In Romania la interviuri de angajare primesti la inceput sa semnezi acord de confidentialitate?
Salutare. As vrea sa explorez Cinematograful Bucuresti(fostul Trianon). Stie cineva daca am nevoie de acte, documente sau orice fel de acte pentru a explora vechiul cinematograf? Daca da, ce imi...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o problema, bunicul meu are o datorie la întreținere de 5000 de lei, de la întreținere a zis ca nu poate sa accepte mai putin de 1000 de lei. El nu are cum 1000, o are pe...? (mai mult)
Salut TPU, o nelamurire la care astept si un sfat. Am facut intabulare la un apartament de 80 m3, pentru care am platit o suma frumusica de bani unei firme in domeniul acesta, suma de bani costa ...? (mai mult)
Este posibil legal ca o persoana să fie înmormântată/îngropată în propria curte? (la solicitarea expresă a acesteia în timpul vieții)
Se tot aude pe la știri că se oferă card pentru alimente in valoare de 250 de lei. Se oferă lunar? Sau cum sta treaba cu acel card? Este pentru toată lumea?
Se poate verifica daca angajatorul iti plateste contributiile prin intermediul contului SPV?
Buna. Unui prieten i s- a retinut permisul pentru accident cu vătămare corporala pe scuter(a căzut și s- a accidentat singur, din cauza unei mașini, nu a fost nimeni rănit, doar el). Parchetul...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă am achiziționat o trotinetă de la QUICKVOLT, iar garanția a expirat acum 2 zile pe 30.07. 2022, dar ei au avut concediu între 22.07 - 31.07 și nu am putut să o aduc atunci că...? (mai mult)
Dupa implinirea varstei de 14 ani ce termen ai sa iti faci cartea de identitate? Si ce se intampla daca il depasesti?
Salut TPU. Acum o zi am fost oprit de politie la ora 22:10 si cumparasem cu un sfert de ora inainte o sticla de bere nedesfacuta. Mentionez ca am 18 ani si am mai baut o sticla de bere la terasa inainte...? (mai mult)
Salut, TPU. Cât mă costă să îmi schimb prenumele, nu numele? Adică să schimb prenumele din Emil în Eugen - Emil. Am găsit ceva informații pe net dar nu m-am lămurit destul.
Bună ziua. Cum poate un minor sa retragă banii din pensia pilon 2 fără curatorul acestuia? Există vreo cale rapidă? Curatorul nu se află în țară. I- a decedat mama însă tatăl încă trăiește....? (mai mult)
Sunt multe studii dovedite asupra faptului ca legumele si fructele au din ce in ce mai putini nutrienti, desi avem mult mai multe fructe si legume, dar si mentinute pe termen mai lung. Se fac studii...? (mai mult)
Salut TPU, am pus on intrebare acum cateva zile referitoare la problema noastra cu succesiunea. Parintii nostri sunt decedati, suntem 4 frati. Tatal, acum 10 ani, i- a facut rol unuia din frati pe ...? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o întrebare mai interesanta pot zice, iubita mea lucrează la Profi, iar eu mergând acolo sa cumpăr diverse(este foarte aproape de casa) aud de la ea când vine acasă că șefa...? (mai mult)
Buna, vreau sa stiu cat timp înainte cat mai rapid sa împlinesc 18 ani îmi pot schimba buletinul dupa ce ai împlinit 17?
Dacă am făcut sex cu o minoră, va ajunge la poliție asta? Ea avea 16 și eu am 24
Ce se intampla daca nu ma prezint la poliție după ce m-a chemat, pe motiv că m-a prins cu motocultorul la poarta? M-au chemat marti.
Bună seara! Eu locuiesc la casa și lângă mine se afla un bloc, canalizarea de la acel bloc se afla fix lângă gardul meu, timp de un an au probleme cu ea, probabil ca li s- a înfundat, este un...? (mai mult)
Bună seara! Persoana care beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu 15 ani(nu o sa enumăr categoriile de beneficiari) se poate pensiona anticipat cu 5 ani mai devreme, adică la 45 ani daca...? (mai mult)
Buna seara, Cum pot intabula un garaj (proprietate din 1999, cumparat de la stat) care este pe terenul primariei, teren pentru care nu platesc chirie si nici taxa de concesiune? Multumiri.
Dacă am luat amenda în Moldova și probabil vine la vama, sunt obligat sa plătesc? Asa am înțeles. Dar eu vreau sa refuz sau sa contest. Și dacă nu as avea bani cum as plăti? Am înțeles ca nu...? (mai mult)
Buna TPU, am urmatoarea situatie: aplic la 2 facultati dintre care una este mai importanta pentru mine. Sunt pus pe lista de asteptare la facultatea importanta si sunt admis la buget la cealalta facultate....? (mai mult)
Constituie infracțiune dacă cineva amenință pe cineva cu un cutter? Să zicem că o persoană, C (o să folosesc inițiale) vine seara târziu de la serviciu și se întâlnește cu o cunoștință...? (mai mult)
Este un site si spune ca iti ofera permise de conducere (LEGALE) si nu mai trebuie sa dai examen. Ei spun ca e legal 100% si il fac ei.E ceva firma straina. Ati auzit? Oare as avea probleme sau chiar e...? (mai mult)
Cate zile de concediu medical poate sa acorde doctorul de familie maxim? Care este baza legala? Articol ceva de exista.
