Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Acum cateva luni am depus plangere penala pentru o bicicleta furata. Bunul a fost recuperat si am decis ca nu voi continua urmarirea penala. Iar acum am primit citatie cum ca trebuie sa ma prezint...? (mai mult)
Buna ziua. Azi am fost la banca sa solicit un credit de nevoi personale si acolo am fost respinsa pentru ca as avea intreruperi in aceasta perioada de 1 an si 6luni, eu fiind la munca in toata aceasta...? (mai mult)
Ce amendă sau alte chestii riscă un patron care ține un angajat lucrând "la negru" în caz că e descoperit?
Neața! Laura Vicol mai este presedinte la comisia juridică a camerei deputaților?
Buna seara. Care este autoritatea superioara la care se poate face plangere prealabila pe contencios administrativ impotriva solutionarii unei petitii fara respectarea prevederilor legale de catre o Primarie?...? (mai mult)
Câți bani primești la bursa medicală?
Pot da sala cu buletinul de 14 ani dacă îmi expira la vârsta de 19 ani? Gen acum pe 6 octombrie fac 18 ani și sala o dau pe 7 octombrie...și buletinul de 14 ani îmi expira la data de 06.10....? (mai mult)
Daca stai la camin si esti minora, poate ca ambii parinti sa-ti plateasca pensia alimentara?
Buna! Studentii la taxa la facultate pot primi burse(normale)? Dar burse sociale, de exemplu pe criteriu medical?
Au trecut 7 luni de la analizele mele luate și trimise la Imnl la București.(pentru droguri) Cum pot face sa grăbesc procesul acestora deoarece nu au nici măcar un gând de a fi gata mai repede. Prin...? (mai mult)
Ce se poate face impotriva unui angajator care nu a platit o anumita categorie de angajati? Se poate da in judecata individual? Ca se presupune ca unii sunt lingai si il pupa in fund pe angajator sau nu...? (mai mult)
Buna ziua! Concediile medicale nu sunt plătite că salariile?
Salut TPU. Va prezint speta, astept raspunsuri! Eu si iubita mea suntem impreuna de aproape 2 ani, eu am 19 iar ea 16 ani. Parintii ei sunt despartiti, iar relatia ei cu propria ei mama nu este foarte...? (mai mult)
Pentru alocație după împlinirea vârstei de 18 ani trebuie să completez acea cerere, aș vrea să- mi vină banii pe card. Am o nelămurire în legătură cu acel extras de cont necesar. Am fost la...? (mai mult)
Bun, deci am fost la majoratul unei fete si a disparut telefonul cuiva. Persoana caruia i- a disparut telefonul are 16 ani si era sub influenta alcoolului.Din toate persoanele de acolo doar un singur ...? (mai mult)
Salut, am de inapoiat 1000 lei unui individ, care ar fi cea mai sigura metoda de a- i inapoia suma respectiva? As vrea sa nu am probleme pe viitor cu el. Am primit banii prin transfer bancar iar el ...? (mai mult)
Salutare! Cum credeți că s-ar putea reduce corupția din țară?
Bună seara. Are voie banca sa îmi pună poprire pe tot salariul? Menționez ca incaswz salariul pe card. Cum pot proceda în acest sens?
Buna ziua. Tatal meu a iesit de curand la pensia minima pentru limita de varsta, intre timp a facut un accident vascular pentru care a fost incadrat in gradul 2, accentuat pentru care are o indemnizatie...? (mai mult)
Salut! As dori sa plec cu parintii in vacanta in Spania insa eu sunt minor, am nevoie si de pasaport sau pot parasi tara doar cu buletinul? Tin sa precizez ca am 17 ani
Bună! Pot fi angajată pe litoral dacă am 15 ani?
Buna seara! Am o intrebare legata de adeverinta de la ANAF pentru bursa de studiu. Tatal meu si- a dat demisia de la ultimul loc de munca pe 30 mai si de atunci este somer, insa pe adeverinta de la ANAF,...? (mai mult)
Bună ziua. Cat impozit plătesc dacă fac contract de inchirierea unei garsoniere? Prețul chiriei pe luna fiind de 300 lei.
Salut! Pe 26 iulie am avut un accident usor auto, mai exact am lovit un pieton care era pe partea carosabila cu oglinda, destul de tare. A venit ambulanta, l- au pansat, am fost la politie, am dat...? (mai mult)
Buna TPU! De ce acte as avea nevoie pentru a intabula o casa? Am intrat pe mai multe site-uri, dar gasesc lucruri diferite peste tot. Dau funda!
Buna ziua, Urmeaza sa particip/organizam impreuna cu o trupa de de reenactment medieval un mic festival intr- o biserica fortificata, intrebarea ar fi, ce fel de produse putem sa comercializam fara...? (mai mult)
Cine credeti ca e mai destept dintre Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca? Si care din ei credeti ca are sansele cele mai mari sa ajunga presedintele Romaniei in 2024?
Buna TPU, sunt la o asistenta maternala dar vreau înapoi acasa si mama vrea sa ma ia dar nu stie cum, zice ca o sa vorbeasca cu un avocat dar pana atunci vreau sa stiu ce pot face ca sa pot pleca înapoi...? (mai mult)
Bună ziua. Părinții mei îl tot amenință pe iubitul meu ca pune pe cineva sa îl bage în scaun cu rotile, etc, tot felul de amenințări de astea. Ma amenință că mă da afara din locuința luata...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare. Daca eu lucrez cu carte de munca si am 17 ani o sa mai pot beneficia de "banii de liceu"?
Hei TPU! Mi-as dori ca cineva care stie sigur care sunt pasii de urmat pentru lasa o casa sau un teren unei persoane. Trebuie o simpla hartie in care precizezi acest fapt sau trebuie mers la notar?
Buna seara! Daca fosta a abandonat copilul si copilul se afla in asistenta maternala mai pot face acum plangere pentru abandon chiar daca copilul nu se afla in ingrijirea mea? Vreau seriozitate!
Bunta TPU, Locuiesc in Targu-Neamt iar tiganii imi bat in continuare la usa. Cum să-i opresc?
Bună! Un accident in care șoferul era vinovat, i s- a făcut dosar penal. Avea doi oameni in mașina. Una si- a rupt o mână, i s- a pus in ghips fără operatie sau complicații si nasul, cealaltă...? (mai mult)
Bună! Un caz de un accident cu victime : O persoană si- a spart capul, iar o a doua si- a rupt o mână care i s- a pus în ghips fără operație sau alte complicații și si- a rupt nasul, șoferul...? (mai mult)
Bună seara. Acum ceva timp m-am mutat cu chirie, după o cearta mai aprinsa vor sa îmi ia toate lucrurile oferite de ei. Le poate lua cu politia dacă eu nu vreau sa le dau?
Salut, am si eu o intrebare. Deci prietena mea si- a facut buletinul la 15 ani din cauza unor probleme etc nu l- a putut face la 14 si buletinul acum expira la un an distanta dupa ce face 18 ani adica...? (mai mult)
Salut TPU! Profesorii au voie să fumeze în curtea școlii? Pentru că profesorul de fizică o face :-?
De ce a devenit FC Steaua FCSB? Ce s-a intamplat de au pierdut numele de Steaua?
Salut! Tatal meu a fost gasit cu alcool la volan pe 6 septembrie 2020, cu o alcoolemie de peste 0.8g/l in sange, i s- a facut un dosar penal, judecata acelui dosar a durat pana in noiembrie 2021. ...? (mai mult)
Am fost o zi la un job in proba si nu mi- a platit orele din ziua de proba si nu mi- a fost dat nici macar vreo parte din bacsis- ul adunat. Este normal sa se intample asta? Pot sa iau vreo masura legala...? (mai mult)
Buna ziua! Am o mașina cu actele pe numele meu care este in, , posesia, , cuiva cu care nu mai țin legătura și nu vrea sa mi- o dea. Ce demersuri pot face ca sa o recuperez? Țin sa menționez ca...? (mai mult)
Ma intreb eu de ce multi admira monarhia, si ziceau ca monarhia salveaza Romania? Cand am intrebat unul din asta ce a facut monarhia pentru omul de rand cand era, nu stia sa zica, pai cum admiri ...? (mai mult)
Care e termenul de depunere pentru alocația neprimita pe timpul verii?
Buna! Am fost deportata din Uk in ziua aterizarii pe aeroport in ianuarie 2019 pe motiv ca nu am loc de munca, venituri ca sa ma pot intretine si nu am destule cunostinte/familie in Uk. Exact asta scrie...? (mai mult)
Salut TPU! Marți am dat orașul și l- am luat. Și am primit copie după fisa cu punctajul dar pe spate sunt niște poze cu mine făcute aiurea în timp ce dădeam sala. De ce le- au făcut? Si de...? (mai mult)
Buna! Daca in fac un cont bancar, poate sa îmi ridice cineva cardul de la banca in locul meu, de exemplu, tatăl meu? Momentan, banca din zona mea este închisă până lui, dar eu ar trebui ...? (mai mult)
Buna TPU! Cam cate zile durează sa fie gata un card bancar? O sa merg sa îl fac marțea viitoare.
Buna TPU! Trebuie să achit taxa de timbru la Judecătoria Timișoara, însă nu stiu unde as putea sa o achit, pe site- ul judecătoriei Timișoara nu am gasit nimic care sa ma ajute. Mentionez ca...? (mai mult)
Salut, trebuie sa fii prezent dacă fosta soție te- a dat în judecata pentru tagada paternității sau te poate reprezenta avocatul? Din ce am înțeles nu trebuie sa fiu prezent, copilul nu este al...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!