Vreau sa ma duc in armata ca SGP problema este ca port ochelarii pentru miopie de la 6 ani 3.65 la un ochi 3.25 la celalalt, am citit cateva articole ca nu te poți duce in armata daca porți ochelarii....? (mai mult)
Dacă unii v- ar filme fara sa știți voi și fără acordul vostru ce ați face? Pe voi va filmat persoane pe care nu le cunoașteți? Politia ma gândesc ca nu le face nimic, mai ales dacă ești singur...? (mai mult)
Daca telepatia exista, se poate sa raspunda penal x sau y daca iti trimite ceva? eu am patit-o cu un psiholog.
In ce tari moderne mai exista coruptie?
Salutare TPU! stie cineva ce inseamna in CARTEA AUTO ( masa in ordine de mers ) inseamna cumva masa proprie? multumesc!
Dacă România este o țară coruptă, atunci de ce nu este persecutată de Uniunea Europeană la fel ca Polonia și Ungaria?
Buna seara, voi cum credeti ca va sfarsi Putin? O noapte binecuvantata, multumesc.
Acum doi ani i- am scris unui politician roman parerea mea despre el, nr fiind public. In scurt timp am inceput sa nu- mi mai pot controla limba, in sensul ca se ridica singura de pe maxilarul inferior,...? (mai mult)
Salut, am 25 de ani, sunt o persoană cu nevoi speciale. Nu îmi cunosc drepturile mele. Am gradul 1 de handicap. Am bacalaureatul luat și am vrut să mă angajez într- o zi, dar mama mi- a zis că...? (mai mult)
Salu TPU. Are voie scoala sa imi ceara bani? Este vorba despre fondul scolii sau ceva de genul. Mi- o zis o colega ca aparent este in regulamentul scolii sa platesti aceasta suma. Are voie scoala sa faca...? (mai mult)
De ce se introduc legi care includ taxe noi sau taxe mai mari, cu scopul de a demotiva, pe unii să comercializeze și/sau să consume anume lucruri? De ce nu se introduc legi, direct, cu scopul de...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi decorez camera cu o sabie katana teaca si suport pe un raft pe perete dar nu stiu daca e legal sa detii o arma alba fie ea ascutita sau nu.
Ce trebuie sa fac in caz ca am pierdut CIV (carte identificare vehicul)? Va rog, am nevoie de ajutor. As dori informatii cat mai recente cu privire la acest lucru. Deoarece l- am tinut in buzunarele...? (mai mult)
Bună ziua, am un credit făcut la un ifn care din pacate nu am putut face fata cu plata săptămânală a ratelor. Am întârziere de 90 de zile și acum ma cauta un, , recuperator, , sa zic asa. As...? (mai mult)
Persoane care au fost vătămate in urma unui accident rutier?
Hey buna am o intrebare, daca mama tatalui meu (bunica) are un apartament dar ea moare, eu ce drept am de mostenire? Tata mai are un frate care are un copil cu o femeie insa nu sunt casatoriti.
Sa fumezi iarba e ilegal? Sau ilegal e doar daca comercializezi?
Astazi am picat sala cu 21 si politistu de la mi-a zis sa revin in 16 zile la DRPCIV dar nu a specificat daca in 16 zile lucratoare sau calendaristice. Ma puteti ajuta va rog?
Salut.Este adevărat ca in toate țările petardele de categoria f2, f3,t2 sunt legale doar dacă sunt manevrate de pirotehnici, nu?
Am o intrebare. Am 16 ani, eram cu un prieten afara si el a dat o petarda. Am fugit si cred ca cineva ne- a filmat cum am fugit si cum eram pe acolo dar nu ne - a filmat cum am dat petarda. Sunt ingrijorat...? (mai mult)
Magazinele alimentare sau restaurantele au frigidere cu brand de o anumită firmă (Coca Cola, Pepsi, Ursus, etc), acestea venind de la furnizori. Cum se numește acel contract de a împrumuta aceste...? (mai mult)
Buna ziua! Am o întrebare.In ce tari sunt ilegale petardele de categoria f2, f3, și ce mai sunt.De exemplu petardele sunt ilegale in America?
Care credeți că a fost cel mai bun președinte și prim-ministru al României de la Revoluție și până în prezent?
