Buna TPU! M - am angajat si pe 12 august fac 24 de zile lucrate. As vrea sa imi dau demisia după ce primesc banii din avans pe motiv ca nu fac faţă cerinţelor de acolo si ca nu imi place, va trebui...? (mai mult)
Salutare, în legătură cu supraimpozitarea contractelor de munca. Am citit undeva : "Prevederile nu se aplică elevilor sau studenților cu vârsta de până la 26 de ani, ucenicilor până la 18 ani,...? (mai mult)
Buna ziua, mi-sa suspendat dreptul de a conduce pe 120 de zile(4luni), eu am dosarul pentru categoriile c+E, pot sa dau sala sau trebuie sa astept sa vina permisul?
Dacă nu am rovinietă unde nu am voie să ies cu mașina în afara localității sau în afara județului?
As putea sa primesc o adeverinta medicala de la medicul de familie prin Gmail, WhatsApp, Facebook etc. pentru a-mi motiva absentele de la scoala?
Am văzut unele știri recent despre faptul că Romania este pe locul doi al mortalității, vreo 15 oameni la 1000 de locuitori, dar nu înțeleg de ce. În China si în India mor cu sutele sau miile...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare! Acum o luna am avut un accident rutier fără victime. La coborârea unei pante in curba. Când am intrat in coborâre am observat ca un camion cu trailer vrea sa urce asa ca am...? (mai mult)
Salutare! Sunt un adolescent și vreau să devin deputat pentru că vreau să mă lupt și să fac Romănia o țară libera, puterică si occidentală. Întrebarea e: Ce ar trebui să fac pentru a deveni...? (mai mult)
Credeți că va începe războiul între China și Taiwan?
Poate intra un bărbat în închisoare daca lovește o femeie? Și dacă da, cat timp?
Salut, nu am inca 18 ani si am facut un profit in crypto, inca nu l- am scos, dar va trebui pe cardul meu, pot sa platesc ca minor taxe la ANAF sau imi vor lua banii ca sunt minor si n- am voie...? (mai mult)
Vreau și eu să vorbesc cu cineva care cunoaște legile persoanelor cu handicap grad 1 cu însoțitor
Salutare. Din diverse motive, eu și colegii mei vrem să organizăm o grevă la locul de muncă. Cum m- au ales pe mine ca organizator, aveți idee dacă trebuie atinsă/depășită o medie (procentual)...? (mai mult)
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare. In anul 2015 am incetat plata unei rate la Banca, din cauza lipsei financiare. Astazi am primit un plic cu niste hartii in care scrie Dosar Executare...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Eu am luat pensie de urmaș de pe un părinte din clasa a 5 a pana anul asta cand am terminat scoala profesionala, doar ca acum as vrea sa ma duc un an prin afara, dupa sa vin...? (mai mult)
Buna seara! Pentru a deveni si a profesa ca avocat, este necesar si reprezintă o condiție de accedere in profesie obținerea unei autorizații de acces la informații clasificate? Sau nu este obligatorie...? (mai mult)
A trebuit azi sa completez la munca o declarație pentru prelucrarea de date personale din legea 677/2001. Și ceva legat de armament. Pentru am da poliția voie să port arma la munca! Chestia e...? (mai mult)
Pentru munca in straninatate mi se cere sa fac o poza cu buletinul meu si sa le trimit ca se imi ia datele sa ma puna in baza de date si sa faca hartiile necesare pentru a lucra.E posibil sa fie scama ...? (mai mult)
Buna! Mi s- a gresit numele in buletin. Mi- as face altul, dar sunt obligata de data asta sa mai platesc iar? Adica eu am platit odata sa mi se faca buletinul cum trebuie, nu i- am platit sa ma gresasca. ...? (mai mult)
O ruda a avut poprire pe salariu pentru o rata neplatita acum cativa ani. O suma mica. 2000 si ceva de lei. Dupa ce s- a luat toata suma, cam 800 de lei din salariu lunar S- a incheiat de platit rata...? (mai mult)
Luarea de mita e considerata o infractiune in persona propria? Mai vreau cateva example de astfel de infractiuni. Multumesc! Dau funda!
O persoană cu probleme de tiroida poate fi refuzată la un loc de muncă de către medicina muncii doar pentru că se lucrează și în schimb de noapte? Ofer funda!
Se mai poate contesta amenda daca am platit-o? Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula d-abia dupa ce am platit-o.
