Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara, am 15 ani iar acum ceva timp am furat ceva din kaufland in valoare de 20 de lei, am primit o citație acasa "renunțare la urmarire" fara penal iar zilele astea trebuie sa ma prezint. La ...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, firmele de transport pot adauga ce marja de profit doresc? Exista o firma de transport in zona si ia acelasi pret pentru 2 localitati diferite, una de exemplu fiind mai departe...? (mai mult)
Cum e posibil sa pici testul de minciuni dacă am spus adevărul?
Am fost să îmi schimb cartea de identitate din cauză că s- a schimbat ceva în legătură cu strada. În noiembrie urmează să fac 18 ani, l- am schimbat în august deoarece vreau să dau școala...? (mai mult)
Salutare TPU, cineva mi- a trimis niște bani prin Revoult, și ia trimis pe 30, luna trecută, iar la mine in contul bancar nu arată nimic, ce să fac? Cum pot verifica dacă confirmarea de la...? (mai mult)
Salut! Daca am depus un dosar la UVT si am mers sa duc diploma de bac, dar m- am razgandit si am mai creat inca un dosar, trebuie sa merg din nou la universitate si pentru dosarul asta? dau funda,...? (mai mult)
Buna ziua, Daca am semnat o oferta financiara pentru un job in format electronic, fara sa semnez vreun alt document, pot sa mai refuz angajarea la respectiva firma?
Salut, recent am început sa fac 150- 200 euro in corupți lunar prin facerea de design online am 16 ani trebuie sa plătesc vreo taxa de venit? Scot bani prin coinbase iar acel cont este pe numele părintelui...? (mai mult)
E adevarat sau nu ca iti trebuie 10 clase pentru permisul de conducere?
Buna! Am 16 ani si nu ma inteleg deloc cu parintii mei. Am un prieten major, are grija de mine ca de ochii din cap si chiar nu e genul care sa profite si asa deci nici nu vreau sa aud discutii de genul...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am avut o altercație între mine si un alt băiat, el m- a atacat împingându- mă si eu având un spray lacrimogen, l- am folosit asupra lui, intrebarea mea este daca am peocedat...? (mai mult)
Salut! De curând am început cursurile la filologie a IX a. Vreau sa știu când și ce trebuie sa fac pentru a ma transfera la un colegiu militar. Va mulțumesc anticipat!
Mi- am luat țeapta de aproximativ 1500 de lei pe un grup de telegram numit primul tău milion Acolo era ownerul(username:adi negru)grupului care se autointitula broker. Acel om prezenta zilnic poze...? (mai mult)
Salut. Ce credeti despre soferii care nu acorda prioritate de dreapta in intersecții nedirijabile? Am intalnit multi chiar si taximetriști, am fost chiar cu cineva ca nu dadea de dreapta si raspunsul...? (mai mult)
Buna! Daca sunt pe clasa a XI-a si vreau sa ma transfer de la profilul la care sunt, cand pot face asta? Si cum?
Ce parere aveti despre George Simion?
Buna TPU, Urmeaza sa ma mut cu iubitul meu intr- un imobil, o casa care in acte figureaza pe numele mamei lui. Inca nu suntem casatoriti, dar in viitoarul apropiat ne gandim sa facem si acest pas. ...? (mai mult)
Preturile la cazare in diferite tari pentru ucrainieni. Si e vorba de hoteluri, nu de taberele oferite de State. Ce parere aveti? Mai ales referitor la Rep. Moldova. https://ibb.co/HKbNyPg https://ibb.co/jvhgcGq ...? (mai mult)
Dacă am luat un telefon în rate si l-am pierdut și vreau sa anulez rata sa nu mai plătesc nimic ca l-am pierdut, ce pot face? Si ce pot păți?
Mi-am pierdut buletinul, mă duc maine la sectie sa il raportez pierdut. Trebuie sa platesc ceva pentru cal-am pierdut?
Unde poate un ucrainean gasi cazare prin programul 20/50 in Bucuresti? Exista locuri unde se pun aceste anunturi? Multumesc!
Salut grup, am o intrebare. Am avut un scandal in familie in care un unchi de al meu a lovit- o pe o mătușă, ei fiind frati dar vina a fost a mătușii mele ca a provocat cearta si o mai sarit si...? (mai mult)
Ultrajul poate fi o infractiune simpla?
Salut, mi- am luat un smart watch de pe un site cunoscut din Romania, am primit coletul insa lipseste ceasul propriu- zis, am primit doar cureaua ceasului si restul accesoriilor.Ce se poate face? Mentionez...? (mai mult)
Salut TPU. Daca am fost martor la ceva si am fost chemat la declaratii si eu am scris ceva mincinos apoi am revenit a doua zi la politie sa continui declaratia cu adevarul, spunand ca mi- a fost frica...? (mai mult)
Au gemenii gratuitate pe tren, autobuz? Ce beneficii mai au gemenii?
