorinta mare sa uit problemele de tot felul ...? (mai mult)
Iohannis va rămâne președinte pana în 21 decembrie și va numi un interimar sau va rămâne pana în martie-aprilie 2025? Cum ar fi mai bine?
Va salut! Am fost cercetat intr- un dosar penal pentru conducere fara permis, in cauza, am condus cu permisul suspendat! Dupa tot balamucul, am primit amanarea aplicarii pedepsei, cu drept de apel...? (mai mult)
Salut, mi-am deschis recent o interprindere individuală si nu stiu unde platesc cartea de munca si cat costa
Salutare fratilor. M-a prins rutiera cu itp-ul expirat. Mi-a luat certificatul ..amenda etc. si mi-a spus ca imi suspenda cat CE. e posibil?
Am avut un incident în familie și am fost nevoita sa chem politia. De la sperietura și agitație, ne- au fost luate declarații și am semnat, dar din păcate nu am fost în stare sa citesc ce am...? (mai mult)
Salutare, de recent am inceput orele de conducere, dar am niste nelamuriri legate de intersectii, mai exact cele cu 2 benzi obligatoriu la stanga care duc pe un drum cu 3 benzi pe sens, numarand benzile...? (mai mult)
Buna dimineata! Am o problema cu un limitator de viteza amplasat fix in fata casei. Ce pot face pentru a- l muta, scoate? In zona trec masini de mare tonaj... probabil incarcate si peste limita legala...? (mai mult)
Când vom intra și noi în rând cu lumea, cum credeți că se va adresa dirigintele către un copil mai năzdrăvan: Să vii mâine cu părinte 2 (sau 1) la școală? Sau cum?
Salut vreau să imi cumpăr un atv brute force 750 este inmatriculat deja, mam gândit ă îl bag pe primărie (pe Timisoara) ce avantaje ar fi dacă il bag pe primprie? si dacă e pe primărie mai trebuie...? (mai mult)
Daca am amenzi personale si nu pe masina, pot trece o masina de pe numele meu pe numele altcuiva? pot lua fiscalul de la primarie?
Intrebare serioasa: Ii aud pe CG si pe Putin sustinand ca NATO e o organizatie agresor. Ce argumente sunt in directia asta?
Cum procedez in cazul in care am act de proprietate pe un apartament unde parintii mei care mi l- au donat mie inca isi au domiciliul iar eu doresc sa- i evacuez fortat de aici? (Ei doar figureaza aici...? (mai mult)
Daca sa zicem tatal meu si mama care au o firma ma tin fortat in firma lor ca angajat si eu nu pot sa fac un credit de studii pentru ca figurez ca angajat cum pot sa- mi dau demisia fara sa mai am de- ...? (mai mult)
Am o intrebare... De ce se sperie batranii de lasconi deoarece vrea sa dea drepturi la persoane LGBTQ+ si nu ca vrea sa ne bage in razboi
A venit azi un agent de poliție la ușă spunându- mi că trebuie sa merg la secție pentru a da o declarație în calitate de suspect, l- am rugat sa mă viteze pentru a face asta și a coborât la...? (mai mult)
Pietonii care alearga pe mijlocul strazii sa prinda tramvaiul/autobuzul, cei care traverseaza in loc nepermis sau trec pe rosu si sunt loviti de masini ce sanctiuni credeti ca ar merita cu adevarat?...? (mai mult)
Esti Iohannis cel mai prost presedinte din cei pe care i-am avut de la revolutie incoace?
Salut TPU. Care este valoarea în bani a unei zile de concediu neefectuate pentru un salariu de aproximativ 6000 lei brut?
Buna ziua! Telefonul meu este retinut de procuror in cazul unui dosar! Pot accesa wapp si alte aplicatii de pe un alt dispozitiv (iphone )?! Ma gandesc ca in cazul in care m as conecta la noul dispozitiv,...? (mai mult)
Au fost anulate alegerile prezidențiale turul 1, credeți ca Georgescu avea dreptate și sistemul vrea sa elimine pe cine nu este de acord cu ei?
Decizia de a anula turul 2 pare sa fie vazuta prost de toata lume, indiferent cu cine intentiona sa voteze, dar totodata, daca s- a demonstrat ca un candidat nu era eligibil pentru functia de presedinte,...? (mai mult)
Mai mergem pe 8 la vot?
Bună ziua, am făcut itp ul la rar, am avut certificatul reținut în baza de date pentru lispa itp de la fostul proprietar, i am făcut rar ul, totul ok, doar ca nu am reușit să mă încadrez ...? (mai mult)
De la cine a plecat alegerea de a se anula voturile? Cine e în spatele lucrului acesta? Pentru ca și cei de la CCR au fost influențați de cineva, cine este acela?
Am patit o chestie pe insta. Am 23 de ani si am inceput sa vorbesc cu una de 17 ani. Stiam ca dupa lege e legal dar cum vorbeam, m- am trezit ca mi s- a dat contul jos, de Instagram. Nu am dat poza cu...? (mai mult)
Stau și ma gândesc, dacă CG va fi eliminat și probabil arestat, în loc sa se refacă toate alegerile de la zero, nu ar fi corect sa rămână în cursa următorul ieșit? Vad legitima și onesta...? (mai mult)
Sosoaca si Ponta tocmai au plecat cu acelasi avion la Doha. Oare stiu ei ceva? E un "one way ticket"?;))
Hei,, suveranilor'', inca il mai votati pe Reptilian? Cheers
Ce părere aveți despre legalizarea căsătoriilor civile între persoane de același sex într- o țară democratică? Consider că este un pas firesc pentru respectarea drepturilor egale. De asemenea,...? (mai mult)
Primul tur al alegerilor prezidențiale anulat. Ce părere aveți? Unde- i democrația? Cum să anuleze alegerile doar din cauza unui candidat ce nu le- a ieșit lor pe plac? Dacă poporul roman...? (mai mult)
Pai daca alegerile sunt anulate, noi când o să avem un alt președinte? In primăvara 2025, etc?
Care au fost motivele pentru care s-au anulat alegerile? Cheers
Unde pot reclama faptul că o firma de construcții, mai exact ce se ocupă cu constructia rețelei de canalizare este întreruptă constant și amenințată de către patronii unui magazin? Unul din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...