Buna. O întrebare am : Bunica mea, imi tot deschide corespondenta. Are dreptul? Menționez ca stau cu ea, soția si copilașul meu, iar contractul de pe apartament, e cu uzufruct viager. Si pe ...? (mai mult)
S-a dat legea vârstei de 21 de ani pentru categoria D?
Bună seara,am pierdut de curând actele mașini(certificat,ITP,asigurare) și nu sunt in județul de reședință sa le schimb, cât este amenda daca sunt prins fără acte?
In caz că nu primesc de la soț copie de pe buletin nu mai pot obține indemnizație de creștere copil?
Locuiesc in mediul rural, un sat din municipiul Galati, unde cainii vagabonzi au devenit o problema. Ce fac unde apelez pentru a scapa de ei? Se dau la masini, carute, biciclete, orice are roti, ...? (mai mult)
Dacă am picat sala pentru redobandire permis după câte zile pot da din nou examen? Mulțumesc anticipat.
Am dreptul la examinare daca a fost suspendat dreptul de a conduce pentru neacordarea de prioritate daca sunt începător?
Buna ziua. Daca am picat sala pentru redobandire permis după câte zile pot da din nou examenul? Mulțumesc anticipat.
Salut, am un amic de 26 de ani pe care parintii vor sa il goneasca din casa. Au vreun drept sa faca asta? Pur si simplu el nu se mai intelege cu parintii, iar ei vor sa scape de el. Daca nu e ...? (mai mult)
Bună! Dacă încă nu am completat cererea de bursa de ajutor social pentru copil crescut de un singur părinte, o pot completa acum? O mai accepta? Are o data pana când trebuia sau trebuie sa o duc?...? (mai mult)
Salut! Am fost prins in Romania conducand o masina eu neavand categoria B. Bineinteles ca acum nu mai am permis deloc insa problema este ca in Romania dureaza prea mult solutionarea (au trecut multe luni...? (mai mult)
Care ar fi cea mai bună soluție la problema parcărilor din București?
Am lucrat la un mega image si am gasit urme de excremente de om pe jos in magazin. Am facut poze, pot sa- i fac rău cumva celui care detine magazinul? Ca am poze cu rahat pe jos in magazin. Asta este...? (mai mult)
Salut, ce autoritati ar trebui sa anunt daca este vorba de o groapa foarte mare periculoasa? Eram cu un prieten in Brasov si a cazut noaptea intr o groapa de cel putin 4 metri, iar jos era beton; erau...? (mai mult)
Daca ti-a fost supendat dreptul de a conduce pe 90 zile pentru neacordare de prioritate si prin asta s-a produs o tamponare si nu ma prezent la rexaminare mi se prelungește termenul la 120zile?
Hey, în decembrie 2021 am cumpărat un autoturism cu numere de înmatriculare pe alt județ iar pana în luna august nu l- am trecut pe numele meu, am mers cu contractul de vânzare cumpărare, m- ...? (mai mult)
Am făcut la mișto un cont fake de Instagram doar ca am folosit alt nume, alte detalii despre acea persoana, tot ce am luat de la altcineva a fost poza de profil și un story. Acea persoana și- a dat...? (mai mult)
Salut, TPU! Este legal ca un baiat de 16 ani sa fie impreuna cu o fata de 12 ani, aproape 13? Tin sa precizez ca diferenta dintre varsta este de 3 ani si 8 luni. Insă relatia este la distanta, si nu...? (mai mult)
Buna ziua. Am și eu o întrebare: am făcut proiect la casa cu parter, între timp m- am apucat de fundatie și as vreau sa o fac cu mansarda. Ce se poate întâmpla daca fac casa cu mansarda și proiectul...? (mai mult)
Am platit un serviciu online prin transfer revolut si nu l-am primit, ce pot face? Totul s-a intamplat pe telegram, mi-a aratat serviciul am achitat si nu l-am primit
Salut, am și eu o întrebare, m- au prins jandarmii intr- o sală de jocuri fiind minor si când m- au legitimat am dat datele verbal altei persoane și când au vrut să treacă pe aparat am fugit,...? (mai mult)
De ce dacă există atâtea tratate (de care nici eu nu știu) și atâtea reguli și legi în era asta, în civilizația asta din prezent, unele popoare încă mai poartă războaie și nu au renunțat...? (mai mult)
Buna ziua. In urma unui accident rutier, mi s- a deschis dosar penal de vatamare corporala fara ca vreo victima sa ajunga la spital. Masina a derapat si a distrus un gard. In masina se aflau 4 persoane,...? (mai mult)
Ce se intampla cu o firma daca administratorul moare si nu are asociati, mostenitori sau alti angajati care sa preia?
Este legal sa suni la politie daca niste cretini dau cu petarde la tine in curte?
