Dacă în actul constitutiv al firmei conține mai multe coduri CAEN, această este obligată legal să îndeplinească activitatea tuturor acelor coduri CAEN?
Salut, noaptea sunt obligat să am vesta reflectorizanta daca am faruri pe bicicleta?
Salut! Anul acesta am decis sa adaug toate categoriile pe permis. A- ul si C- ul le- am luat fara stres, CPI- ul la fel, dar am o mare problema cu sala la E. Din ce am observat, intrebarile de acolo...? (mai mult)
Buna ziua, am avut o operație de curând cu zile de internare și concediu medical și as dori sa aflu dacă contribuțiile mele la cass acoperă costul zilelor de internare si medicalul sau va trebui...? (mai mult)
Daca eu am programarea la LUAREA buletinul lui pe 23 adica maine, pot intarzia cu o zi?
Salutare TPU, ce se intampla daca postez pe Instagram si pe tik tok filmari in care vorbesc urat la adresa persoanelor de pe tiktok si de pe Instagram?
Buna seara! In data de 09.05. 2022, fiind seara, am condus un autoturism circa 150 m avand permisul suspendat, după care am fost oprit de politie. Motivul pentru că mă duceam acasă sa iau o unealta...? (mai mult)
Ce se intampla daca furi din DM? Ii intereseaza macar pe angajati daca fura vreun client? Se uita cineva dupa clienti ca nu cumva sa fure? Au angajatii ceva de pierdut din salariu daca se fura?
Buna ziua. Am următoarea situație. Fratele meu este divorțat și are tutela celor două fetițe de 10si 14 ani. Mama nu dorește să știe nimic de ele și nici nu le plătește pensie alimentara. In...? (mai mult)
Salutare TPU, ce se intampla daca postez pe tiktok si pe Instagram filmari in care injur lumea si le vorbesc urat la persoanele de pe tiktok si de pe Instagram?
Bună seara. Am făcut accident acum o lună și ceva, a venit Poliția și mi- a făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. Am intrat ...? (mai mult)
Este adevarat ca ITM este o institutie corupta?
Salut, in data de 5 Septembrie am achiziționat o motocicleta iar pe 22 am luat- o in evidentă la primarie. Pana pe ce data pot circula cu numerele fostului proprietar fiind pe județ diferit iar dacă...? (mai mult)
Bună! Acum 1 ora am sunat la 112(locuiesc în Moldova), am sunat din greșeală, mi- a apărut număr de urgență la apeluri nu mi- am dat seama că e 112 și am sunat că am crezut că m- a sunat ...? (mai mult)
Buna seara! Daca am permis cat. B, pot conduce o motocicleta 125cc daca ii pun limitator?
Am făcut cerere pentru adeverința de angajat la firmă angajatoare.Mi-au spus că mi-o trimite prin curierat.Mi-o trimite după cele 15 zile, astăzi e a 15 -a zi de când am făcut cererea.
Salutare TPU, ce se intampla daca mazgalesc catalogul din clasa de la scoala, adica in unitatea de invatamant?
Bună ziua! Am 13 ani și îmi trebuie pașaport pentru o excursie în Franța. Aș vrea să știu dacă pentru pașaport trebuie obligatoriu și buletinul tatălui. Adică este bătut în cuie? El este...? (mai mult)
Bună ziua, salutare. Se poate retine nejustificat o suma de bani din salariu? De exemplu mie mi se retine o suma de... din salariu, dar nu este justificata nici pe fluturaș, nici unde. Și retinerea...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare, sunt minor, mai exact am 13 ani și am nevoie de pașaport, din anumite motive. Pentru a putea face pașaportul trebuie obligatoriu buletinul tatălui? Adică este bătut...? (mai mult)
Bună ziua! Am fost acuzat de furtul unui televizor fără nici un fel de dovadă! Persoana respectivă a declarat poliției că el a auzit de la alta persoană că eu am fost. Politia a auditat pe...? (mai mult)
Dacă mi-am făcut dosarul la școala de șoferi și înainte de a începe orele trebuie mai întâi sa dau sala de câte ori am voie sa o pic? :))
Am 16 ani împliniți am facut in septembrie pe 3 si doresc sa plec de acasa, adica se poate intampla ceva iubitului meu care are 18 ani?
Sulut! Daca am comandat petarde de pe siteul pyroboom, poate sa vina politia la usa?
