Salut TPU, dacă am avut pedeapsa cu suspendare și nu am reușit sa plătesc cheltuieli de judecată/daune păgubitului (fiindcă nu am avut deloc venituri) e posibil sa revoce decizia de suspendare ...? (mai mult)
Cunoaște cineva canale de Youtube sau bloguri sau ceva, pentru înființări de afaceri, dar mai exact pe partea legală, contabilă, autorizări și alte documente? Ce vreau să spun, majoritar...? (mai mult)
Buna ziua. Astăzi cand sa intru in parcare am zgariat masina cuiva. Masina omului este cu 2 3 zgarieturi a mea e putin mai urâtă. Problema e ca eu am asteptat sa apara omul însă după aproximativ...? (mai mult)
Ce reforme sau masuri credeti ca ar trebui luate pentru a fi rezolvata criza energetica si efectele ei, ca sa nu se repete situatia Covid?
Buna ziua, poate ma ajuta cineva calificat sau care a avut situatii de genu. Deci scopul me este sa- mi fac cetatania romana sau sa o redobandesc nici nu stiu cum sa- i zic. Ideea e ca eu sunt nascut...? (mai mult)
După cât timp este introdusă o persoana în baza de date a Poliției că are permis de conducere?
Daca tara lor are cele mai multe resurse din lume, atunci de ce nu au si rusii acel nivel de trai si acea bunastare pe care le vedem la occidentali? Si cand pun intrebarea asta, ma refer la perioada...? (mai mult)
Există vreo variantă prin care să putem posta cărți în online, cărți scanate de noi, dar fără ideea pirateriei, a fraudei?! La care să aibă acces toată lumea gratuit? Altfel spus, aș...? (mai mult)
Dacă un elev care se află în timpul lui liber înjură un profesor de la altă școală, pățește ceva?
De ce militarii americani și aliații lor s-au retras din Afganistan?
Salut, de la ce varsta pot umbla pe strada cu arme albe? Inca nu am 18 ani si in caz de probleme sa ma pot apara
Salut, TpU, as dori sa-mi fac un pasaport si nu ma pot intoarce in Romania acum. Voi reusi sa imi fac un pasaport online si sa mi se livreze la domiciliul in care stau acum?
Avem o profesoară la facultate mai dubioasă de care ne- au spus cei mai mari decât noi să avem grijă că ea dă note între 9, 5 și 4 și că nu a dat niciodată 10. Noi am crezut că exagerează...? (mai mult)
Oare mai sunt șanse, cât de mici, că o să putem intra în Spațiul Schengen de anul viitor?
Bună seara TPU, daca eu sa zicem ca merg la un magazin dau spre exemplu erotic si nu am 18 ani, deci nu am dreptul legal sa cumpar nici sa intru în magazin, dar sa zicem, daca eu trimit un străin...? (mai mult)
Cum este cu vânzarea unor imobile daca ai copii? Un apartament luat dintr-o casatorie dar avand copil adult il poti vinde? O casa luata dintr-o casatorie dar copii fiind minori o poti vinde?
Bună, se poate face cu buletinul o dovada adresei de domiciliu?
Bună seara! Am un ATV de 125 cc am aflat că am voie cu el pe drumurile nepublice ex pădure deal camp! Dar ce mă nelamureste pe mine este : Daca îl împing cu motorul oprit până la acel punct de...? (mai mult)
Buna TPU unde pot sa apelez daca se ucid animalele Va rog frumos din suflet ajutati- ma eu nu mai pot terpi ca tata sa imi ucida pisicile de asta sunt afectata cit si eu si fratele meu mai mic el are...? (mai mult)
Salut, doresc sa aflu despre masinile sub acoperire ale politistilor rutieri, de exemplu cam cat de des poti sa vezi una, cum iti poti da seama ca sunt sub acoperire, sau daca poti, daca in masina...? (mai mult)
Salut, unde as putea gasi bunele practici ale politiei? Sau ceva de unde pot sa aflu cam ce are voie si ce nu are voie politia sa iti faca? Intreb asta pentru acum ceva timp un om pe care il cunosc a ...? (mai mult)
Este specificat undeva faptul că cei care lucrează part-time (4 ore) beneficiază sau nu de pauză de masă? Excludem pe cei care sunt sub 18 ani.
Bună ziua, urmează sa nasc si voi beneficia și de acea indemnizație de creștere a copilului pentru ca lucrez și am 1 an de muncă. întrebarea mea este următoarea, eu sunt și eleva în același...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Am lucrat o luna la o cafenea. Și mâine vreau sa mi dau demisia. Patronul meu e obligat sa mi dea salariul întreg? deși nu voi mai sta încă 20 de zile după...? (mai mult)
Au venit cu ursu azi dimineata la 11 si m- au trezit din somn. Parca erau scapati de la Balaceanca. Ce traditie mai e si asta? Umbla pe strazi prin oras de nebuni. Adica ce vor? Rog o analiza sociala,...? (mai mult)
Salut vreau sa știu dacă pot sa cumpăr de la proprietar casa în rate gen sa I dau un avans și restul in rate timp de 5 pana 10 ani max o anumita suma pe luna vreau sa știu dacă exista vreo posibilitate...? (mai mult)
Cum pot face rost sa iau de un concediu medical? Am fost la medic de familie dar trebuia sa merg atunci, și acum nu mai vrea sa îmi dea.Va rog seriozitate.