Buna ziua, Am primit o reclamatie pe numarul meu de telefon ce reiese ca dintr- o conversatie de pe acel numar am amenintat pe cineva, dar numele nu este cel al meu de pe buletin iar acea persoana a...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă am luat sala și am dosarul de la scoala de soferi cu care am început, pot sa ma mut la alta scoala pentru a sustine examenul traseul care îl am peste o luna cu alta scoala...? (mai mult)
Mergeți la protestul de 3 zile începând cu 9 august în fața Ministerului de Finanțe? E un protest al sindicaliștilor din poliție la care sunt chemați toți românii nemulțumiți de pensii, salarii...? (mai mult)
Bună dragilor. Am drept de uzufruct pentru o locuință din care am moștenit 1/4.Toti moștenitorii suntem de acord sa o vindem, dar eu nu as vrea să pierd dreptul meu la uzufruct decât după ce- ...? (mai mult)
Salutare, vreau sa stiu ce este violul si ce inseamna hartuire, dau funda
Salut, daca am cumparat o masina si am facut contract de vanzare cumparare si am toate actele asupra mea dar pe numele celui ce mi- a vandut masina si el apare pe certificat si carte o pot lasa pe numele...? (mai mult)
Credeti ca rusii vor mai cuceri si alte teritorii mari din Ucraina? Sau se multumesc cu ce au cucerit pana acum?
Buna seara. Am primit astazi o reclamatie de la politie pe numarul meu de telefon unde se spune ca ar fi dovezi ca eu as fi, dar in acele poze numele nu este al meu, dar numarul este corect de telefon...? (mai mult)
Salut.Dupa cate luni de la angajare mi se poate pune poprire pe salariu?
Avand in vedere > Decretul - Lege 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. Am o problema destul de mare, poate cunoaste cineva un caz similar sa ma ajute si pe mine. In urma cu un an, in august 2021, am vandut o masina marca seat leon unei persoane....? (mai mult)
Buna ziua, eu sunt beneficiar al unei pensii de urmas si am vrut sa ma inscriu la un curs care necesita o adeverinta de la casa de pensii din care reiese ca nu mai beneficiez de aceasta, August fiind...? (mai mult)
Sal, in aprilie dupa ce am picat traseul si am platit taxa de reinscriere, instructorul m-a sunat doar o data(a vazut ca nu raspund, n-aveam chef), credeti ca se supara daca il voi suna? :)) :)) :))
Buna, am stat o perioada in alt judet avand viza timp de un an, perioada in care am incercat sa dau si de permis. Am fost reprogramata la traseu iar, problema mea este ca viza a expirat si nu mai am...? (mai mult)
Dacă media mea la liceu pe un semestru este 6 dar restul semestrelor am avut 10 pot intra la academia de poliție MAI dacă media de admitere este 9?
De ce statul nu ofera multe locuri de munca pentru cei cu dizabilitati? Din cate am cautat pe net in alte tari cei cu dizabilitati se pot integra in locuri de munca chiar si in orasele mai mici, deci...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o întrebare! Se poate baga cineva pe pensie alimentara dacă copilul are 20 de ani (mentionez ca lucreaza)?
Eu lucrez la un peco. Oare este infracțiune daca luam toti ce este pe plus? Adica batem corect doar ca omul mai lasa un 50 de bani etc
Buna! Stie cineva sa- mi zica daca fiind minor imi pot face buletin provozoriu? Am 17 ani, insa parintii mei sunt plecati in strainatate. Doresc sa ma angajez dar am nevoie de buletin. V- as multumi...? (mai mult)
Cat e salariu minim pe economie la 8 ore? De exemplu la PROFI, LIDL, sau în fabrici ca operator producție? Ce îmi pot găsi în Timișoara având liceul? Sa ajungă salariul la 3000 in mana (Net)...? (mai mult)
Pt prima din decembrie iti trebuie 3 luni lucrate? Daca nu si trebuie 6 luni eu am 2 zile de medical oare mai primesc prima?
Se va adanci criza resurselor si mai mult decat acum?
Salutare! Daca ma poate ajuta si pe mine cineva care face deja asta sau care este jurist. As vrea sa vand pe Etsy, am postat acolo cateva produse (mobila pictata, si picturi) si vad ca am potentiali ...? (mai mult)
Credeti ca amenintarile chinezilor in legatura cu vizita lui Pelosi In Taiwan vor deveni realitate? Eu incerc sa fiu impartial in conflictul asta, dar nu inteleg ce tot ii freaca pe chinezi pe cine...? (mai mult)
Buna ziua! Intrebare legata de un proces penal. Am fost retinut de politie acum un an si doua luni pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive si detinere de droguri de risc respectiv cannabis...? (mai mult)
Buna TPU. Eu sunt inscrisa la scoala de soferi si vineri am sala. Acum o luna am dat- o prima data si nu am reusit sa o iau(emotiile foarte mari si am avut intrebari pe care, intr- adevar, nu le- am ...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca la alegerile generale sunt votați masiv independenții? Cum a fost Mircea Diaconu, de pildă, la europarlamentare. Dacă în fiecare circumscripție un independent obține 80%...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?