Bună TPU! As vrea sa va întreb dacă știe cineva despre: ce acte/documente sunt necesare pentru a lua pe cineva în spațiu pentru a-și face buletinul? Va rog. Mulțumesc!
Daca o persoana a pus mai multe persoane să mă atace, ce poate păți acea persoană?
Am o intrebare, vreau sa lansez o pagina de resell pe IG unde voi vinde hainute la preturi mai mici. Imi trebuie firma sau ceva pentru a le vinde?
Daca mama are o suma de bani si cumpara un apartament, cum poate să îl puna pe numele fiului si sa fie doar al fiului, nu si al sotiei care au custodie comună? Practic daca mama il trece pe numele...? (mai mult)
Dacă sunt angajat cu contract (la agenție de recrutare) printr- o agenție de recrutare pe post de operator la fabricarea produselor făinoase și lucrez într- o firma care se ocupa cu producerea de...? (mai mult)
Zilele de week-end sunt plătite doar din bonus sau sunt plătite "zi normala" + bonus?
Buna ziua. O intrebare am. Pentru pensionare pe caz de boala trebuie sa ai 180 zile de concediu medical NEINTRERUPT sau poti alterna cu concediul de odihna? Eu mai am cateva zile de odihna si l- as lua...? (mai mult)
D.p.d.v legal poate fi numit "delicvent" un om care sparge geamurile altora și le măzgălește gardurile sau casele cu spray de graffiti (asta fără să fie aflat/prins)?
Buna ziua, aveti idee daca ca si profesor ai voie sa distribui unui film studentilor pe videoproiector sau care sunt criteriile trebuie sa fie un film mai vechi? Sau trebuie sa fie o anumita...? (mai mult)
Am nevoie să știm dacă înscrierea civilă este permisă în post
Dacă se înregistrează o convorbire cu altcineva, 1 persoană sau 1 grup întreg, fără acordul și înștiințarea acestora, dar înregistrarea ar fi un mare ajutor într- un caz de judecată pentru...? (mai mult)
Salut TPU, am furat din profi si am 13 ani. Am furat niste gume si sneakers din magazin, iar peste 2 zile sunt chemat la politie pentru acest fapt. Am cautat pe internet si am inteles ca eu fiind minor...? (mai mult)
Am auzit că a fost un caz penal mai demult cu titlul "Banca de credite și comerț internațional", dar nu-mi amintesc mai multe detalii. Cunoaște cineva? Poate să-mi ofere câteva surse?
Buna ziua, Dacă urmează o zi liberă legală in timpul săptămânii, iar eu nu doresc sa plătesc dublu angajatul deoarece nu am nevoie exista o lege prin care este explicat ca ei nu au dreptul...? (mai mult)
Am citit recent un articol care la început am crezut că este o glumă proastă, dar apoi m- am convins cu groază că e adevărat: niște activiști de stânga din mediul politic american vor ca pedofilia...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă am găsit pe yt un videoclip cu un om care își arata cardul fără sa- și dea seama și eu beneficiez de card săvârșesc vreo fapta penală ținând cont ca el la postat și eu nu...? (mai mult)
Buna seara și scuzați pentru deranj! Am o situație mai delicata și apelez la ajutorul dumneavoastră: am o situație mai complicata în legătură cu apartamentul meu și voiam să vă întreb dacă...? (mai mult)
Îmi vine să mă duc la servici să le spun "gata, nu mai pot, nu pot să stau toată perioada de preaviz, renunț de mâine!" În afara faptului că s- ar putea să nu mă plătească, ce altceva...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 60 de zile, daca dau redobandirea si nu promovez examenul se mai acorda o luna in plus la suspendare?
Salut, in 4 ore am sala. Nu am apucat sa-mi fac buletinul de 18 pana acum. Pot sustine examenul cu buletinul vechi sau cu alt act? Tin sa precizez ca am facut 18 ani pe 15.11. 2022
Daca eu ca baiat am (16) ani si fata 29 si eu sunt de acord sa intretin relatii sexuale cu ea, nu va avea probleme cu Politia, nu?
Salutare TPU, daca nu o las pe colega mea de clasa in pace si tatal ei ma reclama la politie pentru hartuire se poate face puscarie?
Salutare! Am o intrebare legata de Permisul de Conducere. In 2021 am facut o contestatie pentru retinerea permisului. Dosarul s- a terminat in Noiembrie 2021, eu pierzand cazul. Pana in momentul actual...? (mai mult)
Comparativ cu restul lumii. Cu ce este America mai specială?