Salut, primaria a refacut santul din fata casei mele la cererea mea(era astupat), dar mi- a blocat accesul in curte, adica nu mi- a facut podet sa pot intra/iesi.Firma care a facut santul a zis ca trebuie...? (mai mult)
Salutare TPU, ce se intampla daca il virusez cu memz calculatorul de la scoala, adica in unitatea de invatamant? Dau funda
Bună ziua. Sunt însărcinată, urmează sa nasc însă vreau sa știu dacă pot beneficia de indemnizație de creștere copil dacă am muncit doar pe teritoriul Olandei. Și ce acte sunt nevoie, mulțumesc...? (mai mult)
Salut! Am dat traseul prima oara pe 9 noiembrie si desigur ca l- am picat, iar acum m- am reprogramat si m- a pus pe la sfarsitul lui ianuarie ceea ce inseamna un timp lung de asteptat. Am inteles ca ...? (mai mult)
Ce se intampla daca cineva joaca un bilet la pariuri sportive si sa zicem ca ar castiga 2 miliarde? Stiu doar ca se impoziteaza suma aceea si ii da mai putin. Se duc si la anaf sau il afecteaza cu ceva...? (mai mult)
Ati fi de acord ca Europa sa fie implicata in razboi, alaturi de Nato, impotriva Rusiei, in mod direct si oficial? Credeti ca mai sunt cai de aplanare a conflictului dintre est si vest? Daca da, care...? (mai mult)
Salut. Vin si eu cu o intrebare. Am luat un telefon la abonament din Spania iar din motive personale nu am mai putut plati abonamentul. Se poate intampla ceva? Acum sunt in Romania
Se poate schimba tatăl copilului în certificat?
Buna, după ce se eliberează certificatul de divorț la notar, este nevoie sa- l legalizez? Vreau sa ma recăsătoresc și nu știu cum se procedează in cazul divorțului la notar. Multumesc pentru...? (mai mult)
Buna, unde as putea gasi o lista cu o evidenta a primarilor? Ma intereseaza, pentru un studiu, sa aflu cine a fost primariul orasului Deta, jud Timis inainte Revolutiei 1989, fix in anul acesta ...? (mai mult)
Bună! Asociatul unic care se angajează la propria lui firmă, cu contract de muncă, pe postul de administrator, are nevoie de toate documentele pe care le-ar cere de la un angajat normal?
Buna seara. Am o întrebare...îmi mai pot recupera banii de la școala de șoferi în contextul în care am făcut doar legislația?
Buna ziua, Asoc Poprietari s- a debransat, in 2019, de la furnizorul de agent termic fara a ne consulta (inclusiv nici pe mine). Am constatat lipsa apei calde la sfarsitul lui 2021, fiind unul din...? (mai mult)
Bună ziua! Trebuie sa fac dosarul pentru concediul prenatal.La ultimul loc de muncă nu am adeverință de la ei.Acum 12 zile am făcut cerere că sa primesc o adeverință de angajat. Daca nu o primesc...? (mai mult)
Fac parte dintr-o scoala militara si un prieten mi-a luat uniforma sa faca o poza imbracat in uniforma. Daca o posteaza pe Facebook sau undeva mi se intampla ceva mie?
Salut TPU, am o curiozitate, ma cunosc cu o tipa si as dori sa stiu daca poate fi ceva intre noi avand in vedere ca bunicii mei sunt nasi de cununie ai parintilor ei. Doresc doar raspunsuri serioase
Salut TPU, ce se intampla daca virusez un calculator de la scoala, adica din unitatea din invatamant?
Salut, ce viteza prinde un atv 125cc roata de 8' ...Iti trebuie permis? Il iau sa ma plimb pe la tara cu el, campii, padure eventual etc. nu pe strazi ca precizare. E ok pentru 1.75 inaltime si 90kg?...? (mai mult)
Salut TPU! Recent, am vazut ca a aparut o fotografie cu mine pe Instagram in care apare un text care spune ca eu sunt cautat pentru furt si se cer mai multe detalii despre mine. Numele meu este atasat...? (mai mult)
Buna seara, lucrez că barmaniță la o sala de jocuri de noroc cu carte de munca, am cerut fluturașul pentru că eram curioasa de el. Și am dezvăluit că pe cartea de munca am trecut 4 ore și ...? (mai mult)
Salut, am dat comanda saptamana trecuta de pe Cel.ro o baterie pentru Samsung S9+ si acum 3 zile am fost la service GSM ca sa imi schimbe bateria cu cel comandat la telefon si baiatul de la service imi...? (mai mult)
Hey! Cu ce se diferentiaza sclavia de supunerea la munca fortata sau obligatorie?
Buna ziua, am picat la traseu si nu stiu la cat timp pot sa dau iarasi traseul dupa ce ma reprogramez, multumesc.
Buna, m- am angajat vinerea trecuta, atunci a fost semnat contractul! As vrea sa imi dau demisia dat fiind faptul ca nu se respecta programul de lucru vorbind despre unult part- time la 4 ore, cele ...? (mai mult)
Salut, am permis categoria A2 de 2 ani si as vrea sa obtin categoria A. Intrebarea e urmatoarea, trebuie sa fac tot ce am facut inainte pentru obtinerea A2 (examen scris, traseu, poligon etc.) sau ...? (mai mult)
Bună. Ce vechime trebuie sa am la locul de munca pentru a beneficia de concediu de risc maternal și de prescurtarea programului? Lucrez de 8 luni a câte 12- 16 ore pe zi cu 3 zile libere pe săptămână....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.