Ca persoana fizica vrei sa- ti angajezi un zilier sau o cunostinta pentru o zugraveala in casa, sa zicem, 1. care sunt pasii legali 100% contract impozite finante spovedanie etc. 2. apare un control...? (mai mult)
Salut, credeti ca toti ucraenienii care vin in Romania dispun de programul 50/70? Nu vreau sa mi- o luati in nume de rau, insa de ce sa- i victimizam asa rau, daca statul nostru le da un salariu ...? (mai mult)
De ce e sistemul legal atat de complicat si plin de termeni sofisticati? De ce o lege face referire la alta lege care face referire la o ordonanta de urgenta care face referire la nu stiu ce situatie? ...? (mai mult)
Buna seara! As avea o întrebare legată de pensia de urmaș. Am 22 de ani, îmi continui studiile și in acelasi timp lucrez. Pot lua pensie de urmaș după mama mea care a decedat in 2008? Din anumite...? (mai mult)
Bună seara! Voi credeți ca vine întunericul în România sau aceștia spun minciuni?
Pot sa fiu angajat cu carte de munca undeva si sa detin un PFA care nu are legatura cu locul de munca?
Salutare! Am avut permisul suspendat si am facut contestatie in urma careia am pierdut procesul. Nu am predat permisul in cele 30 de zile si s- a suspendat automat. Intrebarea mea este urmatoarea: dupa...? (mai mult)
Referitor la noua lege a pesticidelor, dacă am 130 de pomi fructiferi și cumpăr 1kg de una, 1/2 de alta soluție, am nevoie de aprobări pentru stropiri dacă nu sunt vânzător de produse alimentare...? (mai mult)
Daca intocmesc un contract de comodat pentru o masina eu avand PFA cum beneficiez de deductabiliatea de 50% la combustibil si cum introduc CUI pe bonul de la benzinarie
E rau daca intru pe contul de Facebook al altor persoane si scriu prostii in numele lor? Daca da cat de rau este? Doar odata cand eram mic fara stiu am dat cuiva parola de la contul meu de Facebook, si...? (mai mult)
Sunt amenințată că intru la fals de acte prin faptul că l-am declarat tatăl copilului?
Buna, am dat sala pe data de 14 noiembrie, cand pot sa ma programez din nou? Multumesc
In cat timp pot scoate alt certificat de naștere al unui minor? Și îl pot scoate fara tatăl din certificat?
Mi s-a oprit certificatul fetiței. Daca sun la Poliție îl voi obține? E drept că tatăl fetiței cel din certificat nu este.Dar a fost de acord sa devină tatăl ei.
Cum se face un contract de comodat auto dintre o persoana fizica(comodantul, un parinte) si o persoana juridica (eu)(comodatar)? Trebuie sa ma duc la un notar sa depun niste acte sau pot sa il fac in ...? (mai mult)
Bună ziua! Am și eu o problemă, la care am câteva semne de întrebare și sper să poate să îmi răspundă cineva. Am 17 ani, iar iubitul meu are 20, sunt 3 ani diferență și avem relație ...? (mai mult)
Ce poate păți un angajat care e prins că a consumat stupefiante la locul de muncă sau care deține în posesia lui stupefiante?
Unde se poate obține un act ce permite posesorului să erbicideze? În ce constă acesta și ce îți trebuie ca să îl obții?
Salut, am o întrebare, un prieten a trimis subiectele de la un test unei alte clase și se pare ca le- au picat aceleași subiecte de test, acum profesoara banuie sau știe ca au primit subiectele ...? (mai mult)
Dacă fac o donație (mașină) trebuie sa plătesc impozitele sau amenzile?
Cum credeți că ar putea România să devină mai puțin coruptă și astfel să se ridice nivelul de trai?
Bună, mi- o venit decizia pentru maternitate, spune ca se acorda din data de 30/08/2022 și am vrut sa va întreb, nu mi- a venit încă maternitatea probabil în decembrie o sa vina după 4 luni, ...? (mai mult)
Buna TPU! Am de facut pentru ora de romana o sceneta, in care sa il acuzam pe Ion al Glanetasului de moartea Anei. Este o parte in care in care unul dintre martorii apararii doreste sa intervina, acesta...? (mai mult)
1. Orice magazin este obligat sa primeasca in retur produse in ex 7- 14 zile chiar daca este fizic sau online, ai si bonul/factura produsului? 2. Daca produsul luat[ex un aspirator] nu are specificatiile...? (mai mult)
Ce alte scenarii mai favorabile pentru România ar fi fost posibile în cel de-al doilea război mondial?
Salut! Pentru cei care se pricep. Ce s-ar fi putut intampla daca Romania se alia cu Uniunea Sovietica in loc de germani in cel de-al doilea razboi mondial?
E posibil sa dau cu subsemnatul si sa vorbesc cu politia ca sa fiu anihilat de un pluton de executie? Vreau sa fiu ciuruit intr-un spatiu public si sa fiu dat ca exemplu de ''asa nu''
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia