Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 23 Decembrie 2024 sunt:
Bună seara. Pentru cine are habar de o așa situație, am și eu o întrebare la care la instituția competenta din orașul meu, nu mi s- a dat nici un răspuns. Am o fetiță. Sunt in CCC până pe...? (mai mult)
Salutare! Știe cineva dacă pot da sala pentru permis în alt județ decât cel de reședință? Întreb pentru ca la mine sunt programari pana la jumătatea lui octombrie și am găsit în București...? (mai mult)
Cum de la noi în țară un politician este luat, este închis maxim 5 apoi este eliberat pentru bună purtare iar averea, vilele și mașinile îi rămân în gheare aproape întotdeauna? Ce nu este...? (mai mult)
Buna! Daca vreau sa accesez servicii medicale decontate de CNAS si nu am încă un card de sanatate, voi aparea în sistem ca fiind asigurat sau trebuie prezentat un act doveditor la medic?
Bună, am și eu o întrebare poate pare ciudat dar nu am mai stat în chirie. Dacă sa plătit anticipat și în contract scrie ca plată este pentru perioada 21.05- 20.09 eu voi incepe să plătesc ...? (mai mult)
Salut! Daca imi dau demisia (avand trecut in CIM preaviz), in timpul perioadei de preaviz, pot efectua transfer la o alta institutie? Sunt cadru medical, as putea gasi de transfer, dar chiar nu...? (mai mult)
As avea o intrebare pentru domnul Ioandelasal care mereu m- a ajutat cu cele mai bune sfaturi:daca pe vremea cand a murit sotul acus imediat 14 ani nu am facut succesiunea adica nu am mers la notar ca ...? (mai mult)
Va salut, Se poate sa- mi treacă mama casa fără a fi nevoie de evaluarea imobilului? Pentru ca ar costa prea mult, cica ar fi mult % din valoarea evaluata. Mama a întrebat un notar iar el i- a zis...? (mai mult)
Vorbesc cu o fată de 16 ani și părinții nu acceptă, eu am 24 de ani, ea ar vrea să se mute la mine, se poate acest lucru fără să avem probleme cu poliția?
Bună ziua! La profilul turism adică organizator banqueting la ce materii se dă la bacalaureat
Buna ziua Ajutați - mă și pe mine cu un răspuns în legătură cu legea 15/2003 teren pentru construirea unei locuințe, soțul face 35 de ani in luna noiembrie se mai încadrează să depună cererea...? (mai mult)
Bună, anul viitor dau bacul și voi opta pentru școala de politie din Câmpina. Vreau sa întreb dacă după ce termin școala și ma angajez, și fac în același timp o facultate la fără frecventa,...? (mai mult)
Cum ar fi dacă toți conducătorii din lume ar avea vârsta maxima de 45 de ani, de exemplu Președintele SUA sa aibă 25 de ani, al Rusiei 30 de ani, al României 25 de ani sau al Chinei 45 de ani,...? (mai mult)
Am mers cu autobuzul iar cand am intrat am incercat sa imi iau un bilet cu cardul dar controlorul m- a oprit si m- a dat jos. Am refuzat sa ma legitimez sustinand ca imi pot suna tutorele legal, insa ...? (mai mult)
Bună seara, ce se întâmplă când poliția nu îți aduce la cunoștință, îți ascultă telefonul fără mandat, îi întrebi dacă sunt polițiști/au vreo treabă cu poliția iei îți spun nu,...? (mai mult)
Salut! E adevarat ca o să vina razboiul? Vad mereu la stiri ca e cam nasoala treaba, pana si Diana Sosoaca a spus la un interviu intr- un video de pe tik tok ca intr- un scurt va veni, oare e...? (mai mult)
Buna, Am o situatie putin mai ciudatica si as dori niste informatii, daca ma puteti ajuta. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 12 luni, care se va incheia, conform contractului,...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o întrebare: Am o bucata de pământ și lângă mai este o bucata de vreo 60mp care este a primăriei. As putea sa cumpar bucata de pământ fără licitație? Sau cum mai este...? (mai mult)
Buna Seara, tatal meu a decedat am facut succesiunea fara a mentiona ca are un cont bancar, deoarece nu Este o Suma foarte mare pe care trebuie impartita intre mine si mama Suma fiind de vreo 2000 lei...? (mai mult)
Ma pot transfera la alt profil in acelasi liceu in timpul anului? A mai schimbat cineva profilul in timpul anului?
Bună ziua tuturor. Vreau să lansez un balon meteorologic în aer. M- ar interesa să aflu absolut tot ce trebuie să știu despre cum pot să fac acest proiect legal, unde trebuie să mă înregistrez,...? (mai mult)
Daca prima data am picat sala si am fost azi a doua oara si am luat o, dar cand sa ma programez a scris ca am caziezul expirat faza este ca politistul a zis doar sa revin cu cazierul nu mi- a scris absolut...? (mai mult)
Salut. Cum aș putea să îmi recuperez permisul trimis în Anglia după expirarea termenului de suspendare? Menționez ca permisul romanesc a fost preschimbat în Anglia în urmă cu câțiva ani ...? (mai mult)
Anul acesta am sfârșit liceul și merg la facultate. Pentru continuarea alocației trebuie să merg la școală sau rezolv odată ce ajung la facultate?