Cei de la InvestCapital Ltd împreună cu Kruk m- ai dat în judecată pentru o datorie la telekom. Datoria este de 1500 lei si stadiul procesului este Fond.Ce urmează? Ce se poate intampla mai departe?...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu ma duc sa ridic coletul de la eazybox? Pot fi dat in judecata?
Bună ziua! Legat de sala auto. Încerc să mă concentrez, am citit legislația de 3 ori, nu pot să iau sala. Acasă fac chestionare și cu 23 și cu 24 și cu 25 și cu 26. Când ajung la sală...? (mai mult)
Cumparare masina, proprietar plecat Salutare! Doresc sa cumpar un autoturism, dar proprietarul este plecat din tara si nu se mai intoarce. Masina a fost lasata unui prieten, a stat in curtea acestuia...? (mai mult)
Buna seara.Este ilegal sa treci granița cu petarde?
Buna seara.Am o întrebare.In SUA, Franța si Italia de ce nu se găsesc așa multe petarde cum se găsesc in România de exemplu.Adică nu se găsesc mamba, Titan 5 și ce mai sunt. Am căutat pe YouTube...? (mai mult)
Se poate cumva de dat traseul auto la urgență in București? Sa nu necesite sa stia 2 luni in rand
Daca Romania ar fi intrat in schengen ce s-ar fi intamplat cu politia de frontiera?
Fiul meu are adresa din buletin pe domiciliu meu. Nu vreau să mai stea la mine, este consumator de stupefiante. Fură și din casă. Vreau să-l dau afară. Cum procedez?
Salutare.A patit cineva sa primeasca plic cum ca si-a retras plangerea fara sa o faca+"cheltuieli judiciare"? Repet, nu am fost sa retrag plangerea la politie
Salut, daca m- a oprit politia si in dreapta mea era o minora, pot pati ceva? Nu faceam nimic, doar stateam, plus ca nici nu suntem impreuna, dar ma gandeam ca se poate interpreta, mentionez ca eu...? (mai mult)
Daca am 17 ani, duc un trai rău cu părinții și mă mut in chirie, cu alta persoană, părinții mei mă pot lua de acolo cu poliția daca mă dau dispărută?
Bună! Trebuie să-mi schimb buletinul care urmează să se expire, dar nu sunt proprietarul locuinței, trebuie să meargă și proprietarul? Dacă da, de ce acte are nevoie?
În prezent, situația comunității țigănești din România este mai bună decât era acum 20-30 de ani?
Salut! Daca am 17 ani si imi fac pasaport acum, mai poate fi utilizat acest pasaport si dupa ce voi implini 18 ani?
Bună! Am și eu o nedumerire, dacă cresc singură un copil (familie monoparentală) și am un singur loc de consum, unde consum mai mult de 100 kWh pe lună trebuie să depun cerere de plafonare a ...? (mai mult)
Salut! Am 22 de ani si am pensie de urmas de pe urma tatalui meu care a murit cand eram mica. Pana acum am luat 1000 de lei pe luna, dar de la anul am fost instiintata ca o sa scada la 700 de lei pe luna,...? (mai mult)
Buna TPU, am un vecin cu un caine mare si foarte agresiv. Gardul dintre curte si trotuar e facut din materiale de baza, e foarte instabil si cu o simpla impingere ai putea sa il dobori. In caz de cainele...? (mai mult)
Salut, in legătură cu expirarea actului de identitate, ce document trebuie mai exact pentru dovada adresei, fiindcă apartamentul unde locuiesc nu este pe numele meu, adică nu am contract de vânzare...? (mai mult)
Petardele ( Emițătoarele de sunet ), se pot cumpăra de către persoanele sub 18 ani? Fac parte din categoria aceea legală ( P1 dacă nu mă înșel).
Ma pot casatori cu baiatul celor carora le-am botezat un copil? Practic baiatul cumetrilor nostri.
Buna ziua, daca am permis românesc expirat din 2020 și în 2021 mi-am luat permis Italian pot conduce în Romania cu permisul Italian?
Salut! Vreau sa merg in UK cu o rudă. Declaratia notariala pentru acordul parintelui ca minorul sa calatoreasca in strainatate trebuie tradusa in limba engleza sau o las doar in limba romana? Mersi!
Am acces intr- un hotel/hostel daca este cineva care a platit o camera? De exemplu, vorbesc cu o tipa din korea si sta 1 luna aici, daca m- ar chema la hotel, trebuie sa platesc? Sau se poate doar...? (mai mult)
La multi ani oameni buni! Daca nu mi se plătesc concediile pe lunile noiembrie și decembrie.Automat nu trebuie să mă gândesc la alte acte de depus pentru indemnizația de creștere copil.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?