Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Au profesorii dreptul sa ma tina pana la 3 sa dau competentele la Romana? Am fost chemat la 8 jumate si pe lista sunt la ora 3(nimeni nu se grăbește)
Salut. Mi- a fost retinut permisul de conducere pentru 60 de zile si as vrea sa stiu care este procedura de recuperare a permisului. Stiu de faza aceea ca daca dau nu stiu ce test pot sa il iau mai devreme,...? (mai mult)
Am 18 ani, ieri eram cu un prieten in masina, el conducea si eu eram in fata. Am trecut pe langa zona Unirii, unde am vazut un politist in uniforma care vorbea cu 2 fete si ii zic prietenilui meu "uite-...? (mai mult)
De ce nu dau cei 750lei persoanelor cu pensii sub 2000 lei si cardurile cu 250lei persoanelor care au peste 2000 lei? De obicei nu ma bag in politica dar mi se pare o tampenie sa le dai doar unei categorii,...? (mai mult)
India e o tara comunista? Dacă nu, atunci de ce sunt aliați cu Rusia si China?
Daca ar fi sa aderati unui partid politic, care ar fi acela? Exista politicieni onesti si profesionisti in Romania? Dintre persoanele publice, cele ce nu au partide, cine credeti ca ar trebui sa-...? (mai mult)
Am 19 aproape 20 de ani si vreau sa ma mut cu prietena mea. Am primit cadou un laptop de la parinti cand aveam varsta de 16 ani si vreau sa il iau cu mine cand ma voi muta. Mama m- a amenintat ca daca ...? (mai mult)
Salut! Daca este data o hotararea judecatoreasca cu privire la programul de vizitare al minorului si este declarat apel impotriva acelei hotarari, pana la judecarea apelului se suspenda acea hotarare?...? (mai mult)
Siteurile de pariuri din Romania sunt teapa? Am vazut nenumarate plangeri online de la oameni la multe case de pariuri cum ca atunci cand voiau sa retraga o suma mare din cont (mii de lei) astia de la ...? (mai mult)
Salut! Dacă vreau sa călătoresc într- o alta tara, evident din Uniunea Europeană cu avionul. De exemplu în Italia și am 17 ani dar călătoresc cu niște prieteni majori, de ce am nevoie? Pentru...? (mai mult)
Când va cădea comunismul în China? Dacă va cădea vreodată credeți ca va interveni Coreea de Nord cu bombe nucleare?
Am o vecină care locuiește împreună cu fiica ei. Fiica este majoră și are studiile terminate. De aproximativ două luni au rămas fără job. Când s- a făcut recensământul, ele figurau fără...? (mai mult)
Salut TPU, Am semnat azi un contract la Vodafone, valabil 1 an, cu net+ tv, mi- a spus baiatul de acolo ca va veni marti cineva sa monteze echipamentul, mai pot anula contractul daca l- am semnat...? (mai mult)
Se poate incepe scoala de soferi mai rapid decat in momentul in care implinesc 17 ani si 9 luni?
Bună! Stau în chirie și tot primesc scrisori, recomandate, chemări în tribunal etc. Pe numele foștilor chiriași/proprietari. Am încercat să vorbesc la poștă, dar ei nu au ce face și nici...? (mai mult)
Salut,am un contract danez facut de 2 zile si vreau sa plec pentru ca nu imi convine, fara preaviz pot pleca?
Hai salut. Ce părere aveți despre poliția română? Mie mi se pare un, , brand", acum serios, mai ales cei de la locală, mai sunt niște sticleți golănași care sancționează aiurea oamenii,...? (mai mult)
Dacă mă strecor în orele unui prieten de la altă școală, ce consecințe sunt posibile? Am un prieten care face ore cât timp eu am liber și am fost invitat să vin la el la clasă. Ne gândeam ...? (mai mult)
Buna ziua, Sunt psiholog, am absolvit si un Master de Psihoterapie si Psihodiagnostic in cadrul Universitatii Bucuresti, cu acreditare din partea CPR. As dori sa devin si logoped, ma intrebam daca...? (mai mult)
Sunt minor (15 ani) si trebuie sa dau declaratie la politie. Din ce am inteles trebuie sa fiu cu unul din parinti. Intrebarea e: trebuie sa fie si un avocat prezent? Sau ajunge doar cu parintele?
Ce s- a intamplat cu interesul oamenilor pentru subiectul "razboi"? In urma cu cateva luni era plin TPU de intrebari pe tema asta... acum nu prea mai vorbeste nimeni. Mi se pare ca s- a cam dezumflat...? (mai mult)
Salut! Vreau sa aplic pentru rabla 2022. Eu am o masina radiata si as vrea sa stiu daca o mai pot duce la rabla daca e radiata deja sau trebuia sa o radieze cei de la remat?
Salut! Am facut buletinul de 18 ani si stiu ca acesta ar trebui sa fie valabil 7 ani, dar pe el scrie ca are 4 ani valabilitate, imi poate spune cineva de ce?
Buna ziua TPU. Acum cateva saptamani am trimis o inscriere intr- un partid, dar nu am primit nici o confirmare, nici nu mi s- a spus daca am fost acceptat sau nu. As putea sa vad undeva daca sunt inscris...? (mai mult)
Salut tuturor! Sunt și eu curios, daca pe autostrada ai voie cu trotineta electrica? Mulțumesc!
Ba baieti, azi a fost prima zi de munca (din viata mea) si sunt si eu curioasa ce s- ar intampla daca n- as mai veni maine la munca, ca am realizat ca nu merita efectiv. Tin sa precizez ca am semnat...? (mai mult)
Bună ziua, știți cumva dacă în cazul în care mi- am făcut o programare pentru examenul auto (sala) online și am greșit codul unic de înregistrare sau alte date, dacă exista vreo metodă prin...? (mai mult)
Astazi in Anglia se sarbatoresc 70 de ani de cand regina Elizabeth II a urcat pe tron. Ma gandesc la regele Mihai al nostru. Au fost atat de multi romani care si- au pus sperantele in el si l- au vazut...? (mai mult)
Salut TPU. Pot da de carnet la 17 ani și sa pot merge cu un act în care spune ca pot conduce cu supravegherea unui șofer?
Buna! Știți ceva de faptul că rovigneta nu poate fi plătită niciunde? In zona mea am incercat, în oraș și online, însă serviciul este indisponibil temporar. Daca circul cu mașina fără rovigneta...? (mai mult)
Am cumparat un apartament acum 2 ani si acum as dori sa- l vand, documentele pe care le am sunt contract de vanzare cumparare, certificat energetic si extras de carte funciara (in care apare numele meu)....? (mai mult)
Salut, am fost implicat într- un furt, fiind victimă. Mi- am uitat într- un parc o borsetă și mi- au luat niste bunuri, le- am recuperat, a fost făcut dosar penal, cei ce au furat au pățit-...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o motocicleta de 125 pentru categoria A1. Se poate face contract de vanzare- cumparare daca eu sunt minor si am varsta de 16 ani? Vreau sa o trec pe numele meu. Ea are toate actele de...? (mai mult)
Salutare, Pensia de urmas se poate cumula cu salariul, daca in paralel continui studiile la facultate, mai exact la master? Mentionez ca nu am atins varsta de 26 de ani.
Daca am facut 2 ani la buget Medicina Generala si imi retrag dosarul acum pot sa ma inscriu la alta facultate tot la buget? Ori o sa intru automat la taxa? Si inca ceva...o sa fiu pusa sa platesc din urma...? (mai mult)
Intrebare doar pentru cei ce si- au pierdut certificatul de nastere si s- au dus sa obtina un duplicat in ultimii 2- 3 ani. Cat a durat sa il obtineti? Unii zic ca se face pe loc, pe TPU mi s- a zis ca...? (mai mult)
Care este suprafata minima de parcelare a unei suprafete de teren agricol in extravilan? Si ce costuri implica?
In ce conditii pot sa primesc somaj?
Oare cum Adi zis Guru de la Brad a facut secta numita copiii soarelui fara sa aiba nimeni treaba 20 ani chiar mai bine? Era el asa periculos? Eu nu cred. Doar asa ca avea legaturi cu interlopi si cu politia....? (mai mult)
Bună! Știe cineva cât este punctul de pensie de urmaș în Austria? Mulțumesc!
Cat de des se legitimeaza o masina sau o motocicleta la sat? Intreb deoarece nu am vazut in viata mea asa ceva si foarte multi conduc pe la 16
Salut,daca i-am scris cuiva ca primeste bataie daca mai scoate vorbe despre mine pot pati ceva daca se duce la politie?
Bună! În cât timp aș primi în cont banii pentru pensia de urmaș, având in vedere că cererea mi-a fost aprobată in Aprilie, iar dosarul l-am finalizat in Februarie?
Bună ziua, o cunoștință este acuzată de delapidarea unei sume de 20.000 de lei. Ea a lucrat într- un magazin luat în franciză pe care îl gestiona și la care a decis să renunțe. A predat totul...? (mai mult)
Daca iti pierzi certificatul de nastere poti obtine unul provizoriu rapid? In cat timp?
Salut, cat de greu este sa te muti din politie(ordine publica) la politia de frontiera? Salariul va fi acelasi sau se va schimba cu cel standard al politiei de frontiera?
Buna ziua. Acum 6 luni am avut un accident unde am iesit nevinovat. Accidentul a fost unul de tip auto, iar celalalt sofer nu s- a asigurat cand a schimbat banda si a intrat in mine, in partea de lateral...? (mai mult)
Buna dimineata TPU. Am o problema. Buletinul meu e expirat din aprilie. Iar eu locuiesc in apartamentul fratelui meu si el este plecat in strainatate. Fara el eu nu- mi pot face buletinul. Actele de casa...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu un contract de donatie. Sotiei mele i- a fost donat un apartament de catre bunica sa. Singura clauza din contract era ca bunica sa poata sta in apartament...? (mai mult)
Salut, care e diferenta dintre un politist si unul local? Exista o diferenta de salariu? La comuna sunt politisti locali?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)