Buna seara, am o nelămurire.Un coleg de la mine din clasa a venit cu vape la școala iar alți doi colegi au tras din el.De exemplu dacă ii prind cui ii scade nota la purtare aluia care l- a adus sau...? (mai mult)
Buna ziua, la anul as vrea sa merg o saptamana in Romania cu trenul. Atunci o sa am 17 ani. Este nevoie de o procura sau de un insotitor daca eu am domiciliu in strainatat?
Buna ziua, de curând mi- au fost blocate conturile de paysafe și de pariuri sportive, motivul cred că este că am făcut depuneri de aprox. 35000 euro fara a avea justificare pentru bani. Banii respectivi...? (mai mult)
Joe Biden a aprobat legea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Ce beneficii aduce o casatorie si de ce e important? Doresc analiza dpdv legal, social si religios. Cele mai bune raspunsuri ...? (mai mult)
Zilele trecute m-am documentat despre modalitatea de a înființa un partid politic. Dar unde găsesc un îndrumător pentru a fi politician independent?
Salutare. Cum as putea sa ma racordez la energia electrica chiar daca nu am un act de proprietate dar eu platesc impozit pe curs cladiri avand rol uninominal pe terenul respectiv (impozitul il platesc ...? (mai mult)
Vreau sa fiu asigurat medical. Trebuie sa merg la anaf sau undeva si sa scot o fisa cum ca nu am venituri? Sa fiu sincer eu am venituri dar lucrez la negru si oricum aia nu- și dau seama cred. Deci pot...? (mai mult)
Ce poate face un angajator angajatului fără acordul acestuia?
Bună! Care ar fi semnele care ar indica întreruperea colaborării cu contabilul?
Buna, am si eu o problema, am un unchi de 35 de ani, are o problema mintala cu aparatele/alcool etc nu are loc de munca nu face nimic, problema e ca il necajeste pe bunicul meu. Gen vrea mereu banii...? (mai mult)
Hei, am facut 18 ani in octombrie, am primit alocatia pe octombrie, dar cea de pe noiembrie nu mi- a intrat inca, de obicei intra pe data de 8 a lunii, dar nu am primit nimic, colegii si prietenii...? (mai mult)
Am fost la judecătorie și am vorbit cu un avocat despre actele necesare pentru casatorie cu un minor și ni s- a spus ca trebuie sa deschidem o sentința pentru autoritatea tutelara sa fie de acord cu...? (mai mult)
Salut! Pe 09 vineri, mi- am pierdut buletinul. Trebuie sa ma duc sa declar pierdut la un sediu de politie sau ma pot duce fix unde mi- am facut buletinul si sa il fac din nou cu aceleasi acte? Chiar...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva daca, la o intocmire de dosar la o banca, este optional sa ti se dea o copie sau obligatoriu?! Daca nu s- a dat copie, de ce?! Si daca dupa alti 3 ani, s- a mers iar si ...? (mai mult)
Acte pentru indemnizație creștere copil? E nevoie de adeverința tatălui daca se face pe numele mamei?
Pentru eliberarea pasaportului simplu electronic in afara de buletin si dovada achitarii acelei taxe mai trebuie ceva? L-a facut cineva de curand? Mai exista vreo cerere ceva?
Daca sotia face ordin de plata cu suma de bani din contul ei catre mama ei si in urmatoarea saptamana depune cerere de divort mai are drept sotul la partaj la acei bani? In cazul in care este regim matrimonoal...? (mai mult)
Daca am permis obținut in Romania, ulterior preschimbat in Uk si am suspendare 1 an in Uk, pot conduce in alte țări? (Permisul nu a fost predat politiei)? Mulțumesc anticipat
Salut TPU, dacă am primit pedeapsa cu suspendare in cât timp se radiază cazierul? Și care ar fi demersurile? Mulțumesc anticipat!
Ce se poate întâmpla dacă am semnat un contract de comodat pe numele meu, la domiciliul personal, dar nu am început procedura succesorală (considerând faptul că tatăl meu a murit)? Am acordul...? (mai mult)
În data de 30 noiembrie, am fost lovită de o mașină pe trecerea de pieton, aproape am trecut pe partea cealaltă a străzii, iar acesta nu s- a oprit din viteză și am zburat. Șoferul nu s- ...? (mai mult)
Ar trebui ca acțiunile austriecilor la companiile din România să fie confiscate? Deasemenea, oricine are legături cu cancelarul Austriei, ar trebui să fie declarat persona non- grata la noi, ...? (mai mult)
Buna seara o intrebare Va rog Am avut o pedeapsa de 1 an si 8 luni din care am executat 11 luni Ma aflu in perioada de incercare M- am urcat iar la volan si am fost oprit se poate sa iau pedeapsa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!