Fraților, care e treaba cu Craiova și cu săbiile? Am auzit că deseori pe acolo sunt scandaluri, se iau la săbii, cuțite etc. Totuși, din ce aud, asta fac doar țiganii. Dar nu fac țiganii...? (mai mult)
Salut! Intrebare privind permisul de conducere. Daca expira categoria B mai pot conduce autoturisme, tinand cont ca am categoria C valabila?
Salut TPU! Doresc sa imi trimit telefonul la service la cei de la iStyle si trebuie sa pun documentul de achizitie. Il pot pune ca si copie sau trebuie sa il pun pe cel original?
In 2019 am avut primul meu loc de munca. Am primit pentru prima data bonuri de masa. Dar am observat ca am primit un salariu mai mic decat cel stabilit. Cand am intrebat fara amenintari daca s- a produs...? (mai mult)
Un minor de 16 ani se poate muta singur in casa unui parinte daca celalalt nu este de acord?(context: parintele este plecat din tara dar este de acord cu mutarea). Se poate depune plangere sau ceva de ...? (mai mult)
Daca esti minor ai voie sa porti la tine spray cu piper pentru aparare? Daca nu, ce arme poti sa porti la tine sa te aperi.
Salut, am și eu o întrebare O cunoștință de a mea are grija de o persoană cu handicap de gradul 2, tatăl lui a decedat poate sa ii facă acte pe casă persoanei care are grijă de el? Daca el...? (mai mult)
Daca am cazier pentru viol si omor calificat mai am dreptul la vot?
Salut, va rog ajutati- ma cu un raspuns la o intrebare care ma chinui sa ii gasesc rezolvare de mult timp. Din 2020 UE a interzis tigarile cu click cum ar fi Kent Double Click, Lucky Strike Double Click...? (mai mult)
Este legal ca un magazin să scumpească un produs (tv) atâta timp cât nu îl are pe stoc? Ex. Tv preț 4400 indisponibil a fost scumpit cu 500 lei apoi după circa 2 săptămâni scumpit cu încă 1000...? (mai mult)
Salutări. Cred că Putin va pierde războiul cu Ucraina, ar fi cam aceeași situație cu conflictul din Afganistan(1979), având în vedere că trupele lui Zelenski au primit și primesc armamemt și...? (mai mult)
Oare când o să avem și noi moneda euro în țară?
Buna seara. Ceea ce fac paparazzi e legal sau ilegal? Adica sa fotografiezi/filmezi persoane fara acordul lor. Nu riscă ani buni de pușcarie sau ceva?
Am nevoie de ajutor... Am 15 ani si am o iubita care mi- a spus ca are 15 ani si ea, a trecut ceva timp ne- am vazut si am facut sex iar ea era virgina si dupa mi- a spus in mesaj ca are 12 ani. Se poate...? (mai mult)
Buna ziua! Perioada de probă se plătește? Am lucrat la o terasă și cand m- am dus prima data m- au chemat de la ora 18 timp de 4 zile(28, 39, 30, 31 iulie) apoi am avut 2 zile libere si mi- am ...? (mai mult)
Salut! De ce credeți că Rusia nu a reușit nici până acum să cucerească Ucraina sau măcar, să pună stăpânire pe zone importante precum Kiev? Ipoteza mea ar fi că nu s- a întâmplat lucrul...? (mai mult)
Salut! Am si eu o întrebare. De la ce varsta poți ieși singur nesupravegheat cu prietenii, adica mai exact la o terasa simpla unde este non- stop si nu exista nicio restricție de varsta? Vreau să-...? (mai mult)
Salut, trebuie sa fac revizia tehnica a instalatiei de gaze. Documente am doar proiectul/schita instalatiei si contractul eon. Fostul proprietar al apartamentului nu a oferit documente care sa rezulte...? (mai mult)
Bună. Se poate să îmi schimb numele și prenumele la ceva ales de mine? Doresc sa fac asta deoarece vreau să mă detașez de familia mea și vreau să încep o viață nouă de la zero.
Pot conduce o duba de 3, 5t înainte sa am un am de permis cat B?
Lucrez la petrom de o luna. Sefa azi ne- a dat in scris cate zile de concediu avem. Eu am 8 zile. Si ne pune sa alegem pana in 20 decembrie zilele. De ce nu ne lasa sa alegem sa fim liberi de craciun? ...? (mai mult)
Salut TPU, Ieri am vândut pe olx și am trimis prin curier un iPhone 6s doar ca nu l- am împachetat asa bine și azi când a ajuns la client am înțeles ca cica a ajuns îndoit pe spate și nu se mai...? (mai mult)
Buna. Am terminat facultatea de pedagogia invatamantului primar si prescolar (PIPP) iar am lucrat 3 ani ca profesor suplinitor necalificat. Acum sunt inscrisa la litere pentru a ma putea titulariza. Intrebarea...? (mai mult)
Salut, mi se poate scadea nota la purtare daca ma adresez dirigintei cu "tu" si nu cu "dumneavoastra"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!