Dacă România intra în Schengen, vor putea circula și cei minori fără să fie însoțiți de părinți în țări? Gen în Ungaria.
Mă apropii de perioada final al contractului de muncă, sunt în perioada de preaviz până la începutul lunii ianuarie. Între timp aș fi vrut să am și o perioadă de concediu de sărbători, ...? (mai mult)
URGENT! Buna, va rog sa ma ajutați! In momentul actual am 17 ani, iar in Iulie la vara împlinesc 18.As vrea sa îmi fac pașaport in Ianuarie, acum, fiind ca in August plec in Turcia și știu ca am...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu platesti o amenda primita pe autobuz in termen de 15 zile?
Daca primesc niste bani ca donatie pot face ce vreau cu ei nu? indiferent ca is facut de persoana care mi doneaza ilegal, ma gandesc ca e problema lui nu?
Salut TPU. Sunt in Turcia si vreau sa aduc in Romania niste tigari si nu stiu cate am voie. Tin sa mentionez ca sunt cu avionul. Sunt interesat de Backwoods, cate bucati am voie?
Dacă am un aparat de fotografiat de 6000 euro nou Sau 1600 euro second- hand Si as vrea sa ma plimb cu el când in afara uniunii europene Când să intru cu el in uniunea europeană Trebuie cumva...? (mai mult)
Știe cineva cum se va termina razboiul din Ucraina?
Prin ce meteode este insiintat un comerciant atunci cand este reclamat la anpc?
Buna ziua! In urma cu puțin timp s- a soluționat dosarul, in care am avut calitatea de intimat, prin renunțare la urmărirea penală. Am 3 întrebări : 1. V- a apărea aceasta fapta in cazier? 2....? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Ce parere aveti despre situatia politica din Chile din ani '70? Ce credeti despre regimul lui Pinochet? Multii economiști si politologi spun ca economia in timpul lui Pinochet...? (mai mult)
Buna, am nevoie de permis pentru Gloante Oarbe, fara sa am arma doar gloantele
Bună dimineața. Mă puteți ajuta vă rog frumos să pot redirecționa 3.5% din impozitul meu pe venit către un ONG care se ocupă de protecția și îngrijirea animalelor? Nu am avut niciodată această...? (mai mult)
Dacă o persoană a scuipat pe o alta, poate primi dosar penal? Dacă da, la ce încadrare juridică?
Conteaza intr- un divort la acordarea exercitarii parintesti faptul ca au stat copii in apartamentul socrei pe numele ei iar tu nu ai apartament? Poti sa doar tu asta asta daca stai in chirie? Ce este ...? (mai mult)
Ce poti face daca sotia te bate, tipa, te jigneste, vine politia cand suni la 112, constata si nu iti da oordin de protectie iar dupa ce pleaca continua sa te loveasca si sa scuipe spunand sa suni...? (mai mult)
Care este cel mai avantajos onorariu pentru clinent intr-un divort ( pe ora, fix etc)?
Ce schimbari ati face pentru ca Romania sa o duca mai bine?
Salut grup! Daca recunosc un copil la naștere acesta fiind trecut pe numele meu si am dubii in privinta paternitatii, pot face un test ADN in termeni legali cu sau fara acordul mamei? Mulțumesc
Buna ziua. Daca am o casa de vanzare si am pus- o la o agentie imobiliara si am incheiat contract cu ei dar eu mi- am gasit singur cumparator si vreau sa o vand fara agentie, mai sunt obligat sa dau vreun...? (mai mult)
Unde aș putea vedea oficial cât încasează primarii și alții din funcții publice?
Buna ziua! In cazul unei cauze disjunse, pentru partaj, dintr- un proces de anulare a unui act notarial de mostenire, procesul disjuns, cu partajul, poate incepe daca nu e o hotarare definitiva al...? (mai mult)
Bună ziua! Am 23 de ani și sunt elev în clasa a 12-a cu frecvență redusă, București. Aș vrea să știu dacă aș mai beneficia de transport gratuit pe tren sau STB. DAU FUNDĂ
Va salut, prin ce optiuni pot depune o plangere asupra unui tehnician care apartie companiei Orange?
Buna.Voiam sa va întreb, credeți ca sunt șanse mari ca Rusia sa atace România?
Ce se intampla daca am mers cu permisul suspendat fara ca sa mi se aduca la cunostinta de retinerea acestuia? Pe baza dosarului penal intocmit pe numele meu ce sanctiune mi se v-a aplica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?