Daca am terminat indemnizatia de crestere copil luna asta si planuiesc sa raman iar insarcinata mai pot beneficia de a doua indemnizatie, daca da in ce conditii? stie cineva?
Daca un barbat are un copil de 16 ani si nu e casatorit cu mama lui, sunt separati, si ea cere pensie alimentara pentru copil abia acum, se poate da? Mentionez ca barbatul lucreaza la negru, veniturile...? (mai mult)
Dacă am varsta de 17 ani și depind de DGPS și nu doresc sa mai merg la scoala din mai multe motive, am dreptul acesta?
De ce romanii mai in varsta tind sa prefere PSD sau PNL iar romanii mai tineri USR+PLUS? Oamenii in varsta chiar nu vad ca PSD mărește pensii și salarii dar preturile se măresc și ele?
De ce credeți că oamenii preferă să se ocupe de escrocherii și să încalce legea pentru a câștiga bani ușor, în loc să meargă să muncească pe sume infime care nu te ajută să devii independent...? (mai mult)
Mai lucrează cineva pe 300 de lei pe zi? Se mai merită? Am observat că nici măcar tinerii de liceu nu se mulțumesc cu 300 de lei pe zi, mai ales atunci când primesc bani de la părinți în fiecare...? (mai mult)
Ce se poate face din punct de vedere legal, dacă câinele vecinului evadeaza din curte, si sta pe strada si ataca oamenii?
S-a adoptat legea unde daca ai mai putin de un an de experiență sau sub 21 de ani nu poti conduce masini peste 100 cai putere?
Buna ziua. Sunt noua aici. Ieri fratele meu a lovit o alta masina si de frica a fugit. Stiu ca se incadreaza ca fuga de la locul accidentului. Partea vatamata a sunat la politie si acestia l- au cautat...? (mai mult)
Salutare TPU! Maine este Sf.Marie adica duminica, lucrez part time la mega image vineri sâmbăta și duminica, voi avea liber? Din câte știu este sărbătoare legala.
De ce sunt romanii ATAT de needucati? E doar experienta mea, oi avea eu ghinion la oameni? Sa povestesc cat mai pe scurt: M- am intors din Germania dupa niste ani de stat acolo...O tara in care nimeni...? (mai mult)
Am și eu o întrebare în baza de date cu buletinul poate găsi unde am lucrat?
Vreau să mă angajez undeva și am citit PDF ul pe care mi l- a trimis, "contract de munca permanent", "munca este pe termen lung, cu scopul de a locui în Germania cu familia ta in viitor" Adică...? (mai mult)
Pot să mă angajez daca primesc pensie alimentara(de întreținere)de la un părinte?
Salut, cum de Israelul nu doreste sa cucereasca Iordania, ci doar Palestina? Cum va explicati pentru cei care spun ca Israel e o tara care doreste expansiunea, Cu Iordania nu are absolut nici un ...? (mai mult)
Se mai elibereaza pasapoarte fara cip in 2024? Nu ma refer la cele temporare. Pe site- ul directiei generale de pasapoarte singurele optiuni sunt pasaport simplu electronic si pasaport simplu temporar ...? (mai mult)
Buna TPU! De cate ori pe an trebuie ca firma sa iti acorde echipament de protectie? Sau la ce perioada au obligația de a iti da altul? Multumesc!
Bună ziua. Am achiziționat o remorca auto de 600 kg adusa din Germania. Are acte de Germania, ar trebui făcut rar ul și înmatriculată ceea ce ar costa cam mult. M- am interesat de numere galbene...? (mai mult)
Buna ziua daca am doar categoria TR când expiră permisul o sa primesc și categoria AM din oficiu. întreb pentru un prieten.
Daca am permis de motor (16 ani) si am un cross de deal, pot sa il înmatriculez si sa ma duc cu el pe drum? Dau funda
Salut am niște monede în euro, sunt din București si nu știu unde le schimb, la ce banca trebuie sa merg? Sunt în sectoru 4 Și încă o întrebare, am 17 ani, trebuie sa fie cineva major sa...? (mai mult)
Salut, am încercat sa ma transfer la alt profil, iar din păcate nu mi-a fost acceptat transferul, mai ma pot transfera după primul modul dacă sunt clasa a 11-a?
Am fost la un interviu ca ma gandeam sa- mi schimb locul de munca si am gasit ceva cu salariu decent, nici mare nici mic, iar angajatorul mi- a zis ca programul de munca e luni- joi de la 8 la 20 si ...? (mai mult)
Salut, am lovit pe cineva anul trecut, a primit 6 zile de spitalizare, l- am lovit cu capul în nas, între timp m- am angajat în armată ca sgp, am vb cu persoana a zis ca își retrage plângerea dar...? (mai mult)
Vreau un sfat si va rog sa nu ma judecati. Daca nu am experienta profesionala dar nu vreau sa am cv ul gol ce pot sa pun in el ca sa nu ma prinda nimeni? Pot sa pun ca am lucrat in alta tara ca ospatar...? (mai mult)
Bună, am o întrebare mai complicată. Deci, tatăl meu lucrează ca tapițer de 17 ani, în ultima vreme șefa lui a început să îi țină peste program, ei semnează condica ca pleacă la ora...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?