Buna ziua, Care ar fi pasii sa prelungesc dosarul de chirie, daca atat doamna cat si eu nu mai avem contractul de inchiriere?
Salut TPU, cum se procedeaza in cazul in care ambii parinti au decedat, noi fiind 4 frati/ Tatal i- a facut fratelui nostru rol pe casa pentru a- si simplifica impozitul pe venit, vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Am primit un plic prin poștă de la inalta curte de casație și justiție. Dosar nr. 79/D/P/2020 Conform prevederilor art 145 alin. 1 C p.p., va facem cunoscut ca în cursul efectuării urmăririi...? (mai mult)
Bună, întrebarea se adresează celor din Suceava. Mie recent mi s- a reținut permisul de conducere și aș vrea să fac testul pentru reducerea perioadei de suspendare doar că nu știu care e procedura....? (mai mult)
Salutari! Care sunt demersurile pentru a obtine un certificat de handicap si care sunt beneficiile in mare? Multumesc!
Poate un vecin sa blocheze un drum public pentru ca isi construieste casa? Drumul este public si 10 familii circula zilnic pe acel drum, neavand alta cale de acces.
O întrebare băieți salut. Dacă am vândut o masina dar nu a fost scris în talon trecerea aceea ce se poate întâmpla?
Poate un minor (17 ani) sa calatoreasca dintr-un judet in altul neinsotit?
Ca să pot să îmi creez un contract personal pentru o afacere la început de drum, am nevoie neaparat de un avocat, care să îmi aprobe contractul? Sau aş putea şi fără?
Când s-a destrămat definitiv Iugoslavia?
Salut TPU, am și o întrebare, m- am înscris pentru C+ E am dat sala, am luat- o și urmează traseul pentru C și din cate am înțeles alta sala și alt traseu pentru E, iar pentru atestatul CPI...? (mai mult)
Bună! Companiile aeriene vând mai multe bilete decât numărul de locuri disponibile dintr-un avion, iar surplusul de bilete vândute sunt anulate?
Salutare. Știe cineva cum aș putea depune o plangere direct la conducerea politiei române? Pentru că la nivel de județ nu mi se rezolva nicicum problema. Aș vrea să vorbesc direct cu cineva ...? (mai mult)
Salut, am primit o oferta de munca în Elveția cu contract și eu vreau sa stau o singura lună însă pe contract este specificat că trebuie să stau minim 6 luni, ce se poate face? Pot să merg o...? (mai mult)
Salutare TPU, daca am furat si am facut inchisoare pentru furt calificat si am cazier, cazierul va ramane definitiv la mine toata viata, daca am cazier lumea ma va judeca si ma vor arata cu degetul ...? (mai mult)
Am o dilema: Imi schimb furnizorul de gaz iar la vechiul furnizor mi- a expirat de recent verificarea tehnica si nu mi- au venit sa verifice, am fost la sediul lor pentru altceva si nu mi- au spus nimic...? (mai mult)
Buna, in fiecare luna platesc la Digi facturile primite pe numele tatalui meu care din pacate s- a stins anul trecut si contractul de la Digi tot pe numele lui este si in fiecare luna merg eu sa platesc...? (mai mult)
Eu cu mama mea vom face succesiunea dupa tata care a decedat. Acesta a avut o casa pe numele lui din care eu voi lua 75% si mama 25%. Mama cu tata au avut inca o casa impreuna, din care din jumătatea...? (mai mult)
Salut TPU, Aș dori personal să introduc un proces împotriva unui primar pentru abuz în serviciu conform Legii 0544/2001 la Tribunalul Constanța. Cum găsesc un avocat care se ocupă în principal...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare, daca o fata(colega mea de clasa) vrea sa o las si ea nu vrea sa uit la ea in pace dar eu nu o las in pace si parintii ei zic ca daca nu o las in pace in pace imi vor suna...? (mai mult)
Azi am semnat un contract de angajare si trebuia sa ajung si la medicina muncii, contractul semnat la 10 si medicina muncii la 15. Ma duc la medicina muncii care era la capatul parcului industrial si...? (mai mult)
Daca astazi in tramvai, au venit controlorii la mine sa le prezint cardul de calatorie, iar eu am coborat, nu am prezentat nici buletin nici cardul, iar ei au zis ca au sunat la politie, mai pot sa...? (mai mult)
Se pot scoate numere roșii fără ca mașina sa aiba rarul? Ma refer în cazul unei firme de mașini.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!